Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ceylancığım şu tahtı yayınlasanda kıssslar yayılsalar şubatın son günleri ne de olsa tabi işin yoksa :)))))

neclacım adet bitimine yapma sebepleri 1 gebelik olmaması 2 rahim o dönem de daha geniş oluyor yanı ağrı olayı daha az oluyor o sebebple adet b,itimin de yapıyorlar cnm

hamiş leri tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah
ya ben bir şey sorcam kızlar ben adet olmadım ve günüm 18 gün geçti adet olsaydım rahim filmi çekilcektim ben şimdi adet olmadan rahim filmi çekilebilirmiyim acaba dr gitcem ama kafam çok karışıtı yaa

doktor çekmez ama.eğer bebek varsa ve bu daha gözükmeyecek kadar belirsizse rahim filmi esnasında o bebek düşer diye yapmaz rahim filmi adetten sonra 3 gün içinde yapılıyor:1no2:

istirik tebrık ederım...ya yamansak sen de mı hamılesınnn..tebrık ederım ,,cokk sevındım.

gülşahım hiç sorma cnm yakında e-ticaret açacagız full çalışıyorum cnm ya işlerimiz çok yoğun senin anlayacağın

gülşahım cnm senin adet tarihin yarın dı dimi cnm var mı bir belirtin kızlar yeni hamişlerimiz çiçeği burnunda annelerimiz belirtilerini zi bizimle paylaşırmısınız nasıl bir kür mür uyguladınızmı gebe kalmayı kalaylaştıracak eksra bişe yaptınız mı

anladım canım eeee naptın canım senin belirti filan yokmu ben bugün test yaptım negatiffffffffff bu ay dr.a gitmeyi düşünüyorum

umudumu tükeniyor artıkkkkkkk ebru sabah test yaptım tek çizgi kıpkırmızıııı .ağlamaktan gözlerim şişti

Son düzenleme:
kızlar yarın eşim benı check up a goturecek,,eğe hamılelık varsa şimdi bende rısklı bışey olur mu orda?ne yapmalıyım?,,daha once checkup a gıden var mı??

Ebrucum ben aşırı tepki gösterdim sorma son bir hafta da sabah mide bulantısı meme uçlarım çok fena nasıl açıyor göğüsler şişti bide aşırı tüğlendim böğle kara kara kokulara dayanamıyorum bendekiler bunlar....delikafadulden

slm arkadaşla gulsah1985 ben hep seni takip edyodum ama tek çizgi çikdı diyosun bende yarın hastalanmam lazım senin bilirtilerin varmıdı

sabah namazina kalktigimda test yaptim.. pozitif.. hamileyiiimmmmm. Allahima cok sükür.. darisi basina insallah! sizi cok seviyorum.

X