Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İNŞALLAH KUŞUM BEN BU AY BEKLEMİYORDUM YAAA İLK RSMİ DENEMEM ÇÜNKÜ KISMET KIZLAR ALLAH NE ZAMAN VERİRSE O ZAMAN .....
KIZLAR BU ARADA SABAH EŞİME SÖĞLEMEDİM KESİNLEŞSİN ÖĞLE DİYCEM .....kaydirigubbakcemile

oh ohhh:hooray::bbo:sayfayi bi actimm hamis arkadaslarr n guzellyaa kizlarr tebriklerrr allahh saglikla kucaginiza almayi nasip etsinn :teytey:ne guzell hergunn boyle gune aslasakk degilmii kizlarrr:nazar:

TEBRİK EDERİM CNM ÇOK GÜZEL BİR HABER.... hihoyyyt
ŞİMDİ SIKI DURUN KIZLAR......
BU SABAH TEST YAPTIM ADETİME 5 GÜN VAR DAHA AŞIRI DUYARLI OLDUM YAZMIŞTIM SİZE GİRP OLDUM BU ARADA VE HİÇ İLAÇ KULLANMADIM...
VE DOĞRU TAHMİN KIZLAR....... 2.CİZGİ ÇIKTI ŞOKTAYIM ÖĞLENDE KAN TESTİ YAPCAM ...............

kızım ya bu ne hız şubatın sonlarında ne güzel haberler bunlar tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.

hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum onlar için çok sevindim allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etin inşallah darısı başımıza. ama ben test yaptım arkadaşlar negatif. ama hala adet olmadım. sizce tekrar yapimm? adetim 2-3 gün gecikti.

kızlar duydum ki topic te hamiş varmışhihoyyyt hamişlerimizi tebrik ediyorum salıkla büyütün inş kızlar darısı da bekleyen tüm arkadaçlara ve bana olsun inş :Saruboceq: kızlar bizler için de dua edin olurmu
kız yamansak olmaz diyordun gördün mü yumurtlama döneminde kocayı yut dışına gönderdim ama veren allah veriyor mulş gördün mü boşuna yıprattın kendini :CüvCüv:

rüzgar yağmur bekle biraz daha olurmu biliyosun adetten sonra çıkanlar oluyo o yüzden bekle

kızım ya bu ne hız şubatın sonlarında ne güzel haberler bunlar tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.

TEŞEKKÜR EDERİM DARISI SİZLERİN VE TÜM İSTİYENLERİN BAŞINA İNŞLLAH..
HEPİNİZE İÇTEN DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM...a.s.:1hug:kaydirigubbakcemile5:nazar::enbuyukkk:

kız yaman sak senin le adet tarihmiz aynıydı ben de yapsam çıkarmı acep ama bende hiç bir belirti yokk

kızlar duydum ki topic te hamiş varmışhihoyyyt hamişlerimizi tebrik ediyorum salıkla büyütün inş kızlar darısı da bekleyen tüm arkadaçlara ve bana olsun inş :Saruboceq: kızlar bizler için de dua edin olurmu
kız yamansak olmaz diyordun gördün mü yumurtlama döneminde kocayı yut dışına gönderdim ama veren allah veriyor mulş gördün mü boşuna yıprattın kendini :CüvCüv:

HAKLISN CNM NE DİYİM RABBİM HERKESE NASİP ETSİNN:emir_bebek::CüvCüv:

hamiş leri tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah
ya ben bir şey sorcam kızlar ben adet olmadım ve günüm 18 gün geçti adet olsaydım rahim filmi çekilcektim ben şimdi adet olmadan rahim filmi çekilebilirmiyim acaba dr gitcem ama kafam çok karışıtı yaa

Günaydın kıslarrrrrrrrrr çok sevindim yaa istirik yamansak tebrik ederimmm

kıs yamansak senin kociş yurtdışındaydı maşallah nası tutturdunuz hahahah süper valla yuppiiiiiiiiiiiiiiiii

X