Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceylan biz kaçırdk şubatı ama martı kaçırmıycazzzz
TEBRİK EDERİM CNM ÇOK GÜZEL BİR HABER.... hihoyyyt
ŞİMDİ SIKI DURUN KIZLAR......
BU SABAH TEST YAPTIM ADETİME 5 GÜN VAR DAHA AŞIRI DUYARLI OLDUM YAZMIŞTIM SİZE GİRP OLDUM BU ARADA VE HİÇ İLAÇ KULLANMADIM...
VE DOĞRU TAHMİN KIZLAR....... 2.CİZGİ ÇIKTI ŞOKTAYIM ÖĞLENDE KAN TESTİ YAPCAM ...............
kızım ya bu ne hız şubatın sonlarında ne güzel haberler bunlar tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.
kızlar duydum ki topic te hamiş varmışhihoyyyt hamişlerimizi tebrik ediyorum salıkla büyütün inş kızlar darısı da bekleyen tüm arkadaçlara ve bana olsun inş :Saruboceq: kızlar bizler için de dua edin olurmu
kız yamansak olmaz diyordun gördün mü yumurtlama döneminde kocayı yut dışına gönderdim ama veren allah veriyor mulş gördün mü boşuna yıprattın kendini :CüvCüv:
"yamansak" ve "istirik" gözünüz aydın, allah sağlıkla kucağınıza almayı ve rahat bir gebelik geçirmenizi nasip etsin. hihoyyyt
rüzgar yağmur bekle biraz daha olurmu biliyosun adetten sonra çıkanlar oluyo o yüzden bekle