Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kıslar sabah aç karnına sakın portakl suyu içmeyn gün boyu baş dnmesi yapıyomuş bide portakal suyu ve gryfut suyu sivilce yapıyomuş ibrahim saraçoğlu söyledi tw de

Ben de kızın olacak demiştim ve hala diyorum. Haydi hayırlısı.

arkadaslar benim degerim cok dusukmus
dusuk yapabilirsin diyorlar
4 haftalık gebelikte 400 ve yukarsı olmalıymıs
moralim bozuldu
ya hamile olan arkadasların ilk degerlerineydi beta hcg

moralim bozuldu

canım okuma okudukça insanın kafası karışıyor yanlış yapıyorsun :1hug:

ben 159 yuksek bir degersanıyordum
internetten arastirdim ve bazı arkadaslarla konustum herkes cok dusuk diyor
allak bullak oldum bugun

moralim bozuldu

canım herşeyden önemlisi ne olursa olsun moralini bozmaman,stres yapmaman gerekiyor..rahat ol..
benim adetim 4 gün gecikmişti 497 çıktı doktorum değerin çok düşük dedi.. o hamileliğim düşükle sonuçlandı.. belki doğsaydı sakat olacaktı..her işte bir hayır vardır..

bu hamileliğimde adet günümde yaptırdım beta değerim 822 çıktı..şimdi hamileliğim iyi gidiyor..

kendini üzme ve bu değerlere bakma sen herkeste farklı olabiliyormuş..kendini hiçbişeye koşullandırma...umarım herşey yolunda gider sağlıklı gebeliğin ve sağlıklı bebeklerin olur canım..allahım tüm isteyenlere versin bir an önce

esterya ne diyim yaaaa yumurtan ne zman döllendiğini bilemezsin
illa yumurtlamada hamile kalacaksın diyee bişey yok bence korkudan düşüreceksin maallahh.....Kendini toparla

selam kızlarrrr
marankinin ne anlattıgını sormuslar
ayva yiyin dedi güzel ve saglıkllı bebisler oluyomus süt icmeyecekmisiz süt ürünleride kullanmayacakmısız onun yerine yesillik marul vb seylerdede yeterli kalsiyum varmıs
elektro manyetik alanlardan uzak durulacakmıs yani bilgisayarda zararlıymıs mesela hamile bi bayan calasan camasır makinesinin yanında fazla durmayacakmıs
aklımda bunlar kaldı kızlar yaaa

Asu ve Esterya gözünüz aydın, hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah. Esterya hiç kafana takma canım, biz burada daha düşük değerler de gördük ve problem olmadı. İnşallah sende de problem çıkmaz tatlım.
Ceylancım nasılsın tatlım?

Asu ve Esterya gözünüz aydın, hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah. Esterya hiç kafana takma canım, biz burada daha düşük değerler de gördük ve problem olmadı. İnşallah sende de problem çıkmaz tatlım.
Ceylancım nasılsın tatlım?

esterya ; arkadaşların dediği gibi kendini hiç yorma, bol bol dinlen.. bak daha düşük değerlerde bile hamiş arkadşlarımız varmış ..ne güzel.. ilk günlerdesin şimdi kendini yorma ve dinlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…