Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hamis arkadasları tebrik ediyorum asu ve esterya cok cok tebrik ediyorum darısı basımıza insallah

Asu ve Esterya gözünüz aydın, hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah. Esterya hiç kafana takma canım, biz burada daha düşük değerler de gördük ve problem olmadı. İnşallah sende de problem çıkmaz tatlım.
Ceylancım nasılsın tatlım?

Neolsun canım benim ayy sorma esteryaya sabahtan beri laf anlatacağım diye yumoşlarım çatlayacak spermsiz yaa korkuyorum kaydirigubbakcemile3

Neolsun canım benim ayy sorma esteryaya sabahtan beri laf anlatacağım diye yumoşlarım çatlayacak spermsiz yaa korkuyorum kaydirigubbakcemile3

Kız yumoşlar öyle çatlayıveriyorsa sperm varken meraklanacak birşey bulup çatlatıveririz nolcak bize meraklanacak şey mi yok (ay akıntım var mı, ay yumurtlayacak mıyım, ay ateşim düştü mü, çıktı mı, tuttu mu tutmadı mı)kaydirigubbakcemile3. Ayy akşamları meraklanmam lazım sırnaşık şey

ya arkadaslar hamileyken regl olcakmış gibi agrı oluyormu ? sabahtan beri 10 kere gidip baktım bişi yok akıntı var ama

tesekkurler arkadaslar...darısı basınızaaa....8 ay benı cok yormus sanırım bugun bı durgunlastımmmmmmm.....cok mutluyum hala ınanamıyorum....hamıle kalmak ısteyenlere yenı bır kur....arnavut guzelı acmıs....gecen ay cok mutsuzdum...ole gezınırken onu okudum..kuru denedım...onu okursanız ve denersenız cok sevınırım..belkı ıse yarar..bulamazsanız haber verın ben yazayımmmmm...bırde ıncır yedım ben bu ayy

aynı olay ben de de var ağrı çok feci 28 şubat olmayayım inşallah.bu arada kıslar yarın test yapayımmı nolur cvp???YANLIŞ YAZMIŞIM

Son düzenleme:
aynı olay ben de de var ağrı çok feci 27 şubat olmayayım inşallah.bu arada kıslar yarın test yapayımmı nolur cvp???

kızlar yanlıs anlasılmasın her agrısı olan hamiledir diye bisi yok ama gulsahcım bence sen yarın test yap ben adetime 2 gun kala idrar testi yaptıgımda 2. cizgi silikte olsa cıkmsıtı

kızlar merhabalar...benim reglim geçti..23 yada 25 inde olmam gerekiyordu olmadım hala....acaba şimdi test yapsam çıkar mı?? aslında daha önce hamile kaldım aynı belirtiler var ama ne bilim ya yoksa diyorum....şimdi yapsam mı??

Kızlar o ağrılar normal hatta bi süre daha devam ediyor hamileyseniz benim halen var ara, olsun ben o ağrıyı duyunca bile mutlu oluyorum ALLAH ıma şükrediyorum bebeğimi bana verdiği için. Sizlerde inşallah benim çektiğim ağrıları çekiyorsunuzdur kırmızılar gelmez

mhtp cım adetin gecikmiş güzelim bence bir idrar testi yap işaallah hayırlı sonuçlarını duyarız :))

Gülşahcım dayan canım cumartesi yap testini geç döllenme olmuşsa çıkmıyor güzelim 1 gün daha sabret inşallah meleğin karnında sen onun için dua et

X