Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız ben işteyim bugun mesaideyim bi dünya işim var ama bi bakim dedim kim var kim yok :)

Ceylancım bişi sorcam ya ben şu ovulasyon testinden aldım ya geçen hafta negatif çıkıyodu ancak şu son 3 gündür pozitif çıkıyo yani bu ovulasyon dönemi 3 gün sürebilir mi bacım ya yoksa testi mi yanlış yaptım:))

Ummuhan sen napıyon kısss cadı ne zamandır görmuyom

evet sabah yapılan testler daha net çıkıyor :lepi: bide ilk idararını akıt ortsından damlat teste daha net oluyormuş -tatlicadiarzu-

onu bende tam çözemedim bazen idrarının tamamını bazen ilkini biraz damlat diyolar acaba tam dogru olan hangisi

iyidir cerin cim napıyım ya evdeyim işte sen nasılsın tatlım?? yumurtlama oluştuğu için test pozitif çıkıyordur hayatım daha yumurtan çatlamamış demekki

ayy cevaplar için saolun kızlar çok heyecanlıyım....işten gelirken 2 test aldım...sabah kalkınca yaparım diye ama bişey dürtüyo yap testi diye....allahım inşallah çift çizgiyi görürüm ...allahım her isteyene göstersin...

mhtp cım eger gec döllenme olduysa tam cıkmayabilir bide sabah ilk idrarın degeilse bi dört saat falan beklemis idrar olması gerekiyomus

bende 2 tane almıştım her ihtimale karı,dursun evde ara sıra yaprım demiştim bir sabah.. sonra bir yaptım, direk 2 çizgi çıkıverdi.diğer test kutusu kaldı evde öyle ...darısı senin başına ..allahım inşallah üzel haberlerini alırız canım..sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin alllah tüm isteyenlere... burada isteyen tüm arkadaşlara kırmızı görmek nasip olmasın bu ay ...

kızlar banada dua edin teste pozitif çıktı zaten ama ilaç etkisi var diye bir daha yapacağımm.bende hep size dua ediyorum rabbim hep gönlüze göre versin

onu bende tam çözemedim bazen idrarının tamamını bazen ilkini biraz damlat diyolar acaba tam dogru olan hangisi

canım herzaman ortası daha net cevap verir bütün testlerde böyle ben başhekimden azarı yiyince öğrendim idrar testi verirken iyice temizleniyosun rahim ağzını kapatıyosun kağıt yada peçeteyle ilk idrarını yapıyosun ortasında bardağa boşaltıyosun tabi gebelik testinde bu kadar tefaruata gerek yok idrarının ortasını 4-5 damla damlat teste yeter

offff resmen adet sancısı cekiyorum ama gelen bişi yok ((
hamilelerdeki agrı bu kadar cok degildir heralde (

Bugün 6 hafta doldu canım daha çok yeni yani. Riskli dönem yani oooff yasakkelime

allah sağlıklı günler versin canım.. evtt çok hassas dönemlerdeyiz.. bende 9.haftaya girdim.. doktorum kalp atışını dyana kadar bana evden dışarı çıkma yat dinlen demişti.. çok öenliymiş o dönem canım..sende dikkat et kendine,fazla yorma kendini.. ben 7+3 te kalp atışını duymuştum.. allahım tüm hamişlere sağlıklı günler ..olmayanlarada bebişler nasip etsin

arkadaşlar merhaba benim adetime daha 10 gün var ama çok sabırsızlanıyorum inş.kırmızı görmeyiz bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…