- 18 Kasım 2008
- 7.321
- 0
Ya arkadaşlar ben çok kötüyüm ya belim tutmuyooooo(((((
çok ağrıyo ya işteyim işlerimde var izin alıp gidemiyorum da offff şimdi koltuğa uzandım biraz ama fayda etmedi yaaaaa((((((((((((
Arkadaşlar sizin ne kadar gününüz kaldı.Benim son 5 gün.Oyalanacak bişeyler bulmam lazım.Kan testi yaptırmak istemiyorum çooooooooooooooooooook moralim bozuluyor orda 0.0 görünce.
Çok geçmiş olsun severcim, neden belin agrıyor ki?
dikkat et kendine, işlerin yarına kalamaz mı, o halde çalışman zor olur
merhaba arkadaslar
benim bundan 7 gun önce pembe bi kanamam olmuştu lekelenme gibi geçmişti. bugun adet olmam gerek normalde.
sık idrara gidiyorum ve cok uyuyorum , bu sabah uyandıgımdada belim ağrıyordu cokk
acaba hamilemiyimdir :S
bidahaki randevumda tam kansayımı idrar testi felan istedi sanırım onlara göre vitamin vercek ceylancım bi geleydi 16mart daha çok var
ikili test yaptırmasammı diorum bişe çıksa bile allah korusun aldırmam ben bebegimi zaten bu testlerin dogruluk oranı %100 degil testler temizde çıksa kesin degil kötüde çıksa kesin degil e neden yaptırıoz o zaman :S
alisia inş hamişsindir canımm büyük ihtimal ölesin bence:))
ama herkesin belirtilerini okuorum hemen her hamile gogusler cok sismisti cok aciyodu filan diyor bende hic ole bisi yok o yuzden heveslenmemek icin test yapmıyorum yani. cunku hamile olsam goguslerde değişiklik olurdu ama bende yokk:1no2::1no2:
Bence bu göğüslerdeki belirti herkeste olmaz.Hadi bir test yaptır alisia biz de evinelim sen de :)
merhaba arkadaslar
benim bundan 7 gun önce pembe bi kanamam olmuştu lekelenme gibi geçmişti. bugun adet olmam gerek normalde.
sık idrara gidiyorum ve cok uyuyorum , bu sabah uyandıgımdada belim ağrıyordu cokk
acaba hamilemiyimdir :S