Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

:asigim: ay inşallah
zaten cok duzenlyimdir bugun olmazsam kesin vardır bişiler hemen yazarım size sonucu :dance:

arkadaslar toplantıya girdim geldim baktım forum baya ilerlemis

ya kimse bilmiyormu beta hcg adetten 2 gun once 159 ise

kotu birsey midir;?

esterya sana bu konuda bayagı şey yazdık kesinlikle kuruntu yapıosun hiç bu konuyu takip etmedinmi eskiden beri millet 50 çıkınca hamileyim die sevinio senin 159 çıkmış kötümü diosun ya alla alla anlaamdım ben seeni doktorun düşük demeside bi tuhaf 2 günde 2 katına çıkıomu die testi tekrarlaman lazım kötü bişe die bişe yokkkkkkkkkkkk

alisia canım bizim belirtiler çok benziyor bendede yok gögüslerde bişey adetim 6 gün geçti
bugun biraz uclar büyümüs sanki okadar ama lekelenme gelmesi yerleşme kanaması olabilir diyorlar umutluyum ben yarın test yapıcam inş. hamileyizdir :ecrin_bebek:

benim bugun adet olmam gerek normalde daha adetim gecmedi o yuzden ne biliyim henüz pek heveslenmiyorum
kasıklarımda agrıyo adet olurum herhalde senağlama

sendede böle bel kasık agrısı varmıydı adet zamanında?

benim bugun adet olmam gerek normalde daha adetim gecmedi o yuzden ne biliyim henüz pek heveslenmiyorum
kasıklarımda agrıyo adet olurum herhalde senağlama

sendede böle bel kasık agrısı varmıydı adet zamanında?

evet vardı ama bu sefer karnım çok şiş ve aşırı gazım var

handancığım sendende allah razı olsun ağır kaldırmamak mümkünmü misafirlerim saolsun öyle pek düşünceli aman bizde yardım edelim düşüncesinde değillerdi mecburen kendin yapmak zorunda kalıyosun bide iice sinirlendim yaptık yaptım o sinirle sonuç bu öfkeyle kalkan zararla otururmuş ((((

benimde cok gazım var
6 gun gecmiş sen neden test yapmıosun ?
ben 2-3 gun gecsin yaparım tabi gecerse kaydirigubbakcemile3

ben 2 yıldır test yapıyorum hep tek cizgi eşim cumaya kadar bekleyelim dedi.dr umda kan testi yaptır dedi idrarda çıkmayabilir dedi kesin sonuç
artık gücüm yok tekcizgi kaldıramayacam:çok üzgünüm:

ben 2 yıldır test yapıyorum hep tek cizgi eşim cumaya kadar bekleyelim dedi.dr umda kan testi yaptır dedi idrarda çıkmayabilir dedi kesin sonuç
artık gücüm yok tekcizgi kaldıramayacam:çok üzgünüm:

bu sefer inşallah hamilesndir canım :CüvCüv:
bende 1 hafta daha bekliycem bakalım

slm kızlar yeni hamişler var mı aramızda.benim içinde sabırlı bekleyiş başladı.rabbim isteyen herkese versin.ama beklemek öyle zor ki.kürtaj olalı 5 ay oldu.bebeğim yeniden olsun yeniden göreyim çift çizgiyi,ultrason görüntüleri hala elimde bakıyorum.allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın.yarın olmam lazım adet bakalım inşallah olmam (

yarın sabah işe gelmeden vericem kan tlf la alırım demi sonucunu Allahım çok heyecanlıyım sizlere yazarım hemen sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…