kıss sakın öle düşünme benim hiiçç gögüslerim şişmedi biliomusun acı macı hiçbişi yoktu gögüslerimde sadece kasık ve bel agrılarım vardı gögüslerim gayet normaldi herkesin degişio bunlara takılma ccanım inş hamişsin benim adetim gecikince gögüslerim acımaya başladıyerimseniben
canım benimde öle lekelenme oldu geçen hafta ve kesildi inşallah hamişiz:CüvCüv:
arkadaslar toplantıya girdim geldim baktım forum baya ilerlemis
ya kimse bilmiyormu beta hcg adetten 2 gun once 159 ise
kotu birsey midir;?
ama herkesin belirtilerini okuorum hemen her hamile gogusler cok sismisti cok aciyodu filan diyor bende hic ole bisi yok o yuzden heveslenmemek icin test yapmıyorum yani. cunku hamile olsam goguslerde değişiklik olurdu ama bende yokk:1no2::1no2:
alisia canım bizim belirtiler çok benziyor bendede yok gögüslerde bişey adetim 6 gün geçti
bugun biraz uclar büyümüs sanki okadar ama lekelenme gelmesi yerleşme kanaması olabilir diyorlar umutluyum ben yarın test yapıcam inş. hamileyizdir :ecrin_bebek:
böle pembe akıntı gibi bi lekelenmemiydi seninkide ?
:CüvCüv:
evet pembeydi kahverengiye döndü ve birden kesildi
benim bugun adet olmam gerek normalde daha adetim gecmedi o yuzden ne biliyim henüz pek heveslenmiyorum
kasıklarımda agrıyo adet olurum herhalde senağlama
sendede böle bel kasık agrısı varmıydı adet zamanında?
evet vardı ama bu sefer karnım çok şiş ve aşırı gazım var
benimde cok gazım var
6 gun gecmiş sen neden test yapmıosun ?
ben 2-3 gun gecsin yaparım tabi gecerse kaydirigubbakcemile3
ben 2 yıldır test yapıyorum hep tek cizgi eşim cumaya kadar bekleyelim dedi.dr umda kan testi yaptır dedi idrarda çıkmayabilir dedi kesin sonuç
artık gücüm yok tekcizgi kaldıramayacam:çok üzgünüm:
bu sefer inşallah hamilesndir canım :CüvCüv:
bende 1 hafta daha bekliycem bakalım
bu sefer inşallah hamilesndir canım :CüvCüv:
bende 1 hafta daha bekliycem bakalım
bence hamilesin canım