Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yeni hamişlerimize hayırlı olsun.darısı başımıza.evet arkadaşlar bende en son 1 şubatta olmuştum.2 gün sonra regl günüm bakalım neler olcak.hep belirtileri yaşayıp hüsrana uğramaktan yoruldum.yaklaşık 10 gündür göğüslerimde şişlik ve ağrı var.ama 3 gündür ağrı daha şiddetlendi .2 gün önce akşam hafif sancılandım kesin kırmızılar geliyo dedim ama olmadım.şimdide adete ilişkin belirti yok.dün akşam cok halsizdim kafamı yastıktan kaldıramadım.ağzım sürekli sulanıyordu.midemde bulantı mı desem yanmamı desem cok tuhaf bişeyler oldu yani.akşamları cok üşüyorum bide.bakalım ne olcak artık.allah halimize acısın ve benim gibi evlat hasreti cekenlere tez zamanda,yavrularını kucağın aalmayı nasip etsin inşallah....

Kıs ebru nerdesin sen bakem

ya kimse şu marankiyi isleyip bize anlatmadı ya aşkolsun evde olan arkadaişar size:KK43:

Ya arkadaşlar ben çok kötüyüm ya belim tutmuyooooo :KK43:(((((
çok ağrıyo ya işteyim işlerimde var izin alıp gidemiyorum da offff şimdi koltuğa uzandım biraz ama fayda etmedi yaaaaa:KK43:((((((((((((

Asucum kocakarı rivayeti makas bıcak,:)) şimdi bi koltugun altına bıcak digerine makas koyuyolar sen görmüosun ama hangisine ne koymuşlar bana işyerinde yaptılar makasa oturursan kızın bıcaga oturrursan oglun olurmuş ben iki koltuk arasında bayagı kararsız kaldım sonra makas olana oturdum:)))

He asu şimdi senin 4+2 ben 4+4 ken gitmiştim folicasit ve progestan vermişti doktorum düşük olmasın die sen bilirsin bi hafta sonra gidersen kesenide görürsün ama ben bi düşük yaşadıgım için hemen gitmiştim

He asu şimdi senin 4+2 ben 4+4 ken gitmiştim folicasit ve progestan vermişti doktorum düşük olmasın die sen bilirsin bi hafta sonra gidersen kesenide görürsün ama ben bi düşük yaşadıgım için hemen gitmiştim

canım 2 aydır folık asıt ıcıyorum...2 ay once progestan ıcmıstım bu ayda ona benzer bısey verdı onuda daha gecen hafta bıtırdım...oda dusuk ıcındı...hamıle olmasanda ıcılıyomus rahmı temızlıyomus.hamıle oldugun zamanda dusugu onluyomussss

bu folikasiti direk gidip eczaneden alablyomuyuz yoksa doktrun yazmasımı gerekiyo ve ücreti ne kadr

selam kızlar nörüyonuz varmı guzel haberler_?

naber güzelim yaa nerelerdesin sen görünmüyosun
ben dün hastalandım 6, ayda güm diye patladı içimde sorma doktora gidicem bitmesini bekliyorum valla
sen neler yaptın ne alemdesin....

X