Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar yazılarınızı okuyodum bırden başım dondu,,suan da donuyo,,hayırdır inş..belırtı olabılır mı yoksa başka bışeyden mı kaynaklı..cok kotu oldum bırden.bılgınız var mı..korktum da bırden cokk donuyo

kızlar mrb nasılsınz kaç gündür giremiyordum varmı güzel haberler

benim adetime 1 hf kaldı ama umudum yok çünkü hiç bir belirti yokk geçen ay bu zamanlardagögüslerimde arı olmuştu beni umutlandırmıştı ama şimdi o da yoookkkk

kızlar testi yaptım ama malesef yine negatif. tüm belirtilere falan inanmıyorum artık. nasıl psikolojiktir anlamadım göğsümdeki damarlar,şişmeler,kasık batmaları bunlar hep uydurma değildiki. adet olamadığım için herhalde. gelen bir adet de yok. gelsede doktor çağırmıştı ona gitsem testler yapılsa. belki daha yeniyim diğerlerine haksızlık yapıyorum ama çok üzülüyorum kendimi hazırlamıyım diyorum olmuyor son günlere gelinince insan ister istemez düşünüyor kendimi rahat bırkatım bu ay düşünmedim gezdim tozdum örgü ördüm kafa dağıtmaya çalıştım gene olmadı. silik bir çizgi bile yok. inşallah sizler hamile kalırsınız tez zamanda.

kıslar yok mu bılgısı olan,,cok kotu oldum n e yapmalııyım geçmesı için

kıslar show tw yi izleyne warmı şimdi ahmet marakini gebelik öncesi bişyleri anlatmış arakdşım msj atmış ama kaçırdım izleymdm

cnm ebrucum üzülme ltf daha yaşın kaç ki senin cnm olacak allhın izni ile bir gün belki biraz geç gelecek seni üzecek belki ama gelecek yani isyan etme güzelim biliyorum üzmemek mümkün değil cnm haklı olabilirsin ama senelerce bekleyenlerde var onları düşünelim ve stres yapmayalım olurmu cnm benim

fd7 ne oldu sanaaaaaaaaaaaaa

başım bırden cok kotu donmeye başladı canım cok korktum,,şimdi hafıfledı fakat devam edıyo..cok korktum bırden donunce,,uzattım ayaklarımı şimdı geçmesını beklıyorum.ne oldu anlamadım kı kımse bışey de yazmadı:çok üzgünüm:

canıımcım bak hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun. ne olur kendini üzme kendimizi okadar çok dinliyoruzki. sanırım bunları kendimiz yapıyoruz. dahada belli olmaz kırmızılar gelene kadar sen yine dikkatli ol. ateşinlede ilgilen lütfen üzme kendini nolur tatlım.:teselli:a.s.

Geçmiş olsun canım muhtemelen sabah kahvaltısı etmediysen tansiyonun düşmür uzan biraz :teselli:

yeni hamilelermizi tekrar tebrik ederim çok mutlu oldum onlar adına. kızlar bu arada aslı güngör ün ninni diye bir şarkısı var mutlaka dinleyin. beni hatırlayın..

kimse benim spruma yanıt vermedi ama yeni hamişimiz varmış anlaşılan tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…