Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hamilelik olmasın :)

Sakıncası yoksa iyi duymamıştımda ondan adaçayıdamı aynı yapılıyo ama bi ara şey dendi hamile olunca düşük tehlikesimi yaratıyomuş

evet kızlar ben hamileyim ve doktorum adaçayı içme demişti.. sakın ha hamile kalıcam derken kötü şeylerle karılaşmanızı istemem,bence hiç içmeyin

Bilmiyorum yaa meryemcim inan ki bu ay ilk denemem yaa sanmıyorum acıkcası çaydan midem bulanıyor yaa acaba grip mi oluyorum oda oabilir adetime 1 hafta var daha bu kadar çabuk belli olurmu sizce ?

kizlar selam ne var ne yok? ben dün adet olmam gerekiyordu ama olmadim.. kasiklarim cok fena batiyor helede yatarken.. test aldim ama bi kac beklemek istiyorum.

Bilmiyorum yaa meryemcim inan ki bu ay ilk denemem yaa sanmıyorum acıkcası çaydan midem bulanıyor yaa acaba grip mi oluyorum oda oabilir adetime 1 hafta var daha bu kadar çabuk belli olurmu sizce ?

allahım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin sana ve tüm isteyenlere.. rahat ol,strese girme en önemlisi bu gerçekten...

benim adetime 4,5 gün kala evde test yaptığımda çok ama çoook silik çıkmıştı 2.çizgi.adet günümde kesin hamileliğimi öğrendim ben

kızlar siz benim yerimde olsanız ne zaman test yapardınız? geçen ay 25 inde oldum ama bu ara biraz düzensiz gitti sizce napim cmtsiyi bekliim dedim ama siz ne dersiniz?

Sakıncası yoksa iyi duymamıştımda ondan adaçayıdamı aynı yapılıyo ama bi ara şey dendi hamile olunca düşük tehlikesimi yaratıyomuş

hulyacığım adet sonrası yumurtlama dönemine kadar günde 2-3 bardak yaparaklarıyla sapını kaynamış suya atıcaksın ve yaprakları dibine çökünce iciceksin

canım benim hayırdır neden kötüsün :teselli:

güzelim ya sabah akltım boğazım yanıyor dün hiç birşeyim yoktu şimdi su içiyorum midem bulanıyor fenayım yaa bide karnım acıyor içeri çekince tüğlendim çok fenayım anlıycan yaaa:çok üzgünüm:

kızlar siz benim yerimde olsanız ne zaman test yapardınız? geçen ay 25 inde oldum ama bu ara biraz düzensiz gitti sizce napim cmtsiyi bekliim dedim ama siz ne dersiniz?

bence bekle canim bende beklicem dayanabildigim yere kadar.. cünkü heycanlaniyorum ama beklicem eger haftasonu cikarsa pazartesi doktora giderim.kaydirigubbakcemile3

yamansak eğer hamileysen erkek olacak derler bacaktaki tüğler yoğun ve koyu çıkarsa inş hamişsindir.

yamansak eğer hamileysen erkek olacak derler bacaktaki tüğler yoğun ve koyu çıkarsa inş hamişsindir.

ya güzelim normalde abartmıyorum ama sende 2-3kere ağda yaparım yanı okadar sektir ama dikkatimi çekti nasıl kararmış be uzamış anlam veremedim bide göbeğimin alt kısmı içeri çekince açıyor batıyor resmen ya mide meme uclarım accayip hassalaştı yaaa :çok üzgünüm:

kizlar selam ne var ne yok? ben dün adet olmam gerekiyordu ama olmadim.. kasiklarim cok fena batiyor helede yatarken.. test aldim ama bi kac beklemek istiyorum.
canım bence hamilesin tahta oturmak için acele etmiyorsun kaydirigubbakcemile3
bekle 1 gün daha ve canım düzenli oluyormusun delikafadulden

kıyamam sana üşüttün herhalde canım..:teselli:

yamansak canım inş hamişsindir ya biraz daha bekle bakalım sonra test yaparsın olmazmı :)

canım bence hamilesin tahta oturmak için acele etmiyorsun kaydirigubbakcemile3

bekle 1 gün daha ve canım düzenli oluyormusun delikafadulden

kıyamam sana üşüttün herhalde canım..:teselli:

işte dedim ya 1-2 aydır düzensiz. 18 kasım 23 aralık 25 ocak oldu. biraz daha bekliim galiba.

sever sağol bilgilerin için adaçayını severim ben geçende kendimi halsiz hiisediyodum ıhlamur içtim sürekli maydonuzda denicem inş. denemeye gerek kalmazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…