- 2 Ocak 2009
- 3.981
- 66
kızlar sabah boğaz yanmasığla uyandım karnım acıyor ve midem bulanıyor..... dün hiç birşeyim yoktu oysaki karnımı içeri çekemiyorum acıyor remen bide accayip tüğlendimm söğlesi ayıp ....
bacaklarım özellikle benim çok ince çikardı şimdi hem karamış hemde bir anda uzamışşş ayy ne oluyor bana yaaaa
Sakıncası yoksa iyi duymamıştımda ondan adaçayıdamı aynı yapılıyo ama bi ara şey dendi hamile olunca düşük tehlikesimi yaratıyomuş
ceylan ben çok kötüyüm kuşum
Bilmiyorum yaa meryemcim inan ki bu ay ilk denemem yaa sanmıyorum acıkcası çaydan midem bulanıyor yaa acaba grip mi oluyorum oda oabilir adetime 1 hafta var daha bu kadar çabuk belli olurmu sizce ?
Sakıncası yoksa iyi duymamıştımda ondan adaçayıdamı aynı yapılıyo ama bi ara şey dendi hamile olunca düşük tehlikesimi yaratıyomuş
canım benim hayırdır neden kötüsün :teselli:
kızlar siz benim yerimde olsanız ne zaman test yapardınız? geçen ay 25 inde oldum ama bu ara biraz düzensiz gitti sizce napim cmtsiyi bekliim dedim ama siz ne dersiniz?
yamansak eğer hamileysen erkek olacak derler bacaktaki tüğler yoğun ve koyu çıkarsa inş hamişsindir.
canım bence hamilesin tahta oturmak için acele etmiyorsun kaydirigubbakcemile3kizlar selam ne var ne yok? ben dün adet olmam gerekiyordu ama olmadim.. kasiklarim cok fena batiyor helede yatarken.. test aldim ama bi kac beklemek istiyorum.
bekle 1 gün daha ve canım düzenli oluyormusun delikafaduldenkızlar siz benim yerimde olsanız ne zaman test yapardınız? geçen ay 25 inde oldum ama bu ara biraz düzensiz gitti sizce napim cmtsiyi bekliim dedim ama siz ne dersiniz?
güzelim ya sabah akltım boğazım yanıyor dün hiç birşeyim yoktu şimdi su içiyorum midem bulanıyor fenayım yaa bide karnım acıyor içeri çekince tüğlendim çok fenayım anlıycan yaaa:çok üzgünüm:
canım bence hamilesin tahta oturmak için acele etmiyorsun kaydirigubbakcemile3
bekle 1 gün daha ve canım düzenli oluyormusun delikafadulden
kıyamam sana üşüttün herhalde canım..:teselli: