rüzgarcım listeyle uğraşıyordum görmedim nerde sorun
Ceylancım mrb.Benimde 23 marta yazarmısın canım senden 1 gün sonrayım hadi bakalım hayırlısı.Senin kaçıncı deneme canım bu ay?
Merhabalar, Ceylanım ben de 12 marta yazar mısın tatlım.
Kızlar gece rüyamda rüzgaryağmuru görm kendisini değil ama işte rumuzu geldi gözümün önüne test yapacakmış ne çıkacak diye bekliyoruz tam belli olacaktı uyandım, hayırdır inşallah.
canım 8.aya girdim hayırlısı senle peşpeşe bekleyeceğiz desenekaydirigubbakcemile3
slm Onan sen yeni hamilelerimizdensin sanırım demi?
selam canım ewet öyleyim çok şükür hihoyyyt Hayal0188 senin durumun neydi ben taakip edememişim seni kusura bakma :çok üzgünüm:
aranızda en eski benim sanırım ben 2 yıldır istiyorum
Ne böğürüyorsun tmm düzelttim tahttan inince aşağa almayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3Ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Korundum yaklaşık 1 sene kadar yasminle yumurtalıklarımda sorun var tedavi oluyorum yaklaşık 2 senelik evliyimEvt canım benimde 6.ay olucak bu ay.Başta korunmuşmuydunuz?Ne kadarlık evlisin?
SELAM KIZLAR. Çok yoğunum sabah girdim ama işler birikince çıktım yazılanları okucam diye iş yapamadım yaw :)
Rüzgaryağmur üşütmüş olmalısın
Hamileler anlatın bize belirtileri hisleri ama öyle kısa cevaplar olmasın olurmu
Doktora falan gitmedin mi canım.Tedavi falan gördün mü?