Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım bugün rapor çıkartabilmek için hastaneye gittim 11 senedir evlat ateşiyle tutuşan kadın tedaviyi bırakmış yılında hamile kalmış bence sebepsiz infiliteler beynine hüküm sürmeyi bıraksalar daha iyi olur ..

kızlar biraz önce hamile arkadaşımla konuştum o da bidahaki aya doğurcak inşallah. onunda üstüne görme şeklinde olmuştu. yalnız şöyle bişi var. o idrar testini adetinden 4 gün önce yapmıştı. pozitifti.ama silikti. o gün dr a gitmedi. daha var günümde tekrar yapim dedi. sonra adet oldu. 2 gün az miktarda geldi.bu sefer dr a gitti doktorda keşke test yaptığın anda gelseydin düşük tehlikesi var demişti. neyseki bişi olmadı. doktoru erken test yapmak önemli demiş o gün.

Bende 5 aydır bebek istiyorum ama bu ayda olmadı pazartesi adet oldum bakalım artık umutlarım önümüzdeki aya.Senin kaçıncı ayda oldu canım?
Benimde 4.ayda oldu 1 ay daha dene olmazsa dr a git canım bakma sen onlar 1 yıl diyor ama sonrada tedavi falan daha uzun sürüyor. Ama inşallah MART ta olur canım hepiniz için dua ediyorum :Saruboceq:

Merhabalar canımm iş yapta kovulma Patronlarınıza şikayet edeceğim.....
Yapıyorum canım benim yapmam mı ama arada kaçıyorum işte buraya ne yapayım sizin sayenizde bağımlı olduk buraya TOPİK AŞERİYORUM KISSS kaydirigubbakcemile3

arkadslar ben gecen ay kıstle ugrastım stresten kıst olusmustu adetle beraber gıttı allaha şükür. bır yıllık evlıyım ama esımın görevı dolayısıyla 4 ay ayrı kaldık bu ay bebek ıstedıgımın ıkıncı ayı bu ayda kum olusmus artık bebek ıstıyorum allah hayırlısını versın herkese hazıranda tayıncıyız burdan gıderken bebegımle gıtmek ıstıyorum inşallah dua edelım bırbırımıze kızlar

Bu topic başka topic tüm çenesi düşükler toplanmışız belirti yanında kardeş olduk kaydirigubbakcemile3 O yüzden gerilerde kalmış kist bendede vardı hemde yasmin kullanırken olmuş drlar hayret etti.. Engel değil gebe kalmaya Biz zaten hep dua ediyoruz ister bize katıl katılma tüm isteyenlere nasip etsın:Saruboceq:

kızlar biraz önce hamile arkadaşımla konuştum o da bidahaki aya doğurcak inşallah. onunda üstüne görme şeklinde olmuştu. yalnız şöyle bişi var. o idrar testini adetinden 4 gün önce yapmıştı. pozitifti.ama silikti. o gün dr a gitmedi. daha var günümde tekrar yapim dedi. sonra adet oldu. 2 gün az miktarda geldi.bu sefer dr a gitti doktorda keşke test yaptığın anda gelseydin düşük tehlikesi var demişti. neyseki bişi olmadı. doktoru erken test yapmak önemli demiş o gün.

ayy korktum şimdi benimde 5 gün önce geldi pembe kahverengi sonra birden kesildi
hamile olup düşük olursa kahrolurum ben:a015:

Ben yıllardan beri hep düzensizlikle uğraşıyorum.Bebeğide altı aydır falan istiyordum.İlk tahlillerim yapıldı, LH yüksek çıktı.Sonra ilaçlara başlandı, klomen,çatlatma iğnesi falan.Üç ay bu şekilde denedim, sonradan da sıkıldım uğraşmaktan.Biraz daha beklemeye karar verdim, üç aydır bir şey yapmıyordum.En son iki hafta önce mantar şikayetiyle dr a gittim ve zaten gecikmem de vardı.Dr ilaç verdi mantar için, rahim duvarı kalınlaşmış regl olursun gibi görünüyor dedi.Ama iki hafta geçipte olmayıca tekrar gittim ve keseyi gördüm.
Göğüslerimde hassasiyet fazla olmadı sadece hafif bi acı oluo arada, ağır geliorlar:))
WC yede zaten sık çıkardım, o yüzden çok farketmedim.
Bir de öğrenmeden bir akşam önce çok ürperdim, üşüdüm.Belirti mi bu bilmiorum.

Benimde 4.ayda oldu 1 ay daha dene olmazsa dr a git canım bakma sen onlar 1 yıl diyor ama sonrada tedavi falan daha uzun sürüyor. Ama inşallah MART ta olur canım hepiniz için dua ediyorum :Saruboceq:

İnşlh olur canımda doktorlarla felan uğraşmayız.Bakalım hayırlısı inşlh.Dua edin bizlere.

maydonoz suyunu deniyen oldumu arkadaşlar ben şu adetim geçsin denicem hiçbişey uygulamamıştım aslında uygulamaya bi yerden başlıyayım diyorum vardır bir hayır allahın yarattığı herşeyde

Sever nasıl yapılıyor maydonoz suyunu oturmasınımı diyorsun ben bu gece yapacağım

Sever nasıl yapılıyor maydonoz suyunu oturmasınımı diyorsun ben bu gece yapacağım

ceylancığım bi yerde okudum gene bu sitede kadının 3 çocuğu varmış 3.nede öyle hamile kalmış günde 25 gr maydonozu sapıyla birlikte kaynatıp tok karnına günde 3-4 bardak içiyomuşsun ama adetin bittikten bir hafta boyunca sonra bırakıyomuşsun kaynattığın maydonozlarıda sudan çıkartıp sargı bezine sarıp çamaşırına koyuyomuşsun oturmasınıda diyoki yapmadım ama uygulanabilir yazıyo haşladığın maydonoz suyunun üstüne oturuyomuşsun buharı iyi geliyomuş

Yok canım bana tehlikeli gibi geliyo ama içince bişey olmaz sanırım ama diğer yöntem

canım neden tehlikesi olsunki sadece buharını tutuyosun iltihap falan varsa söküp atıyomuş ne güzel işte bende çok işe yarayacağını düşüyorum çünkü idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimde karabaş otu içmeme söylemişlerdi ve kullandım doktora gittiğimde doktor güzel geçmiş dedi halbuki ben ilaç kullanmamıştım :))))

bi ay maydonozu denicem bi ayda adaçayını gene olmazsa öbür ay doktora gideceğim tabi önce bi regli olmam gerekiyo :)))))

kızlar sabah boğaz yanmasığla uyandım karnım acıyor ve midem bulanıyor..... dün hiç birşeyim yoktu oysaki karnımı içeri çekemiyorum acıyor remen bide accayip tüğlendimm söğlesi ayıp ....
bacaklarım özellikle benim çok ince çikardı şimdi hem karamış hemde bir anda uzamışşş ayy ne oluyor bana yaaaa

Sakıncası yoksa iyi duymamıştımda ondan adaçayıdamı aynı yapılıyo ama bi ara şey dendi hamile olunca düşük tehlikesimi yaratıyomuş

X