Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevil sende eskimiz var 8 sene var.....
Benimde 4.ayda oldu 1 ay daha dene olmazsa dr a git canım bakma sen onlar 1 yıl diyor ama sonrada tedavi falan daha uzun sürüyor. Ama inşallah MART ta olur canım hepiniz için dua ediyorum :Saruboceq:Bende 5 aydır bebek istiyorum ama bu ayda olmadı pazartesi adet oldum bakalım artık umutlarım önümüzdeki aya.Senin kaçıncı ayda oldu canım?
Yapıyorum canım benim yapmam mı ama arada kaçıyorum işte buraya ne yapayım sizin sayenizde bağımlı olduk buraya TOPİK AŞERİYORUM KISSS kaydirigubbakcemile3Merhabalar canımm iş yapta kovulma Patronlarınıza şikayet edeceğim.....
arkadslar ben gecen ay kıstle ugrastım stresten kıst olusmustu adetle beraber gıttı allaha şükür. bır yıllık evlıyım ama esımın görevı dolayısıyla 4 ay ayrı kaldık bu ay bebek ıstedıgımın ıkıncı ayı bu ayda kum olusmus artık bebek ıstıyorum allah hayırlısını versın herkese hazıranda tayıncıyız burdan gıderken bebegımle gıtmek ıstıyorum inşallah dua edelım bırbırımıze kızlar
kızlar biraz önce hamile arkadaşımla konuştum o da bidahaki aya doğurcak inşallah. onunda üstüne görme şeklinde olmuştu. yalnız şöyle bişi var. o idrar testini adetinden 4 gün önce yapmıştı. pozitifti.ama silikti. o gün dr a gitmedi. daha var günümde tekrar yapim dedi. sonra adet oldu. 2 gün az miktarda geldi.bu sefer dr a gitti doktorda keşke test yaptığın anda gelseydin düşük tehlikesi var demişti. neyseki bişi olmadı. doktoru erken test yapmak önemli demiş o gün.
ayy korktum şimdi benimde 5 gün önce geldi pembe kahverengi sonra birden kesildi
hamile olup düşük olursa kahrolurum ben:a015:
Benimde 4.ayda oldu 1 ay daha dene olmazsa dr a git canım bakma sen onlar 1 yıl diyor ama sonrada tedavi falan daha uzun sürüyor. Ama inşallah MART ta olur canım hepiniz için dua ediyorum :Saruboceq:
İnşlh olur canımda doktorlarla felan uğraşmayız.Bakalım hayırlısı inşlh.Dua edin bizlere.
Sever nasıl yapılıyor maydonoz suyunu oturmasınımı diyorsun ben bu gece yapacağım
Yok canım bana tehlikeli gibi geliyo ama içince bişey olmaz sanırım ama diğer yöntem