cuma günü kan testi yaptırıcam canım benim daha öncede geciktiği için braz bekliyorum
ama bu ay lekelenmem olmustu tam adet günümde dr um üztüne görmüş olabilirsin demişti hemen test yap ve bana bildir demişti ama eşim bekleyelim dedi üzülüyorum ben sonra eşimi dinliyorum şuana.s.
hadi hayırlısı canımgelıyo inşallah bebıs :Saruboceq:
slm kıssslar hülyacığım benimde 7 martta olmam lazım ama belirtilerim hortladı 1 haftaya kalmaz olurum diye düşünüyorum bakalım hayırlısı sende çok fazla takma kafana olurmu
yok aslında takmıyom ama burda arkadaşlar yazınca ister istemez kapılıyosun acaba diyosun ama beklicez mecburen bu arada ıhlamur adaçayı falanda içiyorum
kızlarr ben geldimm bisürü alışveriş yaptım kafam dağılsın diye kaydirigubbakcemile3 ala gelen kötü bişi yok bakalım bıdığım yoldadır inşallah. hiç bugün göğüslerime faln bakmadım sonra evham yapıyorum. gayet rahat bekliyorum cmt e kadar. siz naptınzı ben yokken? varmı hamiş?
ohhhhhhhh vallahi iyi yapmışsın bizim yerimizede yapsaydın keşke işgüç malum zaman kalmıyo
Herkese merhaba.Uzun süredir takip ediyorum bu siteyi.Bende dün doktora giderek öğrendim hamileliğimi.Sizlerle belirtileri paylaşmak istedim.Sürekli bir şişkinlik hissi, gaz ağrısı, her an regl olacak gibi ağrı ama kısa süreli, sevdiğiniz kokulara karşı bile hassasiyet, yemek öncesi ve sonrası bulantı, olmadık zamanlarda uyuma isteği.şimdilik aklıma gelenler bunlar.