Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Herkese merhaba.Uzun süredir takip ediyorum bu siteyi.Bende dün doktora giderek öğrendim hamileliğimi.Sizlerle belirtileri paylaşmak istedim.Sürekli bir şişkinlik hissi, gaz ağrısı, her an regl olacak gibi ağrı ama kısa süreli, sevdiğiniz kokulara karşı bile hassasiyet, yemek öncesi ve sonrası bulantı, olmadık zamanlarda uyuma isteği.şimdilik aklıma gelenler bunlar.

çok tebrık ederım canım allah hayırlıısyla kucagına almayıda nasıp etsın:Saruboceq:darısı olmayanlara inşallah:Saruboceq:

Herkese merhaba.Uzun süredir takip ediyorum bu siteyi.Bende dün doktora giderek öğrendim hamileliğimi.Sizlerle belirtileri paylaşmak istedim.Sürekli bir şişkinlik hissi, gaz ağrısı, her an regl olacak gibi ağrı ama kısa süreli, sevdiğiniz kokulara karşı bile hassasiyet, yemek öncesi ve sonrası bulantı, olmadık zamanlarda uyuma isteği.şimdilik aklıma gelenler bunlar.

ne zaman sık wc ye gitmeye başladın canım:CüvCüv:

Tebrikler Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin :nazar:
Anlat bakalım ne kadardır bekliyorsun

kızlar ya bişi sordum daha doğrusu anneciklerimize. benim alt kısmım böyle ara sıra sızlıyor anlatamıyorumda nasıl olduğunu kelime bulamadım ama böyle arada bir sanki bastırma hissim oluyor böyle sıksam iyi gelek gibi. sizce nedir bu?

ceylanliste.jpg

ceylanhmss.jpg

canım benıde eklerımısın yenı katıldım aranıza adet tarıhım 4 marta.s. cok güzel olmus lıste elıne sağlık

canım tebrik ederim
Allah kucağına almayıda nasip eder inş.

ceylancım beni 20 mart'a yazarmısın canım evlilik yıldönümü hediyemiz olsun istemiştim olmadı yine yaa senağlama

X