Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadslar teskurlerrrrrrrrr......buna ıhtıyacım vardıııı...herkes hamıs olur ınsallahhhhhhhh
benimde 5 gün gecikti banada dua edin kızlar tüm isteyenlere edelim:Saruboceq:
bende hiç belırtı yok malesef kızlar bu ay yumurtlama haftamda sancım oldu kum döküyomusum çalısamadık bıde akıntım olmadı bu ay acaba yumurtlama olurken akıntının olması sartmı kızlar
benimde 5 gün gecikti banada dua edin kızlar tüm isteyenlere edelim:Saruboceq:
inşllh canım hamişsndr benim bu ay gitti gece gördüm kırmızı kartı
merhabalar kızlar ben adet oldum geçmişte kistim çıkmıştı bugün adetimin ikinci günü dokrou aradım bugün randevu verdi adetliyken dah bakılırmış kızlar siz hiç muayeneye gittinizmi cvp veririsenız çok sevinirim
insallah mart ugurlu gelır canım...bende her an gorebılırım...yınede gormem ınsallah..cok korkuyorummm
merhabalar kızlar ben adet oldum geçmişte kistim çıkmıştı bugün adetimin ikinci günü dokrou aradım bugün randevu verdi adetliyken dah bakılırmış kızlar siz hiç muayeneye gittinizmi cvp veririsenız çok sevinirim
Benim ayın 6.sında olmam lazım ama geçenlerde bi başladı aksık ağrısı hala devam ediyo tam göbeğin alt kısmı gündüz neysede akşam çok üşüyorum hep ıslaklık hissediyorum akıntıda yok olanda su gibi çok az bi ara midem bulandı uykum çok geldi ama şimdi iyiyim bişe yok ne olabilir
hamıle olabılırsın:dance:ama cogu belırtlerde psıkolojık olabılıyo....
sevıl35 test yapmadın mı hıccc
Bilmem son adetim 6 şubat ben genelde 1 hafta öncesi olurum am 06 şubattaki adette başaldı bunlar ayrıca ishalde vardı halsizlik zaten adetim kötü geçer benim o gündfen beri kasık ağprısı var yani
cuma günü kan testi yaptırıcam canım benim daha öncede geciktiği için braz bekliyorum
ama bu ay lekelenmem olmustu tam adet günümde dr um üztüne görmüş olabilirsin demişti hemen test yap ve bana bildir demişti ama eşim bekleyelim dedi üzülüyorum ben sonra eşimi dinliyorum şuana.s.