Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benimde 5 gün gecikti banada dua edin kızlar tüm isteyenlere edelim:Saruboceq:

bende hiç belırtı yok malesef kızlar bu ay yumurtlama haftamda sancım oldu kum döküyomusum çalısamadık bıde akıntım olmadı bu ay acaba yumurtlama olurken akıntının olması sartmı kızlar

bende hiç belırtı yok malesef kızlar bu ay yumurtlama haftamda sancım oldu kum döküyomusum çalısamadık bıde akıntım olmadı bu ay acaba yumurtlama olurken akıntının olması sartmı kızlar

ben bu ay yumurtama falan takip etmedim her ay ediyordum zaten birkaçaydır bıraktım
geçen ay fitil ve ilaçvermişti dr um bu ay gecikti adetim işte bakalım ne olacak:CüvCüv:

merhabalar kızlar ben adet oldum geçmişte kistim çıkmıştı bugün adetimin ikinci günü dokrou aradım bugün randevu verdi adetliyken dah bakılırmış kızlar siz hiç muayeneye gittinizmi cvp veririsenız çok sevinirim

kisti adetinle atarsın canım inş
evet adetliykende muayene olabilirsin ben olmustum bende de kist vardı ilacla hallettik adetle atıldı adetliyken kanallar iyice açık oluyor diye biliyorum:1hug:

insallah mart ugurlu gelır canım...bende her an gorebılırım...yınede gormem ınsallah..cok korkuyorummm

evett mart uğurlu gelicek artık kafaya takmıycam zaten bu ay stersten olmadı eşimde bende acayip stresliydi başka konular sebebiyle

cnm gecen ay bendede kıst vardı cnm doktor takıp edelım ılac kullanma dedı adetle beraber gıttı en ınce yerınden catlarmıs adet zamanı canını sıkma gıtmıstır adet olmussankaydirigubbakcemile5

Benim ayın 6.sında olmam lazım ama geçenlerde bi başladı aksık ağrısı hala devam ediyo tam göbeğin alt kısmı gündüz neysede akşam çok üşüyorum hep ıslaklık hissediyorum akıntıda yok olanda su gibi çok az bi ara midem bulandı uykum çok geldi ama şimdi iyiyim bişe yok ne olabilir

kızlar benım 5 aydır çocuğum olmuyor bu ay adet önce çok sancım vardı neden omadığını bilmiyorum bundan önce devlet hastanesine gittim birseyin yok dedıler ben güvenmedım bu sefer özele gidecem size yumurtlamız olmaı için ilaç verdımı sizin kaç aydır olmuyor bebişleriniz kızlar

hamıle olabılırsın:dance:ama cogu belırtlerde psıkolojık olabılıyo....

Bilmem son adetim 6 şubat ben genelde 1 hafta öncesi olurum am 06 şubattaki adette başaldı bunlar ayrıca ishalde vardı halsizlik zaten adetim kötü geçer benim o gündfen beri kasık ağprısı var yani

sevıl35 test yapmadın mı hıccc

cuma günü kan testi yaptırıcam canım benim daha öncede geciktiği için braz bekliyorum
ama bu ay lekelenmem olmustu tam adet günümde dr um üztüne görmüş olabilirsin demişti hemen test yap ve bana bildir demişti ama eşim bekleyelim dedi üzülüyorum ben sonra eşimi dinliyorum şuana.s.

Bilmem son adetim 6 şubat ben genelde 1 hafta öncesi olurum am 06 şubattaki adette başaldı bunlar ayrıca ishalde vardı halsizlik zaten adetim kötü geçer benim o gündfen beri kasık ağprısı var yani

bılıyomusun benımde bugun...bende 1 haftadır ıshak gıbıyım......ayyyyyyyy ınsallah hamısızdır....ozaman senın bu ayın sonu yanı...29 falannnnnnn

cumaya as kaldı...ınsallah hayırlısı olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…