Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hımmm profılıne baktımda 1 cocuk yazıyodu da ondan sordum canımmm..ınsallah mart sanada veee herkese ugurlu gelır.akrep burcu bebısler dunyaya gelırrrrr

evet canım ilk evliliğimden bir oğlum var.a.s ama şimdiki evliliğimde 3 düşük yaptım..senağlama bir bebişim daha olsun çok istiyorum...a.s

kizlar selam nabersiniz? benim bugün adet günüm ama olmadim henüz.. iki gün lekelenmem olmustu simdi kuru.öyle yogun akintida yok.. kasik batmasindan baska belirtide yok? bozo sen ne alemdesin?

kizlar selam nabersiniz? benim bugün adet günüm ama olmadim henüz.. iki gün lekelenmem olmustu simdi kuru.öyle yogun akintida yok.. kasik batmasindan baska belirtide yok? bozo sen ne alemdesin?

dündü gnm olmadım ama bnmki 3 gün felan kayıyo o yzden ümtli değilnm bu aydan adet olsamda marta bomba gibi grsem

nedeeeeeeeen..?biraz sabırlı olman gerektiğini biliyosun di mi?ağrıların mı var CADIARZU

biliyrm canım sabırlı olucam kafam başka bişeye takık oyzden hatta adet olmk istyrmki mart aına bomba gibi giriym adet sancısı gibi war zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…