Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

:ecrin_bebek:slm kızlar nasılsınız bakalım
neler yapıyosunuz benim kasıklarım fena ağrıyo özellikle sağ kasığım
bide hafif hafif 10 gündür falan belim ağrıyo zaman zaman
akıntım da var ama umudum yok hamileliğe dair adet olucakmışım gibi geliyo ayın 26sınd aadet olmazsam test yapıcam
allahın izniyle hamile olurum inş....:ecrin_bebek:

adet olcağımı biliyrm ya bir anönce gelsinde bitsin istyrm

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun anlamadım..fisfisfis gebelik belirtileriyle regl belirtileri birbirine çok benzer..a.s mesela mide bulantısı ve ağrısı, baş ağrısı,karında şişkinlik,kasıkta batma ve yanmalar...ben bunların hepsini gebeliğimde de yaşadım.kaydirigubbakcemile2 regl dönemlerimde de yaşıyorum.:bbo: hayır yine de ümitlendirmek istemem ama sakin ol lütfen..bebişinin geleceğine inan ..:ecrin_bebek:

selam kızlar bende hala tık yok 4 gün de bitti karnnım çok şiş birde eğilince karnım bi tuhaf oluyor bu sefer gerçekten tuhaflıklar var cumayı bekliyorum sabırsızlıkla:)

selam kızlar bende hala tık yok 4 gün de bitti karnnım çok şiş birde eğilince karnım bi tuhaf oluyor bu sefer gerçekten tuhaflıklar var cumayı bekliyorum sabırsızlıkla:)

hadi hayırlısı bebiştir inşallah..:ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2

ummahancım bizim dedektif hatun bugün yok galiba...:smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…