Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bence yaptırma canım.benimde idrar testinde pozitif ilk kan testimde negatif çıktı.1 hafta sonra tekrar kan testi yaptırdım veeeeee hamileyim 8 sene sonra oldu.benimde göğüslerimde hiç ağrı yok canım

bekliycem canım cumayı alla alla çok ilginç bide kanda çıkıyor diyorlar Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
belirtilerin nelerdi yazarmısn ben bi wc ye gidimde gelim ben gelene kadar yaz bak:1hug:

handacım inş allah bizlerede nasip eder senin gibi canım yumurtalama dönemindemi hürgün yapılacak aaaaaa ben adetim bittikten sonra hep günaşırıydı bakalım adete kadar devam ama gögüslerim acımaya başladı hemde çok kırmızılar geliyo diyorum :)

Inş gelmes o kırmızılar severcim:)) canım bende adetim bitince gün aşırı çalıştım en saglıklısı o ama yumurta takibindeki arkadaşlar için o dönemler hergün daha ii sanırım

bekliycem canım cumayı alla alla çok ilginç bide kanda çıkıyor diyorlar allah kucağına almayı nasip etsin inş.
Belirtilerin nelerdi yazarmısn ben bi wc ye gidimde gelim ben gelene kadar yaz bak:1hug:

evetya şu belirtiler insanı delirtiyo bendede var ama emin değilim bekliyorum
i

bekliycem canım cumayı alla alla çok ilginç bide kanda çıkıyor diyorlar Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
belirtilerin nelerdi yazarmısn ben bi wc ye gidimde gelim ben gelene kadar yaz bak:1hug:

ene yazmamış benim mesaim bitti evden girerim cay cay yaz lütfennnnnnnnnnnnnn

ayy bugünde geçti bakalım yarın nolcek? yarında olmazsam belki perş test yaparım banyoda var ve ben yapmıyorum nasıl sabırlıyım demi kızlar????

ayy bugünde geçti bakalım yarın nolcek? yarında olmazsam belki perş test yaparım banyoda var ve ben yapmıyorum nasıl sabırlıyım demi kızlar????

canım gününmü geçiyo ne güzel inş güzel haberlerle gelirsin evet bencede sabırlısın hadi bakalım rüzgarın umarım gelmiştir:Saruboceq:

canım gününmü geçiyo ne güzel inş güzel haberlerle gelirsin evet bencede sabırlısın hadi bakalım rüzgarın umarım gelmiştir:Saruboceq:

saol canım evet 23 ü benim hesapladığım gündü. ama 2 aydır düzensizlik olmuştu o yüzden müddet verdim kendime. bakalım hayırlısı. pek bir belirti yok ama. ne bilim inşallah bıdığım gelmiştir.

düzensilik derken gecikmelimi geliyodu kırmızılar kaç gün gecikiyodu yada erken geliyodiki

kıslar benim 6.gün ve hala gelmiyor yarın test yapıcam çıkarmı acaba. burda kan tahlili olacağm biyer yok melsef.eşim de 10 gü bekle deyo ama çatlıcam meraktan

düzensilik derken gecikmelimi geliyodu kırmızılar kaç gün gecikiyodu yada erken geliyodiki

gecikiyodu canım, şöyleki 18 kasım 23 aralık 25 ocak gibi. dr düşünmekten etkiliyosun demişti. bu ay kendimi oyaladım falan ama bilmiyorum. belki de daha yeni yeni gelicektir inşallah gelmezde.

kıslar benim 6.gün ve hala gelmiyor yarın test yapıcam çıkarmı acaba. burda kan tahlili olacağm biyer yok melsef.eşim de 10 gü bekle deyo ama çatlıcam meraktan

canım çıkabilirde çıkmayabilirde bencede çıkması lazım bazılarının önce bazılarınında sonra çıkabiliyo

rüzgarcığım seni üzmek istemem ama bence adetin epey geçikmeli gelmiş öncekilerde bence testi hemen yapma bikaç gün daha bekle çünkü benim hesabıma görede daha adetine 2,3 gün var ama sen bilirsin inş güzel haberler alırsın

geçen ay 15inde olmam gerekirken 19unda oldum. dün kesin olurum diye düşünüyordum 5.gün ama olmadım. sanki heran olcam gibi yasenağlamasenağlamasenağlama

rüzgarcığım seni üzmek istemem ama bence adetin epey geçikmeli gelmiş öncekilerde bence testi hemen yapma bikaç gün daha bekle çünkü benim hesabıma görede daha adetine 2,3 gün var ama sen bilirsin inş güzel haberler alırsın

canım bu hesaba göre evet daha var gibi duruyo ama normalde hep 2-3 gün geriye atardı o yüzden 23 diye ilk gün belirledim 28 de son diye düşündüm. ona göre olmazsam 28 inde falan yapmaya çalışıcam.

X