Erken Hamilelik Belirtileri..umarım faydalı olur

Mrb canim.evet yerlesme gbi gorunuyo. kasik agrim gogus agrim desen psikolojk olmasi yuksek dicem de tipki bnim gbi:) ama lekelenmem oldu diosun.pembe,kahverengi.umutlanmani da istemem snra olmazsa hayal kirikligi yasarsin..
Umarım psikolojik vs. değildir de bebiş gelir. İsteyen herkes bebeğini kucağına alsın dilerim. :anneadayı::KK200:

Ay birmucide birmucide güldürdün canm beni ya yazik yokki neresi agrisin diyo bende sendenim benimde yok ama arada feci szlıyo kasık agrımda cok var allahim gelsin su salı günü Rabbim aratmasın ya isteyen herkese nasip etsin ins.

Ay birmucide birmucide güldürdün canm beni ya yazik yokki neresi agrisin diyo bende sendenim benimde yok ama arada feci szlıyo kasık agrımda cok var allahim gelsin su salı günü Rabbim aratmasın ya isteyen herkese nasip etsin ins.
Hepimiz gülelim:KK45: inşallah canım aminnnn inan ben de böyle dua ediyorum Allah isteyen herkese versin

geçmez canım geçmez.ya beni durdurun da şu son testi 7sinden önce yapmayim ya :KK14::KK14:

Adetten once cift cizgi goren insan sayisi o kadar az ki.hamile olsan bile cikmayacak buyuk ihtimalle.sabret tatlim tek cizgi gorup uzulceksin iste.off ya da yap gitsin bidaha alirsin ben de dayanamazdm yalandan destek olmim yapma diye.

sen de mi öylesin,neyse hamile kalırsak azcık büyür heralde :KK76:

Evet minnacikk bnmkiler de hayata kusmus gbiler :)) ya bide bnde ne var bilio musun gun icinde ne yasasam hamilelige yoruyorum.basm agrisa burnm tikansa disetm kanasa gaz olsa ama ne olursa olsun yani hemn bu niye oldu acaba mii ?? Benim koca isyanlarda:)) her dk elini alip karnima koyduruyrm diorum ne hissediosun var mi.yok dio hemen bikti bnden artik :))bu psikoloji nasl gececk bnde bilmiorum ya

Kıyamam ya bu kocalar bize iyi sabrediyo :) gecen nette okumustum pskolojik hamile kalanlar oluyormus normal hamile gibi her ay karinlari sisiyormus ve dogum sancisi bile cekiyolarmis allah korusun öyle seylerden ya

Evet minnacikk bnmkiler de hayata kusmus gbiler :)) ya bide bnde ne var bilio musun gun icinde ne yasasam hamilelige yoruyorum.basm agrisa burnm tikansa disetm kanasa gaz olsa ama ne olursa olsun yani hemn bu niye oldu acaba mii ?? Benim koca isyanlarda:)) her dk elini alip karnima koyduruyrm diorum ne hissediosun var mi.yok dio hemen bikti bnden artik :))bu psikoloji nasl gececk bnde bilmiorum ya
bende de benzerleri var,belki hamileyimdir diye ağırlık taşımıyorum,uzanmıyorum,bazayı kaldırıp indirmiyorum :KK53:

:))) yalniz degilmisim demek bunu duydguma sevndm cnku kafayi yiyorum artik diodum.kizlar insaallah su mubarek ayda hayallerimiz gercek olur dualarimiz kabul olur bol bol dua etmek lazm.hepimizin bebisleri olsun hayrli evlat olsunlar insaallh.

ooff 5 inde regl olmam gerekiyordu ama az önce kırmızılar geldi. Onca belirti vardı ve erken regl oldum. Demek ki psikolojik.

X