Erken Hamilelik Belirtileri..umarım faydalı olur

sanırım bu gün 48 saat felan sürecek yarın olmayacak. dün yada bugün kesin regl olmam lazım
hiç aksamaz, ama olmadım dünden beri 15 dk wc ye gidiyorum öyle bir adet sancım var ki ha oldum ha olacam
1 haftadır gögüs hassasiyetim,mide bulantım var kasık ağrım var,
dün test yaptım negatif.
regl olmazsam yarın kan testi yaptıracam
ama wc nin önüne yatak atacam artık çok korkuyorum
sanırım yalnız değilim
hakkımızda hayırlısı inşallah

sanırım bu gün 48 saat felan sürecek yarın olmayacak. dün yada bugün kesin regl olmam lazım
hiç aksamaz, ama olmadım dünden beri 15 dk wc ye gidiyorum öyle bir adet sancım var ki ha oldum ha olacam
1 haftadır gögüs hassasiyetim,mide bulantım var kasık ağrım var,
dün test yaptım negatif.
regl olmazsam yarın kan testi yaptıracam
ama wc nin önüne yatak atacam artık çok korkuyorum
sanırım yalnız değilim
hakkımızda hayırlısı inşallah
amiiin inşaallah :)

yok canım ya akıntım bembeyaz ama adet olacakmışım gibi sancılar geliyor ara ara. ben de test yapmaya korkuyorum negatif çıkınca tam olarak emin de olamıyor insan en iyisi kan testi. bi de erken gebelik testi aldım bakalım 2 gün daha bekleyip onu deniycem onda da çıkmazsa ve adet de olmazsam kan testine artık:110::KK42:
ben bu gün dayanamayım kan testi verdim. bhcg 16,40 çıktı, doktor multemel gebelik ama iki gün sonra tekrar test yapalım dedi. inşallah değerlerim yükselir :)

Ayy canım yaa hayırlısı olsun inşallah darısı başımıza:) adetinden kaç gün geçmişti senin
6 gün bu gün ama bu gün hafif pembemsi kan geldi biraz önce, korktum birazcık ama hep dairedeki arkadaşlarım yeni hamile olanların hemen hemen hepsi böyle kanamaları olmuş ilk haftalarda korkma diyorlar, doktora gitmeden içimrahat etmeyecek

6 gün bu gün ama bu gün hafif pembemsi kan geldi biraz önce, korktum birazcık ama hep dairedeki arkadaşlarım yeni hamile olanların hemen hemen hepsi böyle kanamaları olmuş ilk haftalarda korkma diyorlar, doktora gitmeden içimrahat etmeyecek
Benim dün gece oldu başımdan aşa kaynar sular döküldü resmen soluğu acilde aldık kese falan iyiydi ama ilaç verdi bide bizim rh uyumsuzluğumuz var o yüzden iğne oldum uyuşmazlık ćok önemli kızlar dikkat edin

Benim dün gece oldu başımdan aşa kaynar sular döküldü resmen soluğu acilde aldık kese falan iyiydi ama ilaç verdi bide bizim rh uyumsuzluğumuz var o yüzden iğne oldum uyuşmazlık ćok önemli kızlar dikkat edin
öyle bir sorun yok bizde de ne bileyim korkuyorum ya yarın gidicem doktora artık napayım

Bizimde kan uyusmazligimız var. ıgne niçin yapıldı. Bana ilk hamileligimde yapıldı sonraki çocuk da saglik problemi yasanmasin diye. Ilk gebeligimde de kalp atışları durdu kürtaj oldum sonrasinda ıgne yapıldı. Şimdi şu soru aklımı kurcaliyor her gebelikten sonra bu ıgne tekrarlaniyor mu.

Bizimde kan uyusmazligimız var. ıgne niçin yapıldı. Bana ilk hamileligimde yapıldı sonraki çocuk da saglik problemi yasanmasin diye. Ilk gebeligimde de kalp atışları durdu kürtaj oldum sonrasinda ıgne yapıldı. Şimdi şu soru aklımı kurcaliyor her gebelikten sonra bu ıgne tekrarlaniyor mu.
Her gebelikte mutlaka bu iğne yapılmalı bir kereye has deil benim kanamam olduğu ićin yapıldı rh uyumsuzluğu erken dönemde bazen düşüklere sebebiyet verebiliyor kanama dan sonra mutlaka 72 saat içinde bu iğneyi olmak lazımmış

İhmal etme canım
dün akşam gittim doktora, acilden gittim devlet hastanesine, hiç ilgilenmedi doktor test bile yapmadı, kesin kimyasal gebeliktir. düşecektir dedi iyice sinirlerim bozuldu akşam da kanamam bayağı arttı, sabah kalktığımda yatağı falan batırmıştım, bu gün tekrar gidicem özel bir doktora ben bu durumu 5-6 kere yaşadım sanırım her seferinde böyle kimyasal gebelik oldu, ama hiç takip etmemiştim. günüm geçiyodu sonra adet oluyodum. stres yapıyorum ondan günüm geçti diyodum. ama galiba ben bu kimyasal gebeliği hep yaşıyorum. vardır bir tedavisi herhalde değilmi ?

dün akşam gittim doktora, acilden gittim devlet hastanesine, hiç ilgilenmedi doktor test bile yapmadı, kesin kimyasal gebeliktir. düşecektir dedi iyice sinirlerim bozuldu akşam da kanamam bayağı arttı, sabah kalktığımda yatağı falan batırmıştım, bu gün tekrar gidicem özel bir doktora ben bu durumu 5-6 kere yaşadım sanırım her seferinde böyle kimyasal gebelik oldu, ama hiç takip etmemiştim. günüm geçiyodu sonra adet oluyodum. stres yapıyorum ondan günüm geçti diyodum. ama galiba ben bu kimyasal gebeliği hep yaşıyorum. vardır bir tedavisi herhalde değilmi ?
bence doktorunuzla bir görüşün, 5-6 kez kimyasal gebelik yaşadığınızı düşünüyorsanız,
detaylı bir araştırma yaptırmanızı tavsiye ederim

Regl tarihim 13 Ağustos. Dayanamadım bu halsizlik ve kasık batmalarına biraz erken yaptım sanırım testi ama sanırım silik bir çizgi bile olmadığına göre regl olmayı beklesem iyi olacak. Çok umutlanmıştım...:KK61:

Eklentiler

• 11830141_10153257924787758_741319955_n.jpg
    11830141_10153257924787758_741319955_n.jpg
    117,1 KB · Görüntüleme: 209
Bir dr edin ve durumu anlat canım tabiki bir nedeni vardır üzülme ama tedavini de aksama bak hep psikolojik ćöküntü oluyo insanda sora

Regl tarihim 13 Ağustos. Dayanamadım bu halsizlik ve kasık batmalarına biraz erken yaptım sanırım testi ama sanırım silik bir çizgi bile olmadığına göre regl olmayı beklesem iyi olacak. Çok umutlanmıştım...:KK61:
regl gününe daha 1 hafta var çok erken bir test olmuş. ben regl günümde yaptım negatifti,
2 gün sonra kanda pozitif çıktı
bence umutsuz olma günün geçsin tekrarla

X