Erken Hamilelik Belirtileri..umarım faydalı olur

Kızlar bana da bi yardım edin yav. Ben bu ay 6-7 gün gecikme ile adet oldum. Adet Gününe kadar bir belirti yoktu fakat gecikme süresinde mide bulantısı ve halsizlik çok yaşadım. Gecikme ile adet oldum fakat miktarı da rengi de farklı oldu. Ilk üç gün normal ama giderek azalan koyu kanama ve sonrasında da kahverengi şekilde devam ederek 10 günde ancak tamamen bitti. Ve hala da mide bulantım devam ediyor. Üstüne bir de eklem ağrıları baş Dönmesi ve sürekli uyku hali eklendi. Ve hala da kasıklarımda ara ara sızlanma oluyor. İştahım da çok değişken. Idrarım da koyu ve kokulu. Bazı şeylere kokulara vs tiksinme oluyor. Sizce üstüne görme yaşamış olabilir miyim ???

canım üstüne görme çok kısa süreli oluyor. 10 gün çok fazla. umarım gebeliktir de ciddi bir sıkıntı yoktur. Eğer durumun varsa hemen bir hastaneye git. :KK14:

canım üstüne görme çok kısa süreli oluyor. 10 gün çok fazla. umarım gebeliktir de ciddi bir sıkıntı yoktur. Eğer durumun varsa hemen bir hastaneye git. :KK14:
Cnm adet olduktan sonra hamile Ooldupunu öğrenenler de oluyormuş ya ondan bi sorayım dedim belirtiler de devam edince ;(

Cnm adet olduktan sonra hamile Ooldupunu öğrenenler de oluyormuş ya ondan bi sorayım dedim belirtiler de devam edince ;(

bitanem 9 ay regl gören bile oluyor ama milyonda bir. Eğer milyonda 1 sen değilsen eğer; 10 gün süren regl akıntı ve ağrılar çok normal durmuyor. İnşallah hamilesindir ve ben senin sağlığın için boşuna endişe etmişimdir. Amin :KK200:

Cooook tesekkur ederımmmm gercektennnn

servey biliomusun uğraşların bitmedi.. yeni başlıyor..

şimde keseyi ne zaman görcem stresi başlayacak
sonra kese içindeki bebeki ne zaman görcem stresi
sonra kalp atışını ne zaman dinliycem stresi
sonra ellerini ayaklarını ne zaman hareket ettirecek stresi
sonra cinsiyeti ne zaman öğrencem stresi
...... (ben daha buraya kadar ilerledim:KK48:)

Her şey çok güzel olur inşallah. uzun musmutlu bir ömür dilerim sana ve ailene

servey biliomusun uğraşların bitmedi.. yeni başlıyor..

şimde keseyi ne zaman görcem stresi başlayacak
sonra kese içindeki bebeki ne zaman görcem stresi
sonra kalp atışını ne zaman dinliycem stresi
sonra ellerini ayaklarını ne zaman hareket ettirecek stresi
sonra cinsiyeti ne zaman öğrencem stresi
...... (ben daha buraya kadar ilerledim:KK48:)

Her şey çok güzel olur inşallah. uzun musmutlu bir ömür dilerim sana ve ailene
Haklısın canımmm
Benım 5 yasında oğlum var az bıraz tecrubeliyımmm 9 aydan sonrası daha da guzellll

Herseyın hayırlısını versın allahımm ben aralıkta dusuk yaptım o yuzden bunda ağırdan alıyorum 7.hafta gıdeceğim doktora ınsss

Canım ben salı gunu kan testı yapmaya gıttım daha reglım 1 gun gecmış oluyordu tam 4 haftalıktı degerım 736 cıktı cok yuksek degıl mı ıkız mı yoksa? Ilkı de ıkızdı tekı tutunamadı

Canım ben salı gunu kan testı yapmaya gıttım daha reglım 1 gun gecmış oluyordu tam 4 haftalıktı degerım 736 cıktı cok yuksek degıl mı ıkız mı yoksa? Ilkı de ıkızdı tekı tutunamadı

canım ben yumurtlamadan 15 gün sonra yaptırdığımda 443,61 çıkmıştı. reglim geçmemişti daha. o yüzden bilemedim şimdi. benim sülalemde :) ikiz vs yok. sende varsa ve öncekinde de olmuşsa ve istiyorsan inşallah ikizdir.

Reglim 2 gün gecikti ancak kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var. Hayırlısı bakalım ne olacak

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım. 4,5 aydır evliyim. Evlendigimizden bu yana hic korunmadik. Çocuğumuz olsun istiyoruz. Bu ay bende mide yanmasi var. İdaririm koyu renkli ve kokuyor.Adetim evlendigimin ilk 2 ayında 2 3 gün geriye gitti son 2 ayda ise ayni günde oldu.2 gün geçti adetim. Sizce hamilemiyim yoksa idrar yolu enfeksiyonu mu var ? Doktora gidicem ama korkuyorum :KK43:

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım. 4,5 aydır evliyim. Evlendigimizden bu yana hic korunmadik. Çocuğumuz olsun istiyoruz. Bu ay bende mide yanmasi var. İdaririm koyu renkli ve kokuyor.Adetim evlendigimin ilk 2 ayında 2 3 gün geriye gitti son 2 ayda ise ayni günde oldu.2 gün geçti adetim. Sizce hamilemiyim yoksa idrar yolu enfeksiyonu mu var ? Doktora gidicem ama korkuyorum :KK43:

canım yanlış anlama ama 4,5 ay bir bebeğe karar verebilmek için çok erken. sen henüz eşinle yaşamaya ve eşinin değişip değişmeyeceğini bile ayırtedecek kadar evli kalmamışsın. Umarım hakkında hayırlısı olur.

canım yanlış anlama ama 4,5 ay bir bebeğe karar verebilmek için çok erken. sen henüz eşinle yaşamaya ve eşinin değişip değişmeyeceğini bile ayırtedecek kadar evli kalmamışsın. Umarım hakkında hayırlısı olur.
Merhaba masal ile efe eşimle 5 yıldır birlikteyiz. 4 yıl nişanlı kaldık. Ins hakkımızda hayırlısı olur. Uzun bır birlikteligimiz olduğu için korunmadik. Bebeğimiz olsun istedik.Rabbim herkes için hayırlısıni versin.

Arkadaslar masallah sizlere hamislere Rabbim saglikli hamilelikler ve saglikli uysal istahli bebisler versin insallah.olmayanlara da Rabbim tez zamabda nasip etsin.
arkadaslar ben iki aydir yumurtladigimi hissetmiyorum akintim ve kasik agrim olmuyor.ama zamaninda adet oluyorum.yumurtam gelismiyir mu acaba.4 aydir bebis istiyiruz ama ayda 1 kere ancak birlikte olabiliyoruz.bizim is yas sanirim.ama Allahtan umut kesilmez

Mrb hanmlar ben yeni katldim araniza:) uzun zamndr bu siteyi disardan takip ediodum.bugune yazmak kismet oldu.ben de 1.5 aylik evliyim her seyi yeni yeni ogreniyorum :) 7 yildir birlikteydik esimle hep cocuk istegi vardi icmde.ilk ay korunduk borclar vs dusunerek erken dedik. ama o kadar cok istiodum ki bazi geceler icmedim hap bilerek belki olur diye:) :) sonra adet oldum.megersem esim de cok istiomus adet oldm diyince cok uzuldu.ikimiz de istemiomus gbi davranioduk.snra karar verdik olsun dedik.bu ay adetten snra basladik gun asiri iliski oldu.ve benim adetime yaklasik 13 gun var.ama cok acayip seyler yasiyorum.gogus ucu batisiyo bikac gndr cok agrili dokunamiyrm hic.kasiklarim karnimin alt kismi batisyo.hemn belirti olur mu diye dusunuyrm snra olmaz diyrm surekli yorumlariniza bakyrm annelik duygusu sardi bni var oldgunu dusununce nefesim daraliyo oyle fena bi his istek anlatamiyrm yani:))

Kızlar yeni hamiş olarak size tecrübelerimi aktarmak istiyorum.

Öncelikli olarak stres yapmayın olmaz, çok istemeyin olmaz, durmadan test yapmayın olmaz, çok düşünmeyin olmaz diyenlere inanmayın :)

Çünkü stres yaptım, çok istedim, milyonlarca test yaptım (erken gebelik ultra erken gebelik vs vs) çok düşündüm çok üzüldüm çok ağladım ve OLDU...Çünkü Rabbim OL dedi..

Gelelim belirtilerime;

reglden bir kaç gün sonra yumurtam çatladı (biraz kendinizi dinlediğinizde ani bir kasık sancısı olduğunu hissediyorsunuz) ve o ağrı hala geçmedi.. Yani eğer döllenme olduysa süürekli regl ağrısı hissediyorsunuz kasık bölgenizde.. Bende en çok sağ taraf ağrıdı hani bıçak saplanıyor gibi bir ağrı denir ya işte öyle birşey.

Baş ağrısı; öyle bir ağrı ki 48 saat geçmedi uyuyorsun geçmiyor , duşa giriyorsun geçmiyor.. ve majeziksiz yapamayan ben inatla içmedim.. ağrıdan ağlarken ben eşim neden ilaç içmiyorsun bir doktora gitmiosun dediğinde bebeğim için diye cevap verdiğimde daha birleşmeden bir kaç gün geçmişti.. tek hatırladığım eşimin bana üzüleceksin gene yapma böyle konuşma demesiydi.. ama söylediğim tek şey elimi tam kasığımın üzerine götürüp annecim lütfen benimle ol benimle ol diye tekrarlamaktı..

ishal; normalde wc sorunum olduğu için ishal durumu bana çok uzak.. ama bir gün boyunca hiç bir şey yemediğim halde wcden çıkamadım.. karnıma ağrılar saplanıyordu.. Kabız; ve ertesi gün wc ye gitmek için kıvranıyordum ama gidemiyordum..

Uyku; her gün gece ikiye kadar uyumayan ben, aniden uyuyordum.. ve bu uyku gayet dinçken uykum yokken 3 dakikada geliyor ve birden uyuyordum :)

sonra regl dönemim yaklaştığında ki benimki ağrılı olur , tüm regl ağrılarını hissettim ve dedim bu seferde olmadı sonra ultra hassas gebelik testinden aldım hani şu en pahalısı en iyisi dedikleri sonuç negatif çıktı...

bi taraftan regli beklerken bi taraftan benimlesin dimi eşek sıpam benim diyordum.. bu sürede hala regl günüm geçmemişti ama yaklaştığı belliydi.. eşimi doktora götürmüştük. muayenesine yarım saat vardı.. dedi o arada bi kadın doğuma git istersen regl ağrıların içinn.. gittim ve doktoruma dedimki ben hamileyim lütfen ilaç yazmayın...gününüz geçtimi dedi hayır dedim test yaptınızmı dedi evet ama negatif dedim.. peki kan testi yapalım mı diye sordu cevabım evetti..

Meleğim şuan benimle.. biraz sıkıntılı olsakta annesi ona çikolata sözü verdi o yüzden beni bırakıp gitmiycek..

Benim belirtilerim bunlardı.. Umarım faydalı olur sizlere.. en yakın zamanda isteyen tüm kadınların melekleri karnında ve kucağında olur inşallah..
yazdıklarınız o kadar umut dolu ki :)

Mrb hanmlar ben yeni katldim araniza:) uzun zamndr bu siteyi disardan takip ediodum.bugune yazmak kismet oldu.ben de 1.5 aylik evliyim her seyi yeni yeni ogreniyorum :) 7 yildir birlikteydik esimle hep cocuk istegi vardi icmde.ilk ay korunduk borclar vs dusunerek erken dedik. ama o kadar cok istiodum ki bazi geceler icmedim hap bilerek belki olur diye:) :) sonra adet oldum.megersem esim de cok istiomus adet oldm diyince cok uzuldu.ikimiz de istemiomus gbi davranioduk.snra karar verdik olsun dedik.bu ay adetten snra basladik gun asiri iliski oldu.ve benim adetime yaklasik 13 gun var.ama cok acayip seyler yasiyorum.gogus ucu batisiyo bikac gndr cok agrili dokunamiyrm hic.kasiklarim karnimin alt kismi batisyo.hemn belirti olur mu diye dusunuyrm snra olmaz diyrm surekli yorumlariniza bakyrm annelik duygusu sardi bni var oldgunu dusununce nefesim daraliyo oyle fena bi his istek anlatamiyrm yani:))
inşallah olmuştur canım,yumurtlama takvimi yapıyor musun :)

X