• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Belirtileri

arklar yardım edın lutfen bu gun trasferimin 11 gunu yarın tahlılım var carsamba adet gunumdu olmadım ama bugun kanamam oldu çok korkuyorum yardım eddın lutfen bırsey olurmu tutunmadı mı meleklerım ,meleklerım bıraktımı benı,aglıyorum çok kötüyüm yardım lutfen

canım benim önce bi sakin ol... nası bi kanama onu söyle önce... tutunma kanamsıda olabilir... bendede oldu bende ağladım adet oldum die ama hamileymişim... sakin bi şekilde kan testini yaptır. çok tedirginsen bugünde yaptırabilirsin 24 saat tahlil yapılıyo hastanelerde... ayrıca bu durumu dr una bildir belki bi ilaç felan verir benimki vermişdi bi iğne...

merhabalar bende aranıza yeni katıldım...ve ilk micro denememi cumartesi günü(30 ocak)gerceklestirdim,bugun 7 gün bitiyor benim içimde :)
benim şu an yasadıgım bazı belirtiler catlatma iğnesinden kaynaklandıgını düşünmüştüm ama iğnenin zamanı geceli 2-3 oldu...göğüslerimde şişlik ve uzamaya benzer bi durum söz konusu,artan idrar durumda var bu arada.Ama daha çok erken olduğumu düşündüğüm için idrar testi yapmıyorum,bazı arkadaslarda silik olsada çıkıyormus ama ben bekleme taraftarıyım,sizce benim yasadıgım bu durum neye işaret?arkadaş
mesajlarınızı bekliyorum sabırsızlıkla...
bu arada ilk micro denemem ve test günüm 10 şubat.

canım benim bugün 8.günüm aslında bugün bile yaptırsam gözükür ama geçen sefer 11.günümde kan geldi ve değerlerim düştü o yüzden acele etmiyorum birde normalde transferden sonra 12. gün test yapılır yaa bana test taihimi 16 gün sonraya yazmışlar biraz daha bekliycam ama fazla da sabredemem :)

bende yeni katıldım
transsferden sonraki 10.günüm benim
yarın test yaptıracam

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum dogru yeremi yazıyorum bilmiyorum benim transferimin 6. günü test yaptım çift çizgi çıktı ama çatlatma iğnesinden de öyle çıkabiliyormuş bilgisi olan varmı sagolun

kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.sizce değer nasıl? dış gebelik filan olmaz dimi? benim 6.ve 8.günlerde açık kırmızı kanamam olmuştu.umudum yoktu.

mrb arkadaslar benim transferimin 11 günü ama karnımda kasıklarım ve bel agrım çok inş tutmustur bilen varsa yazsın yada böyle ayrı duyan olupta tutan varsa yazdın ...

Ben de 6. günüm idrar testi yaptım negatif çıktı. Benim de kasık ağrılarım falan vardı o yüzden belki çıkar dedim ama erken demi kızlar moralim bozuldu boş yere ya...

bence de erken canım benim de 6.günüm ve daha testi falan hiç düşünmüyorum; şuanki tek korkum 31 temmuz adet günümü atlatmak hayırlısıyla bebeğime kavuşmak için;
ha bide adet ağrılarım bugün tek taraflı bayağı yoğun kasık ağrısına bıraktı kendini.resmen sağ yumurtalığım kopuyo ara ara şuan onun için endişeleniyorum

Transferimin 8.günü bugün ve öğleden sonra itibarı ile başlayan özellikle sol tarafta kasık ağrım var.iğne olmaya gidiyordum ve araba kullanırken debriyaja her bastığımda kasığım yırtılıyomuş gibi geldi.şu ne hissedeeğini bilmemek ne fena :(

canım idrar testi yapmak için daha çok erken kanda bile 11.gün 12.gün çıkıyo boşu boşuna idrar testi yapıp moralini bozma.1 haftalık yada 2 haftalıkken kanda çıkıyo 1 aylıkkende idrarda zar zor belli oluyo inşallah sende gebesindir canım allah herkezin yüzünü güldürsün.:nazar:19:49:

canım idrar testi yapmak için daha çok erken kanda bile 11.gün 12.gün çıkıyo boşu boşuna idrar testi yapıp moralini bozma.1 haftalık yada 2 haftalıkken kanda çıkıyo 1 aylıkkende idrarda zar zor belli oluyo inşallah sende gebesindir canım allah herkezin yüzünü güldürsün.:nazar:19:49:

benimde adetim 2gun gecikti bel ve kasık agrılarım var hamileysem problem olurmu acaba düşük gibi Allah korusun

Back