• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Belirtileri

Merhaba Pellycim.Ben iyiyim, çok şükür.Seninde iyi olduğunu okuyorum çok mutlu oluyorum.Ben bildiğin gibi devam ediyorum.Dondurulmuşlarla denemeye çalışıyoruz ama bir türlü adetlerim düzene giremedi tüp bebekten sonra.Nerdeyse 15 güne bir adet olur duruma geldim.Aslında yarın dondurulmuşlar transfer edilecekti ama geçen cuma yine adet oldum , üstelik rahim istenilen kalınlığa ulaşamadı.Bu aralar Cengiz Beye gidiyorum ama yarın bülent beye gideceğim, birde o baksın bakalım.Büyük bir ihtimalle protokol değiştireceğiz.Aslında dondurulmuşların hazırlığı oldukça kolay ancak bünyem bir türlü hazır olmayı kabul etmiyor , sanırım aralıktan beri epey hırpalandı,yoruldu.Anlayacağın bizden haberler böyle.İnşallah sende bu ay kendiliğinden hamile kalırsın da tekrar bu tedavilerle uğraşmak zorunda kalmazsın arkadaşım.Güzel haberlerini almak dileğiyle...

geçen hafta siteye giremedim pek, cevabını ancak bugün okudum. umarım senin de adetler düzene girer ve donmuşları hemen denersin. ben geçen hafta regl oldum ve bu ay transfer yapılsın istiyordum. Ama sol tüpümde hala dış gebelik kalıntısı duruyor ve vüdum onu yeterinde hızlı eritmiyor. şu an 3.8 cm ve 2 cm altına düşmesi gerekiyor. 24 eylül'de gene kontrolüm var. Azalma görürsek önümüzdeki ay trasnfer olucam yoksa sol tüpümün laparoskopi ile alınması gerekecek. Canım çok sıkıldı bu duruma ve umarım kendi kendine yokolur. Bakarsın seninle transferimiz gene aynı zamanlara denk gelir :))))

Son düzenleme:
hepinize mehraba.ben yeniyim,umarim bana da yardimci olursunuz.buna cok ihtiyacim var.3 gun once bana transfer yapildi. ya şu 12 gün icerisinde başka belirti yokmu anlaya bileceğim,,:oklava:

benımde transferımın bugun 8.gunu ıdrar testı yaptım ıkı cızgı yok ama bırı tam belırgın dıgerı hafıf gorunuyo kanı c.tesı yaptırıcam yazılanların cogu uyuyor banada :) hamıleyımdır bu sefer ıns suanda kana gıtsem cıkarmı ? ne dersınız ?

herkese merhaba, ben de yeni üyeyim. transferimin 5. günündeyim göğüslerim zaten pek küçük olmadığı için ve bu hormonlardan dolayı zaten şiştikleri için pek bir şey anlamam mümkün değil ama akıntım oluyor, bir de sürekli bir uyku hali nereye koysanız uyuyabilecek bir miskinliğim var.
bir de kusura bakmazsanız bişey sorucam buradaki arkadaşlar daha bilgili gibiler, ben kabızlık sorunu çekiyorum bu embriyoların tutunmasını engeller mi..yoksa kabızlık ileri dönemlerdeki düşüklere mi sebep olur cevaplarsanız çok sevinirim, teşekkürler

kabızlık su vajınaya kullandıgımız ılactan oluyormus cnm dr um bana kabızlık ıcın ılac verdı transferden sonra ıcıorum hep sana vermedıler mı? bence arayıp sole ılacını versın rahatla :)

sadberkçim ben kendimi bildim bileli bu derdi çekiyorum:) ot yiye yiye bi hale döndüm ama sorunum geçmiyor
bir de bana iğne verdiler her akşam 2 ampül iğne oluyorum ...
bu bekleme süreci başlı başına bir stres kaynağı bir de hızlı oturdum bişey olur mu, dolmuş sarstı bişey olur mu, kabız oldum bişey olur mu diye diye ruh hastası olucaz zaten:(

efet bende bu sorunu hep yasıorum ama bu dr umun son verdıgı ılac bana ıyı geldı valla :) o korku hep var of nerdeyse dusmesınler dıye nefesı bıle yavas alıorum o derece :) allah hepımızı bebekeleırne kavustursun

herkese merhaba, ben de yeni üyeyim. transferimin 5. günündeyim göğüslerim zaten pek küçük olmadığı için ve bu hormonlardan dolayı zaten şiştikleri için pek bir şey anlamam mümkün değil ama akıntım oluyor, bir de sürekli bir uyku hali nereye koysanız uyuyabilecek bir miskinliğim var.
bir de kusura bakmazsanız bişey sorucam buradaki arkadaşlar daha bilgili gibiler, ben kabızlık sorunu çekiyorum bu embriyoların tutunmasını engeller mi..yoksa kabızlık ileri dönemlerdeki düşüklere mi sebep olur cevaplarsanız çok sevinirim, teşekkürler
hiç birşey olmaz allahın izniyle. ben hiç kabız olmadım bool boll su iç....bide belirti aramayın diyolar.çünkü herkezte farklı oluyomuşş...benimde 8.gün

arkadaşlar benim testime 5 gün kaldı sancılarım var ve endişlliyim lütfen bu konda bilgisi olanlar yazara sevinirim

belirtilerimi soylıyım
ara ara kasık batması ıstahsızlık sabahları hafıf mıgde bulantısı ve sureklı yorgunluk hıssı

canım çok güzel olmuş,teşekürler.bunlar bende mevcut ama(goğüsteki damarların belirginliği,akıntı,ruh halim)diyorumki kullandiğimiz jelden ;ilaçlardan olamazmı acaba ben biraz karamsarımdır.

benimde mide bulantısı,iştahım çok açıldı,ayaklarım hala ısınmıyo ,bazen ateşlenme bazen titreme gelmesi,göğüslerimin uçları acıyo ve halkası baya büyüdü koyulaşmaya başladı ara sıra bacaklarımda uyuşmada var ne bilim ben kendimi sanırım çok dinliyorum canlarım

kizlar bende yazayim bari benim ilk 4 gun hic bir belirtim olmadi yada ben farketmedim 5 ci gun goguslerimde damarlarimin belirginlesmesi yani gogus ucuna dogru bir damarin belirginlesmesi ayagimda ara ara kasilma ve belimde agri he ayrica vajinal kasintim transferimden beri oldu ve 6 ci kan testi yaptimd egerim 12.9 allah yolumu acik etsinnn

arklar yardım edın lutfen bu gun trasferimin 11 gunu yarın tahlılım var carsamba adet gunumdu olmadım ama bugun kanamam oldu çok korkuyorum yardım eddın lutfen bırsey olurmu tutunmadı mı meleklerım ,meleklerım bıraktımı benı,aglıyorum çok kötüyüm yardım lutfen

Back