Merhaba Pellycim.Ben iyiyim, çok şükür.Seninde iyi olduğunu okuyorum çok mutlu oluyorum.Ben bildiğin gibi devam ediyorum.Dondurulmuşlarla denemeye çalışıyoruz ama bir türlü adetlerim düzene giremedi tüp bebekten sonra.Nerdeyse 15 güne bir adet olur duruma geldim.Aslında yarın dondurulmuşlar transfer edilecekti ama geçen cuma yine adet oldum , üstelik rahim istenilen kalınlığa ulaşamadı.Bu aralar Cengiz Beye gidiyorum ama yarın bülent beye gideceğim, birde o baksın bakalım.Büyük bir ihtimalle protokol değiştireceğiz.Aslında dondurulmuşların hazırlığı oldukça kolay ancak bünyem bir türlü hazır olmayı kabul etmiyor , sanırım aralıktan beri epey hırpalandı,yoruldu.Anlayacağın bizden haberler böyle.İnşallah sende bu ay kendiliğinden hamile kalırsın da tekrar bu tedavilerle uğraşmak zorunda kalmazsın arkadaşım.Güzel haberlerini almak dileğiyle...
geçen hafta siteye giremedim pek, cevabını ancak bugün okudum. umarım senin de adetler düzene girer ve donmuşları hemen denersin. ben geçen hafta regl oldum ve bu ay transfer yapılsın istiyordum. Ama sol tüpümde hala dış gebelik kalıntısı duruyor ve vüdum onu yeterinde hızlı eritmiyor. şu an 3.8 cm ve 2 cm altına düşmesi gerekiyor. 24 eylül'de gene kontrolüm var. Azalma görürsek önümüzdeki ay trasnfer olucam yoksa sol tüpümün laparoskopi ile alınması gerekecek. Canım çok sıkıldı bu duruma ve umarım kendi kendine yokolur. Bakarsın seninle transferimiz gene aynı zamanlara denk gelir :))))
Son düzenleme: