- 24 Haziran 2015
- 199
- 75
- 35
- Konu Sahibi masal ile efe
inşallah olmuştur canım,yumurtlama takvimi yapıyor musun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah olmuştur canım,yumurtlama takvimi yapıyor musun :)
dediklerinin hepsini bu ay yaşadım göğüs ağrısıda dahil ama hüsran. hala daha kasıklarımda ağrı var gittim dr birşey yok dedi. hayırlısı bakalımKızlar yeni hamiş olarak size tecrübelerimi aktarmak istiyorum.
Öncelikli olarak stres yapmayın olmaz, çok istemeyin olmaz, durmadan test yapmayın olmaz, çok düşünmeyin olmaz diyenlere inanmayın :)
Çünkü stres yaptım, çok istedim, milyonlarca test yaptım (erken gebelik ultra erken gebelik vs vs) çok düşündüm çok üzüldüm çok ağladım ve OLDU...Çünkü Rabbim OL dedi..
Gelelim belirtilerime;
reglden bir kaç gün sonra yumurtam çatladı (biraz kendinizi dinlediğinizde ani bir kasık sancısı olduğunu hissediyorsunuz) ve o ağrı hala geçmedi.. Yani eğer döllenme olduysa süürekli regl ağrısı hissediyorsunuz kasık bölgenizde.. Bende en çok sağ taraf ağrıdı hani bıçak saplanıyor gibi bir ağrı denir ya işte öyle birşey.
Baş ağrısı; öyle bir ağrı ki 48 saat geçmedi uyuyorsun geçmiyor , duşa giriyorsun geçmiyor.. ve majeziksiz yapamayan ben inatla içmedim.. ağrıdan ağlarken ben eşim neden ilaç içmiyorsun bir doktora gitmiosun dediğinde bebeğim için diye cevap verdiğimde daha birleşmeden bir kaç gün geçmişti.. tek hatırladığım eşimin bana üzüleceksin gene yapma böyle konuşma demesiydi.. ama söylediğim tek şey elimi tam kasığımın üzerine götürüp annecim lütfen benimle ol benimle ol diye tekrarlamaktı..
ishal; normalde wc sorunum olduğu için ishal durumu bana çok uzak.. ama bir gün boyunca hiç bir şey yemediğim halde wcden çıkamadım.. karnıma ağrılar saplanıyordu.. Kabız; ve ertesi gün wc ye gitmek için kıvranıyordum ama gidemiyordum..
Uyku; her gün gece ikiye kadar uyumayan ben, aniden uyuyordum.. ve bu uyku gayet dinçken uykum yokken 3 dakikada geliyor ve birden uyuyordum :)
sonra regl dönemim yaklaştığında ki benimki ağrılı olur , tüm regl ağrılarını hissettim ve dedim bu seferde olmadı sonra ultra hassas gebelik testinden aldım hani şu en pahalısı en iyisi dedikleri sonuç negatif çıktı...
bi taraftan regli beklerken bi taraftan benimlesin dimi eşek sıpam benim diyordum.. bu sürede hala regl günüm geçmemişti ama yaklaştığı belliydi.. eşimi doktora götürmüştük. muayenesine yarım saat vardı.. dedi o arada bi kadın doğuma git istersen regl ağrıların içinn.. gittim ve doktoruma dedimki ben hamileyim lütfen ilaç yazmayın...gününüz geçtimi dedi hayır dedim test yaptınızmı dedi evet ama negatif dedim.. peki kan testi yapalım mı diye sordu cevabım evetti..
Meleğim şuan benimle.. biraz sıkıntılı olsakta annesi ona çikolata sözü verdi o yüzden beni bırakıp gitmiycek..
Benim belirtilerim bunlardı.. Umarım faydalı olur sizlere.. en yakın zamanda isteyen tüm kadınların melekleri karnında ve kucağında olur inşallah..
burası sayesinde çok şey öğreniyoruz bende de olan şeyler onlar ama inşallah psikolojik değildir canımCanim ben daha yeni ogrendim bu yumurtlama olaylarini:) ve bu ay basladim aslinda 3 gun once yumurtlama zamanim oyle gosteriyo hesaplayicilar ama kasik,gogus agrisi bunlar bende hic olmayan seylerdi.ya da ben mi farketmiodum acaba bilemiyrm.suan hala var o agrilar acaba yumurtlama zamanm mi ki
Bende bu site sayesinde ögrendim coğu seyi bazilari adeti gecikiyo ertesi gün idrar testinde hmen görüyolar cift cizgiyi ben kac defa yaptim hic cikmadi ama adetimin gecmesi cok süphelendirdi beni acaba direk ultrasona mi girsem kan testinde de hemen cikar diyorlar doktor neden bu kadar bekletti anlamista degilim ertesi günü kan testi yaptiripta cikan var mi acaba
ben de salıyı bekliyorumİns. Cnm ya bende pskolojik olmasndan korkuyorum o zaman ben sali gününü beklim bari doktorun dedigi gbi napim
burası sayesinde çok şey öğreniyoruz bende de olan şeyler onlar ama inşallah psikolojik değildir canım
inşallah canım,zaman bekleyince geçmiyor ,yeniden test yapmak istiyorum salıyı beklemedenAy hadi ins. Sali günü mutlu haberleri aliriz
Canım bende geçen günlerde kasıklarda özellikle sağ kasığımda ağrı vardı,aynı şekilde belimde de.Ara ara şeffaf akıntım oluyor.Adetimi de 7 temmuz salı günü bekliyorum.3 gün önce yaptığım test nagatif çıktı.Şimdi diğerini yapmamak için kendimle savaşıyorumAynen ya ne rahatszligim varsa burda cevabi. googleye yazip aratmak yerine kadinlar kulubunde aratiyorum :) insaallah psikolojik dsgildr ama bnimki oyle gbi duruyo bu kadar erken belirti olmaz sanirim.adete 12 gun var.sende durumlar ne canim
Canım bende geçen günlerde kasıklarda özellikle sağ kasığımda ağrı vardı,aynı şekilde belimde de.Ara ara şeffaf akıntım oluyor.Adetimi de 7 temmuz salı günü bekliyorum.3 gün önce yaptığım test nagatif çıktı.Şimdi diğerini yapmamak için kendimle savaşıyorum
canım belirtile hamilelik gibi duruyoor ama kesin sonuç kanda çıkar.gününü bekle ve test yaptır istersen.elbette psikolojik olma durumu da var.ama iyi düşün iyi olsunMerhaba ben bir şey sormak istiyorum. Reglime 3 gün kaldı, 5 temmuzda regl olmam gerekiyor ve çok düzenlidir. Yumurtlama günüm 21 hazirandı ve o hafta aralıksız denedik. Tam 5 gün sonra 26 haziranda benden pembe bir leke geldi peçeteye silerken. Çok açık renk pembe bir sıvı. Bir de yürürken beyaz bir akıntı geldi ama sanki regl olmuşum gibi yoğun bir şekilde aktığını hissettim. Ertesi gün de kahve telvesi gibi bir lekelenmem oldu ve geçti. Bunların yerleşme kanaması olduğunu düşündüm. Dünden beri de çok kötü midem bulanıyor ve çok iştahsızım, yemek düşününce bile midem bulanıyor. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Reglimi merakla bekliyorum. Ancak sormak istediğim şu: eğer regl olursam, bu belirtiler çok istediğim için psikolojik olarak ortaya çıkmış olabilir mi?
canım ben daha önce de bir düşük yaptım.ne adet döneminde ne de onda pek göğsüme etki eden bir şey olmamıştı.zaten benim göğüslerim yok gibi bir şey yazık neresi ağrısın ki cancazımınAyyy hadi insaallah bebis vardirr:)) o gun geldiginde kirmizilari gormemeni diliyorum.senin goguslrde fln agrin var mi formlarda en cok rastladigim adet oncesi belirti goguslerde hassasiyet agriydi.hemen hemn herkste olmus o.bende de o varya en cok o yuzden supheleniyorum.
Canım inşallah hamileliktir. Hayal kırıklığı yaşamaktan da korkuyorum açıkçası. Reglimi beklemek de öyle zor ki, günler geçmiyor sanki :)canım belirtile hamilelik gibi duruyoor ama kesin sonuç kanda çıkar.gününü bekle ve test yaptır istersen.elbette psikolojik olma durumu da var.ama iyi düşün iyi olsun
Merhaba ben bir şey sormak istiyorum. Reglime 3 gün kaldı, 5 temmuzda regl olmam gerekiyor ve çok düzenlidir. Yumurtlama günüm 21 hazirandı ve o hafta aralıksız denedik. Tam 5 gün sonra 26 haziranda benden pembe bir leke geldi peçeteye silerken. Çok açık renk pembe bir sıvı. Bir de yürürken beyaz bir akıntı geldi ama sanki regl olmuşum gibi yoğun bir şekilde aktığını hissettim. Ertesi gün de kahve telvesi gibi bir lekelenmem oldu ve geçti. Bunların yerleşme kanaması olduğunu düşündüm. Dünden beri de çok kötü midem bulanıyor ve çok iştahsızım, yemek düşününce bile midem bulanıyor. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Reglimi merakla bekliyorum. Ancak sormak istediğim şu: eğer regl olursam, bu belirtiler çok istediğim için psikolojik olarak ortaya çıkmış olabilir mi?
geçmez canım geçmez.ya beni durdurun da şu son testi 7sinden önce yapmayim yaCanım inşallah hamileliktir. Hayal kırıklığı yaşamaktan da korkuyorum açıkçası. Reglimi beklemek de öyle zor ki, günler geçmiyor sanki :)