- 2 Temmuz 2015
- 57
- 31
- 3
- 32
- Konu Sahibi masal ile efe
Kizlar hala regl olmadim belirtim sadece kasıklarima giren ani agrilar bide arkadasim dedi senin rengin atmis gözünün feri gitmis off off
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canm yok kalmazsın öyle bizim içimize boşalylrda olmuyo olmaz yani korkma kolay değil o işler öyle içini ferah tutMerhabalar. Acil bir cevaba ihtiyacım var. Benim adetim hep 28 ya da 30 günde bir düzenli olur. 24 gün önce bir ilişki yaşadım sürtünme ile. Kesinlikle içe boşalma gibi bir durum olmadı. Yalnız vajinanın üst kısmına oldu. Ancak ilişki zamanı adetimden yaklaşık 10 saat öncesiydi yani yumurtlama dönemiyle alakasız bir zaman. Psikolojik mi bilmiyorum ama birkaç gün önce(adetten bir hafta önce yani) göğüslerim şişmeye başladı. Ara ara adet sancısı gibi kasık ağrılarım oluyordu şu an yok. Akıntım var. Başka bir belirti yok. Bu belirtiler normalde de adetimden birkaç gün önce olurdu. Sizce hamilelik ihtimalim var mıdır?
Merhaba ınsallah içindeki ses dğru söylüyordur bende edirnedeym ve dr arayışındayım merak ettim hangi dr önerdiler diyeemerhaba kızlar bende kendimi anlatmakisterim adetime 10 gün var biz 19 aydır bebek için uğraşıyoruz ilk 5ay olmadı bişeyler terst gidiyo diye 6. ay dktora gttk doktor tahll yaptı ne eşimde ne bende bşey yok bende sadece pko vr o kdr neyse ilaç tedavisi gördm 2 ay ve doktorum o kdr umursamazdıki ilacı verdiği gn çatlatma iğnemide yazıp gönderiyodu o ay umutlanıyosun ilaç kullandığın için ama sonuç hüsran 2 ayın sonunda doktora dedmki başka bşey yapalım olmuyo aşılama var dedi ama o kadar kolay değil maddi yönden dedi benm dediğim olck deynce benm şarteller attı ve çıktım ordan başka bi hastaneye gttm ve doktorum o kdr ilgilendiki önce moral verdi ve 3 ay daha ilaç tedavisi gördm ve yne olmadı ama doktorum gun aşırı takip ettği için yumurtamı rahattm ve 5. ayın sonunda doktorum tüp bebek dedi eve gelene kdr minibüste ağlamaktan içim dışıma çıktı ve herşeye ara vermek istedm bu arada eşimi tüp bebek için ikna etmeye çalıştım ve ağustosta tüp bebek için karar aldık istanbulda gidiceğimz hastaneyle iletişime geçti neyse bigün gttiğim bi günde tesadüfen edirnede bi doktor sylediler çok met ettiler eşime o akşam anlatınca istersen adet olnca gidelm aklımızda kalmasn dedi ve gttiğimzde doktor tüp bebeğe gerek olmadığını ama aşılama şansımızın yksek olduğunu syleynce hemen yapalım bu ay dedk hayr bu ay izinliyim olmaz anca bayramdan snra dedi ve yne bi bekleyş aldı tabi en son adet tarhm 18 hazirndı şmdi sanki içimden bi ses hamilesin dyo çevremdekilerde eşim dahl olmak üzere hamilemisin dye soruyo hayr dyorum kendimi kandırmak istemiyorum ama benm belrtilerim kasık ağrım ve aşırı terlemeyle birlkte yeme isteği bde ağızda metal hissi eğer bunlarda gerçek bi belrti değilse işim aşılamaya kaldı b hikayenn sonunu hamileym dye btrmek isterdm ama umarm 10 gn sonra bu gerçekleşir hakkınızı helal edin çok uzun yazdım
kusura bakma cANM yeni gördm ekol hst. mehmet ali bey ilgili ama biraz sert asık suratlı ama işinin ehli olnca çk önemli değil sn ne kdrlık evlisin ne zamandr bebek istiyonuz ilk defamı gtcn hastaneye çk soru sordum ksura bakmaMerhaba ınsallah içindeki ses dğru söylüyordur bende edirnedeym ve dr arayışındayım merak ettim hangi dr önerdiler diyee
Evet onu duydum sert ama iyi diye ben 2 yıllk evliyim 5 aydır istiyoruz bizde aama daha yok malesef biraz prolaktn hormonum yüksek çıktı dr ilaç verdi bide iltihabım var neden olmuyo blmıyorum bende ekolde 5 ay önce sibel hanıma gittim deneyin 6 ay olmadan gelme bidaha dedi o yüzden beklemedeyim anlıycagınnkusura bakma cANM yeni gördm ekol hst. mehmet ali bey ilgili ama biraz sert asık suratlı ama işinin ehli olnca çk önemli değil sn ne kdrlık evlisin ne zamandr bebek istiyonuz ilk defamı gtcn hastaneye çk soru sordum ksura bakma
Ben burgazda oturuyorm vanm burda tesadfn 2 arkafasda benm gttigm hastanede tp bebek demisler onlrda mehmet ali beye gtmsler hamile kalmislr bz aslnda haziranda istedk asilama ama izinime denk geliyi dedi senn daha ck yeniymis benm 19 ay oldu korunmuyorz en az 6 ay korunmamaklazm ya tedaviye baslamadn once tabi bu sureyi doktorlar uzatiyolr gerci yediklerimz hep hormonlu normal yani hamile kalamamamiz stres sikinyi etkiliyoEvet onu duydum sert ama iyi diye ben 2 yıllk evliyim 5 aydır istiyoruz bizde aama daha yok malesef biraz prolaktn hormonum yüksek çıktı dr ilaç verdi bide iltihabım var neden olmuyo blmıyorum bende ekolde 5 ay önce sibel hanıma gittim deneyin 6 ay olmadan gelme bidaha dedi o yüzden beklemedeyim anlıycagınn
Evet yeniyim ama insan niyetıne girince hemmen olsun istiyo hayıtlısı hepimz için ama mehmetali beye gidin bakalım memnun kalırısın inşallah belkı bende ona giderimBen burgazda oturuyorm vanm burda tesadfn 2 arkafasda benm gttigm hastanede tp bebek demisler onlrda mehmet ali beye gtmsler hamile kalmislr bz aslnda haziranda istedk asilama ama izinime denk geliyi dedi senn daha ck yeniymis benm 19 ay oldu korunmuyorz en az 6 ay korunmamaklazm ya tedaviye baslamadn once tabi bu sureyi doktorlar uzatiyolr gerci yediklerimz hep hormonlu normal yani hamile kalamamamiz stres sikinyi etkiliyo
ewt zaman geçtikçe daha kötü oluyo insan inş allah daha çok aratmaz çok zor 19 ay oldu koca 19 ay bakalm gerçektende çk sert ama umarm olcak bu sefer ümitliyim tüp bebeklik işiniz yok dedi ki bende sadece pko vr eşimin btn tahllleri normal bakalmEvet yeniyim ama insan niyetıne girince hemmen olsun istiyo hayıtlısı hepimz için ama mehmetali beye gidin bakalım memnun kalırısın inşallah belkı bende ona giderim
İnşallahh ya inşallhh normal yolla olması en iyisi ama artık tüp bebekte normal sayılır olmayan herkes yaptırıyorrewt zaman geçtikçe daha kötü oluyo insan inş allah daha çok aratmaz çok zor 19 ay oldu koca 19 ay bakalm gerçektende çk sert ama umarm olcak bu sefer ümitliyim tüp bebeklik işiniz yok dedi ki bende sadece pko vr eşimin btn tahllleri normal bakalm
Merhaba bende geçmiş hamilelik deneyimlerimi paylaşmak istedim çünkü hamileliğimde bu forumların takipçisi idim.Ben hamileliğimi fıtık için emar çektirmeden tesadufen yaptırdığım testle erken ogrendim o ana kadar ise Evet umutlandırmak istemem ama gogus kenarımkoyu kahveye dondu zaten gebelikte bu kahvelik iyice yayılıyorve benekli tuhaf bir hal aldı adet sancısı çektim kasıkta sağ kasığımda ozellikle batma ama daha belirgin olarak karnımda ve bacaklarımda gece yatınca sabah kalkınca feci bir kasılma ayaklarımı germe istegi vardı bende gerin gerin bi hal olmuştum! Merak edenler için soyliyim oyle mide bulantısı falan olmuyo filmlerdeki gibi hemen yalan benim taa uçuncu aya doğru ve çıkarmadan sadece butun gun bulantım vardı. Sonraa bukadar birde size tavsiyem eczaneden aldığınız testlere hiiiiiiiiiiiç guvenmeyiiin hastanede kan testi yaptırın ben hamileyken ikinci ucuncu dırduncu ayda bilemeraktan test yaptım ya çıkmadı ya da çokk silinmiş bi çizgi çıktı aa birde acayip yeme isteği uyku halim ise son aylarda oldu ilk aylarda normal uyuyup aynı duzen kalkıyordum en anormal şey adet olmayı hissesip sekiz gungeçip olmamaktı hatırladıklarım bunlar umarımfaydalı olur
Rica ederim inşaallah istediğin gibi olur herşey dilerim hamile olursun en hayurlı zamanda zor bi sureç yalnız guzel ama Gıguslerimde ilk baştan beri en belirgin şey koyulaşmaydı kahverengi uçlar çok koyulaştı zamanla genişledi sicilce vardı zaten ama zamanla kayboldu geniş duz benekli kahverengi bişey oldu tabi uşuyunce buzulme olması normal diye duşunuyorum bence adetini beklemen herşeyden mantıklı ve guvenilir Zor beklemek bilirim her gun bi merak heyecan bilinmezlerşe dolu Hayırlısı olsun
geçmiş olsun annenize,inşallah siz de hamilesinizdirAminn canimm aminn insaallah.ayni seyi yasiorum suan uc kismi cok koyulasti Bnm de.genelde sonraki aylarda oluyomus bu gebelkte ama boyle erknden olan da oluyomus.umarim bosa umutlanmiyormdur.. Evet ya cok heyecanli bi bekleyis.annemde kanser virusu var yeni ogrendik cok uzuluyo annm.eger hamileysem cok mutlu olacak ona cok iyi gelecek biliyrm.cnku bi torunu olsun cok istiodu:)) hayrlisi her seyin.yazarim burdan sonucuu hamileyimmmmmm die insaallah :)))