Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

güzel dileklerin için sağol bitanem. rabbim bu güzel dileklerini senin başına versin inşallah. ben regl olucam bu ay kesin 10 gün kaldı regleme :2:

biz hepimizzz ama hepimiz yaşayacaz bu duyguyu inşallah ben eminim ama bu ay ama diğer aylarda ama allahın izniyle tadacaz annelik duygusundan ben eminim bakarsın beraber hamile kalırız nazlıcım ne dersin

biz hepimizzz ama hepimiz yaşayacaz bu duyguyu inşallah ben eminim ama bu ay ama diğer aylarda ama allahın izniyle tadacaz annelik duygusundan ben eminim bakarsın beraber hamile kalırız nazlıcım ne dersin

ben aslında o kadar çok istiyorum ki... ama bi yanım da şartlarımızdan dolayı hiç istemiyor... daha işim yok, eşim hiç evde değil, ailemden uzağım, bi de sorun var belli- insan soguyor hayal kirikliği ve üzüntü yaşamaktan.

bu arada sizin de öyle mi bilmiyorum. karşı komşumla az çok aynı zamanlarda evlendik- ki hiç görüşmüyoruz garip insanlar, az önce bebek arabasının tekerini siliyordu. içten içe kıza zaten sinirim daha çok sinir oldum. selamsız sabahsız kuruntu tipler, ama Allah anne baba etti onları bir ömür mutlu olsunlar. biz zaten gidiciyiz.

kizlar bu arada kendimi her lafa atlıyomus gibi hissediyorum, umarım yormuyorum topiği

canım bu duyguları yaşıyan bi sen değilsin inan, bende üzülüyorum görünce. asliyrt,sen ben lifos aynı anda hamiş kalsak ne güzel olur

Son düzenleme:
kasıklarımın hemen üstü, göbeğimin altına sancı giriyo hep. galiba bu ay iyi üşüttüm:26:

seni çok iyi anlıyorum canım bende bilmediğim şehirdeyim 2 yıl olacak evleneli benimde doğru düzgün komşum yok daha doğrusu hiç yok sadece eşimle ailece görüştüğümüz yakın arkadaşlarımız var haftada bir ancak görüşürüz bebekleri olduğu için...yani herkes kendi hayatında kendi mücadelesini veriyor canımmm..ama düzelecektir elbet birgün bak ben hiç umudum olmadığı anda iş buldum ve çalışmaya başladım çevre olmadan sıfatın ne olursa olsun seni işe bile almıyorlar tam 4 tane mimarlık şirketiyle görüşmüştüm ben...yani kısacası diyeceğim hep yok dediğimiz zamanda bir mucize oluyor ve bir şekilde düzene giriyor hayat inşallah bir mucizede karnımızda taşıyacaz kızlar hep beraber:26::26:

canım bu duyguları yaşıyan bi sen değilsin inan, bende üzülüyorum görünce. asliyrt,sen ben lifos aynı anda hamiş kalsak ne güzel olur

ayyyyyyy keşke yaaaa inşallahhhhhhhh canım inşalahhhhhhhhhhhhhhh

kızlar ben çıkıyorum mesai erken bitti bugün izin aldım düğün varmış eşim aradı zorla oraya gidiyorum:96:hiç sevmem aslında ama mecburen öptüm sizi kızlar yarın görüşürüzzz

kızlar ben çıkıyorum mesai erken bitti bugün izin aldım düğün varmış eşim aradı zorla oraya gidiyorum:96:hiç sevmem aslında ama mecburen öptüm sizi kızlar yarın görüşürüzzz

hadi bakalım azıcık eğlen abri orda sıkma kndini. Bak handecimde düğüne gittti ertesi ay hamile kaldı :) belki bebişi kolaylaştıyırodur oynamak

hadi bakalım azıcık eğlen abri orda sıkma kndini. Bak handecimde düğüne gittti ertesi ay hamile kaldı :) belki bebişi kolaylaştıyırodur oynamak

Düğünde oynamadım bile o zamanda hamileydim.. ertesi gün kanamam başladı kimyasal olmuştu... ama git sen.. dök kurtlarını sonra o kadar oynamak yok.:)

Hayrlısı olsun ranacım zaten sen bu ay pek umutlu değildin...inş önümüzdeki ay olur canım...
Süpperrr ranacım çok güzel düşmüş inş olacak bu ay hadiiii :
ewet lifoşum bu ay pek beklemiyordum zaten dr da söyledi bu ay ilaç kullandığın için daha yumoşlarını etkilemez diye hayırlısı olsun ini gelecek aya umutluyum birde klomenle desteklicez inş yumoşlar olurda bebiş gelir tabi en önemlisi RABBİMİN izniyle inş wakti zamanı gelmiştir artık...!!!
günaydın kızlarrrrr saat 9:3o da kan vericem allah rızası için dua edin meleğim benimle olsun ve değerim 2 ye katlansın..iyi ki varsınız
canım dualrımız seninle bu kadar stres yapma inş herşey yolunda olacak rahat ol bebeğinin seninle olmasının tadını çıkart annesi merak etme o seni üzmicek...
rana naptı ki? sonuçları almıştır sabah kan vericem diyordu umarım hayırlı haberlerle gelir...
canım RANA yazmışsın sanırım karıştırdın ben dün prl degerim düşmüş mü diye kan wermiştim sonucuda akşam aldım sabah selin kan wercekti hcg değeri katlanmış mı diye...
bende girip çıkıp ona bakıyorum ama halen yok ortada.. merak ettim walla..
handecim sende selini bekliyorsun sanırım benle karıştırdınız ben dün sonucumu aldım değerim düşmüş paylaştım burda...

rana canım sonuçların nasıl çıktı? inşallah herşey yolundadır:26:

canım dün sonucu aldım prolaktinim düşmüş artık bebişe engel olan bişi kalmadı bu ayda yumurtaları desteklicez klomenle inş önümüzdeki aya bebişim gelir dua edin bana ne olur ....

canım dün sonucu aldım prolaktinim düşmüş artık bebişe engel olan bişi kalmadı bu ayda yumurtaları desteklicez klomenle inş önümüzdeki aya bebişim gelir dua edin bana ne olur ....

hadibakalım canım. Kafan çok takmaman gerekiyor ama bu çk önemli. Önc göbişin sonra kucağın dolsuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…