Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

aaa bu arada yumurtlamm bitti ama hala ovulasyon çift çizgi diyodum ya. Dün yeniden yaptım tek çizgiydi. Gebelik testide yaptım bişey yok.:18:

Slmlar kızlar, nasılsınız ?

Selincim, ilk duygular nasıl gidiyo :)
canım hala çok heyecanlıyım şuanda herşey normal yarın sabah 9:30da kan vericem inşallah bebeğim benimledir ve yükselmiştir sağ kasığım ağrıo sadece

inşallah bugün bidaha bakacaz zaten bugün adet günüm benim senin adetin ne zamandı[/QUOTE]
canım benim 9 mayıstı ama ben yumurtlamadan 3 gün sonra ilişki yaşadım ordan tutmuş süpriz oldu yani adetim geçeli bugün3 gün oldu
merahaba canımmm hoşgeldin nasıldı canım bebişle gecenizzz
canım güzeldi de heyecandan kesintisiz uyuyamadım bide tuvalete çok gidiyorum sen nasılsın

canım üzülme sakın doktorunda söylemiş zaten herşeyin hayırlısı

aaa bu arada yumurtlamm bitti ama hala ovulasyon çift çizgi diyodum ya. Dün yeniden yaptım tek çizgiydi. Gebelik testide yaptım bişey yok.:18:

siz çalışamalrı tamamlamışsınız zaten canım inşallah tutmuştur hadi güzel haberlerini alırız inşallah

adete 2-3 gün kala normal idrar testleri ok ama nazlım geçen aydan bilşosun erken ebelik testlerine ben şahsen güvenmiyorum.. ne oldu şubat ayı boyunca çift çizgiler vardı hani hamile olmadım...

o yüzden en kötü adetine 1-2 gün kala normal test yap bence ama sen bilirsin.. he bide çok erken öğrenmek hiç ii olmuyor..:)

canım benim 9 mayıstı ama ben yumurtlamadan 3 gün sonra ilişki yaşadım ordan tutmuş süpriz oldu yani adetim geçeli bugün3 gün oldu

canım güzeldi de heyecandan kesintisiz uyuyamadım bide tuvalete çok gidiyorum sen nasılsın

canım üzülme sakın doktorunda söylemiş zaten herşeyin hayırlısı [/QUOTE]

cnm kasık ağrılarından korkma.. uzun bir süre devam edecek...:)

siz çalışamalrı tamamlamışsınız zaten canım inşallah tutmuştur hadi güzel haberlerini alırız inşallah

yok canım aslında testlerle ilgili karışık bi durum vardı. Geçen haftaydı benim yumurtlama günlerim ve ovulasyon testi yeniden çift çizgiydi bu hafta. Şimdi normale döndü galiba:26:

HAndeye bende kartılıyorum ya, gebelik varsa erkenden öğrenmemek en iyisi.Dayanabilirsek tabi.Ama zor gibi :) sonuçta azimle meleklein yolunu bekliyoruz...

Ya bu arada yumurtluyo olabileceğimi düşünüyorum belimde felaket bi ağrı var, akıntım olmuş ki bende çok çok nadir akıntı olur.Ya şu kürtajdan sonra bebeğe kafayı taktık yumurtlama belirtilerini hemen anlıyorum, hatta kendi kendme dedim ki eğer ki malum olaydan sonra olsaydı bunlar kesin bebek yerleşiyo olabilir mi derdim kendi kendime :) Bu ay relaks diyorum, zaten kendim için bu ay ve hazira için şans veriyorum.Çünkü bu ay 10 gün birlikte olcaz, diğer ayda yıllık iznimi alabilirsem yumurtlama zamanına denk getircem.Oldu oldu bu arada, olmadı çok büyük bi şans olmadığı sürece hamilelik adına kendime şans tanımıyorum.Yani ya şubat ya mart annesi olurum olamazsamda 1 yıl boyunca zaten olması için imkanımız yok ....

nazlıcım bende dün teat yaptım benimde tek çizgiydi valla tek çizgiyi gördüğümde üzüleceğim yere sevindim ne yalan söyleyim çünkü yaptığım ilk günden beri sürekli çift çizgi çıkıyordu ve şüphelerim artmıştı biliyorsun sanırım artık bu ay yumurtlama evremi atlattım sonunda bakalım kısmet artık beklemedeyim bende göl maya tuttumu diye nasrettin hocaya döndüm vallahi ya tutarsa

ayyy harika yaa bu duygu bile ömre bedel olsa gerek keyfini çıkar bebişinin selincim çünkü sen bunu hak ediyorsun fazlasıyla

selam rabacım olsun sakın sıkma canını önümüzdeki aya umutlarımızı yitirmeyelim ALLAH büyük elbet bir olacakk olacakkkkkkk

ay vallahi aynı pskoloji ben gerçi bişey olmadığını biliyorum ama yinede işte. Umut fakirin ekmeği

sporumu yaptım, bitki çayımı da yanıma aldım duştan sonra ohh ama tvde masterchef var canım yemek yemek istiyo yaaa (((((((((

kızlar prolaktinim düşmüş 0,331 olmuş sıfırlamış yani çok sewindim inş klomenlede bu ay yumoşum gelişirde gelecek aya hamiş olurum dua edin ne olur....

ii akşamlar kızlar ne var neyok, değişiklik var mı okumadım daha geçmişi...

hatırlıyorum canım evet...o his önemli zaten ama umutlanma genede çok...Burda bi kaç kişiden duymuştum adete yakın gebelik varda ovulasyon testinin çift çizgi çıktığını...Bi de sen arada tek çizgi götmüşsün şimdi gene çift çizgi diyosun...Allah bilir ama mercimek var gibi :)

Ayyy selincim çok sevindim ve çok duygulandım güzelim yaa :92::92: Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş...Değerinde gayet güzel yarına 2 katınında üstüne çıkmış olacak göreceksin...

canım bende pkoluyum ve bende de olur kahverengi akıntı lekelenme...Ama toplamda 7 günde biter...Bi dr.a görün bence sen...

Canım düşük belirtisi olabilir hiç belli olmaz...Benim son gebeliğimde kanda baktırmasam hamile olduğumu bilemezdim...Çünki yoğun kanamam ve sancım oldu ve dediğin gibi adet kanı gibi değil kan kırmızı hatta nar çiçeği rengindeydi...ihmal etme mutlaka dr.a git ne olduğu anlaşılsın canım...

kızlar merhaba herkese umarım herkes iyidir
bugün tekrar kan verdim sabah degerim katlamış 46 olmuş dr güzel gidiyor dedi inşallahda böyle devam eder

gözün aydın canım maaşallah...Günün kaç gün geçmişti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…