- 17 Şubat 2011
- 1.197
- 1
mrh kızlarrrrr,
nasılsınız bugün ???
ben yeni geldim hastaneden yumurtalarıma baktırdım ama gelişmemiş bu ay boşa gitti dr tekrar prolaktine bakıcak kan werdim bakalım düşmüş mü bu ay ilaç hemen etki etmezdi zaten üzülme dedi bakalım ne olmuş inş düşmüştür ....
Hayrlısı olsun ranacım zaten sen bu ay pek umutlu değildin...inş önümüzdeki ay olur canım...
nazlıcım bende dün teat yaptım benimde tek çizgiydi valla tek çizgiyi gördüğümde üzüleceğim yere sevindim ne yalan söyleyim çünkü yaptığım ilk günden beri sürekli çift çizgi çıkıyordu ve şüphelerim artmıştı biliyorsun sanırım artık bu ay yumurtlama evremi atlattım sonunda bakalım kısmet artık beklemedeyim bende göl maya tuttumu diye nasrettin hocaya döndüm vallahi ya tutarsa
tek çizgiye düştün mü canım yaa ii bari...Bak demekki testler bozuk değilmiş bacım sen erken yumurtluyomuşsun :) hadi bakalım inş bu ay senden de güzel haberler alacaz aslıcım
kızlar prolaktinim düşmüş 0,331 olmuş sıfırlamış yani çok sewindim inş klomenlede bu ay yumoşum gelişirde gelecek aya hamiş olurum dua edin ne olur....
Süpperrr ranacım çok güzel düşmüş inş olacak bu ay hadiiii
kimsecikler yok bende çıkıyım bari