Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

mrh kızlarrrrr,
nasılsınız bugün ???
ben yeni geldim hastaneden yumurtalarıma baktırdım ama gelişmemiş bu ay boşa gitti dr tekrar prolaktine bakıcak kan werdim bakalım düşmüş mü bu ay ilaç hemen etki etmezdi zaten üzülme dedi bakalım ne olmuş inş düşmüştür ....

Hayrlısı olsun ranacım zaten sen bu ay pek umutlu değildin...inş önümüzdeki ay olur canım...

nazlıcım bende dün teat yaptım benimde tek çizgiydi valla tek çizgiyi gördüğümde üzüleceğim yere sevindim ne yalan söyleyim çünkü yaptığım ilk günden beri sürekli çift çizgi çıkıyordu ve şüphelerim artmıştı biliyorsun sanırım artık bu ay yumurtlama evremi atlattım sonunda bakalım kısmet artık beklemedeyim bende göl maya tuttumu diye nasrettin hocaya döndüm vallahi ya tutarsa:KK60::KK60::KK60::KK60:

tek çizgiye düştün mü canım yaa ii bari...Bak demekki testler bozuk değilmiş bacım sen erken yumurtluyomuşsun :) hadi bakalım inş bu ay senden de güzel haberler alacaz aslıcım :KK34:

kızlar prolaktinim düşmüş 0,331 olmuş sıfırlamış yani çok sewindim inş klomenlede bu ay yumoşum gelişirde gelecek aya hamiş olurum dua edin ne olur....

Süpperrr ranacım çok güzel düşmüş inş olacak bu ay hadiiii :KK52:

kimsecikler yok bende çıkıyım bari :63:

hatırlıyorum canım evet...o his önemli zaten ama umutlanma genede çok...Burda bi kaç kişiden duymuştum adete yakın gebelik varda ovulasyon testinin çift çizgi çıktığını...Bi de sen arada tek çizgi götmüşsün şimdi gene çift çizgi diyosun...Allah bilir ama mercimek var gibi :)

Ayyy selincim çok sevindim ve çok duygulandım güzelim yaa :KK74::KK74::92::92: Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş...Değerinde gayet güzel yarına 2 katınında üstüne çıkmış olacak göreceksin...

canım bende pkoluyum ve bende de olur kahverengi akıntı lekelenme...Ama toplamda 7 günde biter...Bi dr.a görün bence sen...

Canım düşük belirtisi olabilir hiç belli olmaz...Benim son gebeliğimde kanda baktırmasam hamile olduğumu bilemezdim...Çünki yoğun kanamam ve sancım oldu ve dediğin gibi adet kanı gibi değil kan kırmızı hatta nar çiçeği rengindeydi...ihmal etme mutlaka dr.a git ne olduğu anlaşılsın canım...

gözün aydın canım maaşallah...Günün kaç gün geçmişti?

lifoscum dündü geçmemişti daha ama bugün adet günüm tekrarladık 100 olmuş ya ne bilim dr normal diyor ama burda okuyorum adet gününde çok yüksek çıkanlar var ama düşük olup normal katlananlarda var anam bide burda herkes doktor olmuş her kafadan bir ses çıkıyor ne bilim dr önemli olan katlanması degerin diyor kafam karıştı

günaydın kızlarrrrr saat 9:3o da kan vericem allah rızası için dua edin meleğim benimle olsun ve değerim 2 ye katlansın..iyi ki varsınız:nazar::KK70:

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün nasılızzzzz:KK3::KK3::KK3:

günaydın canım iyiyim ama çok heyecanlıyım allah yardımcım olsuın sen nasılsınn:18:

bugün dr'a gidiyorsun demi canımmm yaaa hadi bakalım heycan yapma hayırlı haberlerle döneceksin katladı değerin allahın izniyle hiç korkma bebişi yok yere telaşa sokma:KK34:

günaydın kızlarrrrr saat 9:3o da kan vericem allah rızası için dua edin meleğim benimle olsun ve değerim 2 ye katlansın..iyi ki varsınız:nazar::KK70:

güanydın canım. Sen kendini kasmasan sıkmasan 2ye değil 3e katlamıştır hatta. ya sıkmayın kendinizi kızlar. ne güzel mercimeğiniz gelmiş annesini bulmuş. onu da sıkmayın. Takma kafaya tatlım. Herşey güzel ve güzel olmaya devam edicek:KK66:

mesajını okur umaz duamı ettim, hepimizin kalbi seninle merak etme birazdan bize hayırlı :nazar: haberleri vereceksin inşallah. darısı olmayan bizlerin başına...

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün nasılızzzzz:KK3::KK3::KK3:

günaydın tatlıcık,

daha doğrusu herkese günaydın.

ben bugun (ev hn olmama ragmen) 6.45te küt diye uyandım ne alametse. bol bol netteyim bugun anlaşılan.

sabahtn beri ayıptır söylemesi makatımdan karıma böyle bi sancı vuruyo kıramp gibi 5-10 saniye içinde geçiyo ama bağırıyorum resmen şirkett millet bana bakıyor:KK59:

ben bugun (ev hn olmama ragmen) 6.45te küt diye uyandım ne alametse. bol bol netteyim bugun anlaşılan.

aslında sadece sende değil galiba canım. son 2 aydır sabah 6.30 kalkıyorum bi daha yatamıyorum. Öyle ortalıkda ya evi topluyorum, işe öyle gidiyorum yada saat 8e kaar yatakta uyumak umuduyla dönüp duruyorum amam uyuyamıyorum. tabi akşam saat 9da esnemeye başlıyorum. Sabit durduğum herhangi bir yerdede uyuyorum :KK1: galiba mevsimsel:KK9:

sabahtn beri ayıptır söylemesi makatımdan karıma böyle bi sancı vuruyo kıramp gibi 5-10 saniye içinde geçiyo ama bağırıyorum resmen şirkett millet bana bakıyor:KK59:

bebeğim o bende adetten bi hafta önce başlar sonra gögüslere hoplar ağrı sonra foşş :) seninki inşallah "ben seni zorlicam kizim, dur yerleşiyorum yapışıyorum yumurtana da" sinyalidir :) :KK16:

bebeğim o bende adetten bi hafta önce başlar sonra gögüslere hoplar ağrı sonra foşş :) seninki inşallah "ben seni zorlicam kizim, dur yerleşiyorum yapışıyorum yumurtana da" sinyalidir :) :KK16:

yok tatlım ya inanıyorum bende foşlıycam :) regl günü yaklaştıkça daha çok adet belirtisi alıyorum.bide bebiş için belirti yok. zaten bu ay olmamasıda iyi olur. eşiminde testi tamamlanmış olsa daha iyi olur. Doktor eşinde problem varsa gebelik oluşuyodur ama sperm bozuk olduğu için bebiş düşüyodur demişti, olsa bile ya öyledir düşerse derim zaten:KK1:

Son düzenleme:
tek çizgiye düştün mü canım yaa ii bari...Bak demekki testler bozuk değilmiş bacım sen erken yumurtluyomuşsun :) hadi bakalım inş bu ay senden de güzel haberler alacaz aslıcım :KK34:

ayyy evet ayşecim tek çizgiyi gördüğüme bu kadar sevineceğim aklıma bile gelmemişti valla:KK1:bakalım ya erken yumurtladım yada benim yumurtalar kafayı yediii ne zamn yumurtlayacaklarını şaşırdılar:KK1:hayırlısı bee bacım ne deyim...sen napıyosun kanama durumun nasıl ayşecim??

hadi nazlıcım inşallah yerleşiyordur fıstığın anneinin rahminede ondan kramp giriyordurrr innnnnnnnnşaaaaaaaaaallllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh:26:

hadi nazlıcım inşallah yerleşiyordur fıstığın anneinin rahminede ondan kramp giriyordurrr innnnnnnnnşaaaaaaaaaallllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh:26:

güzel dileklerin için sağol bitanem. rabbim bu güzel dileklerini senin başına versin inşallah. ben regl olucam bu ay kesin 10 gün kaldı regleme :2:

bugun ne kadar sessiz kızlar burası yaaa :KK31:

evet canım ya. kızlar gülün azıcık. Dün eve gittim o kadar başım ağrıyoduki hemen uyumuşum. eşim mesajlar çekmiş aramış bakmış cevap yok. abimlere haber vermiş nazlıya bakın diye. onlarda gelmiş kapıları tekmeliyolar, telefon susmuyo. ya öldüm sanmışlar, yada beni kan tutuyo ya kan tuttu bayıldım sanmışlar. Kapıyı açtım şoka girdim bütün apartman bizim kapıda. baktım olucak gibi değil üste çıkıyım dedim. niye haber vermeden geldnizki makarna yapıcaktım daha dedim. eşimde sus geç içeriye yüreğimiz ağzımıza geldi, sus döverim seni dedi:KK66:

Son düzenleme:
evet canım ya. kızlar gülün azıcık. Dün eve gittim o kadar başım ağrıyoduki hemen uyumuşum. eşim mesajlar çekmiş aramış bakmış cevap yok. abimlere haber vermiş nazlıya bakın diye. onlarda gelmiş kapıları tekmeliyolar, telefon susmuyo. ya öldüm sanmışlar, yada beni kan tutuyo ya kan tuttu bayıldım sanmışlar. Kapıyı açtım şoka girdim bütün apartman bizim kapıda. baktım olucak gibi değil üste çıkıyım dedim. niye haber vermeden geldnizki makarna yapıcaktım daha dedim. eşimde sus geç içeriye yüreğimiz ağzımıza geldi, sus döverim seni dedi:KK66:

işte her an haber vermek zorunda bırakıolar kendini. ben de aksam uyuyakalıyorum bizimki telefonun sarjını bitirecek maşallah ara babam ara. en iyisi yatmadan sms atcan uyuyom die :)

X