Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben öyle yaptım da noldu 105 kiloya çıktı adam şimdi harıl harıl zayıflamaya çalışıyor keçiboynuzuydu, şuydu buydu derken adam şişti.
benim kocamda evlendiğimizde 82 kg idi düğünden sonra bakamadım sanırsam vermişti 12 kg şimdi gene aldı ama ben bişey yedirmedim valla daha bende başlayım bari keçi boynuzuna falan...
topiğe gelipde ben hamileyim demeyi o kadar çok istiyorumki. Kocaman göbişim olsunda bebeğimden tekme yiyim istiyorum.
canım bakma ben diyorum da ben farklı değilim inan. eşim yanımda değil ya rahatım kafaya pek takmıyorum şimdi. yoksa her ay pimpiriktim ben de. en yakın arkadaşım ve eşim adetim geçince artık umursamıyor gibi geliyor çünkü sonuç olumsuz olunca dah açok üzüleceğimden ümitlendirmiyorlar.
tüm içtenliğimle küfür ettim kusura bakmasın arkadaşın canımm!!!!!!!! allahtan forumdayız ve edepli davranmam gerekiyor.. yoksa söyleyecek çok şey var içimde kendilerine karşı.. CAHİL NOLCAKKKK
selam arkadaslar nasilsiniz `?
lifoscum yazdiklarini okudumu öyle patavatsiz insanlar cok kimseye gereginden fazla deger verme deger verilecek insan degilmis demek allah insallah yakin zamanda hepimizin kocagini doldurur
sağol canım geldiler şükür valla:)yaa dün akşam yaptım testi ayşecim çıkmadı bişey ama ovulasyon testinide yaptım gene çift çizgi verdi amannnn kafam bi dünya resmen sanırım bozuk bunlar bence bende gene gün aşırı ilişkiye devam ediyorum ya tutarsa diye kısmet canım....oooooooooooooooohhhh iyi gezmişsin vlla bacım benim yerimede gezz valla süper bu değişiklikler insana doping gibi geliyor inan..allah allah yaaaa kanaman neden bitmiyor acaba dr değiştirecem diyordun naptın başka dr'a da gittinmi canım??
Daha erken canım çıkmaması normal bi de sen akşam yaptın...İnş olmuştur ama olmadıysa da bi dahaki aya olur inş canım...Evet bacım geçen hafta hiç durmadım evde ama evimi özledim resmen bugün hiiçç bişey yapmıcam evdeyim :) Başka dr.a da gitmedim canım daha...Adet gördüm gibi geliyo 2-3 gün daha geçsin eğer bitmezse o zaman gidiyim diyorum aslıcım...
günaydın kızlarrrr..
bir hafta ewdeyim.. dün kanamam oldu kahverengi kahverengi, doktora gittim.. 1 hafta yatıp dinleniceksin, tehlikeli gebelik dedi.. ultrasonda da göremedik keseyi, renkli doppleristedi doktor, allahtan orda minik kalbini, kalp atşlarını gördükte içim rahatladı.. yatıyorum şimdi.. dua edin teyzecikler ayrılmasın gitmesin benden mercimeğim....
Çok geçmiş olsun güzelim yaa çok dikkat et...Hiç bişey yapma kanaman geçse bile dikkat ediceksin artık sen...Rabbim tamamına erdirsdin kucağına almayı nasip etsin inş...
topiğe gelipde ben hamileyim demeyi o kadar çok istiyorumki. Kocaman göbişim olsunda bebeğimden tekme yiyim istiyorum.
Kızlar bişey sorcam bilgisi olan varsa konu açtım orayada yazabilir...
Preseedle hamile kalanların sonucu genelde düşük mü oluyor? bi arkadaş bu kabıya varmış.Ama bende çağın kaçınılmaz sorunlarından olduğunu düşünüyroum.Bile fikri olan var mı?
ilgileniyroum çünkü o kadar para bayıldım bu ay deneyecektim.Sonucundanda korkuyorum açıkçası ....
onu bende okudum hatta yorum bile yaptım canım aynı kişiyse eğer...Ama o ne ki ben bilmiyorum ne için kullanılıyo?
:18::18:kızlar hastaneyle görüştüm spermiogram için. 5 dakika içinde getirebilirseniz evde yapıp getirin dedi.sabah 8-10 arası getirin dedi. çok mutlu oldum ya. En azından ne olduğunu biliriz:44:
:18::18:kızlar hastaneyle görüştüm spermiogram için. 5 dakika içinde getirebilirseniz evde yapıp getirin dedi.sabah 8-10 arası getirin dedi. çok mutlu oldum ya. En azından ne olduğunu biliriz:44:
perhiz falan bişey demedi. 1 gün ara verdikten sonra 2. gün veririz örneği. Özel hastanede yapılıcak. Eşimede söyledim mesajla bak hastanye glmem ben diyo. erkekler niye böyle. Sanki bi onun için zor o çatala çıkıp muayene olmak ne kadar zor. ultrasona girmek ayrıca zor. sanki bi ona zor bana herşey kolay. Böyle yapınca üzülüyorum farkında değil.lafa gelince benden faazla istiyo, beden fazla üzülüyo ama icraat yok
perhiz falan bişey demedi. 1 gün ara verdikten sonra 2. gün veririz örneği. Özel hastanede yapılıcak. Eşimede söyledim mesajla bak hastanye glmem ben diyo. erkekler niye böyle. Sanki bi onun için zor o çatala çıkıp muayene olmak ne kadar zor. ultrasona girmek ayrıca zor. sanki bi ona zor bana herşey kolay. Böyle yapınca üzülüyorum farkında değil.lafa gelince benden faazla istiyo, beden fazla üzülüyo ama icraat yok
canım yanlış anlama sakın ama doktoruna birdaha danış bence.. çünkü 3 günlük cinsel perhiz sonrası vermiştik spermiyogram..
labaratuvarla görüştüm bişey demedi ama eğer 3 günse regl dönemimde onu aradan çıkarırız:85:
en rahatı o olur zaten tatlım.. umarm bir sorun çıkmaz.. bu arada biraz açık yazmış olucam ama birleşme sonucu boşalma ile elde edilen spermi istememişti bizim doktor. eşin yardımcı olsun ama ana karakter rolunde değil, yardımcı oyuncu olarak demişti eşime :78: anlatabildim sanırım :78:
şimdi az işim varda bakarım aynı kişi mi diye.Canım hamile kalmayı kolaylaştıran sperm sayısını güçlendiren bir jel.Genelde başarılı ilk 6 ayda etki etmiyorsa ciddi sıkıntı olabilyormuş çiftlerde ...
Evet lifoş, aynı kişi canım.Tamam cok canını yanıyor anlıyorum yaşamış biri olarak ama böyle her yerde yazarak insanları nasıl korkuttuğunun strese soktuğunun farkında değil.Kaç kişi bende mi düşük yapcam kaygısına başladı, onu okuyunca...