- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
Canım sen bilirsin ama ben soğan suyunu hiç tavsiye etmiyorum..Benim arkadaşın ablası regl ağrılarını geçiriyor diye kullandı şimdi çocuğu olmuyor...Herkese farklı tesir eder belki ama yinede güzel aratır deyim..
yalnız arkadaşlar soğan suyu deyip geçmeyin her şeyin fazlası zarar ,çiğ soğan suyu mesela körlüğe bile neden oluyormuş fazla miktarda kullanılırsa,lütfen iyi araştırın dikkatli kullanın,dr a mutlaka sorun.arkadaşınızın ablasının çocuğunun olmamasının soğandan olduğunun bir açıklaması var mı? yani soğan içince şöyle bir şey oldu da şu hormonu yükseldi bu hormonu düştü filan gibi???
bende uzun süredir giremiyordum internete,merak ettim,teşekkür ederim.Istanbulda ama tarama sonuclari cikti mi bilmiyorum.sorarim.
Kızlar dün adet gnümdü ama olmadım halla ve miğde buluntım var bugun başladı oda sabah(( acaba???
Kızlar dün adet gnümdü ama olmadım halla ve miğde buluntım var bugun başladı oda sabah(( acaba???
Cnm yazdm ama cevap yok hastanede olabilir :)
istersen birgün daha bekle canım yarın olmazsa test alıp yaparsın..
ayy canım inşallah hamilesindir..bence bugün bi kan testi yaptır..
EVET BEKLİCEM CANIM ama ben geç yumurtluyor hemn idrarda çıkmaz
hmm o zaman 2 gün daha bekle kan ver
olmazsam tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?