- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
bulantıların dewam mı edıo hala canım
buarada watsapp warmı sende
o varda internet paketım yok canım yapmıyorumm
bulantılarım sabahlarıı var halen 3.ay bittii ama geçmedi:S ne zaman biter bılmıyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bulantıların dewam mı edıo hala canım
buarada watsapp warmı sende
o varda internet paketım yok canım yapmıyorumm
bulantılarım sabahlarıı var halen 3.ay bittii ama geçmedi:S ne zaman biter bılmıyorumm
aslında nette fılan bulantıların 12. haftadan sonra azaldıgını yada bıttıgı yazıo canım
belkı gecer yakında
yaptırınnn canımm hm içiniz rahat olsun hem de sağlıksız bebek dünyaya getirmeyin ona da yazık size de.. hayat zindan olmasın ne size ne ona.. gerçi Allahın takdiri ama tıp o kadar ilerlemişken yaptırmamak olmaz...Benim haftaya persembe canm ikili taramam ben baktircm yoksa 9 ay 9 dogururum..kendimi biliorum hamileligimin tadini ciktmk istiom
günaydınnn canım.arada girip bakıyorum kimsede olmayınca başka yerlerde dolışıyorum.kii herkes böyle yapıyo sanırsam
Senin devam ediyomu
yaptırınnn canımm hm içiniz rahat olsun hem de sağlıksız bebek dünyaya getirmeyin ona da yazık size de.. hayat zindan olmasın ne size ne ona.. gerçi Allahın takdiri ama tıp o kadar ilerlemişken yaptırmamak olmaz...
ne yapalımmm canım kimse gelmiyo artık burayaaaa biz de başka yerde takılıyoz
Canim nasilsinnnn:)
secido adet oldunmu canım
Hayir dokt gittim betahcg 2.26 cikti ama bebis yok cok sukur butun tahlillerim temiz ama kist yine var 5 cm kaar yumurta catlamadigi icin okusmus dedi adetin 3. Gunu yeniden gidicem bakalim nolucak. Simdi adet sokturucu iciyorum bugun son gunum ama hala belirtim yok maydonoz suyu icmeye basladim
keşke haptan sonra ıcseydın maydanozu canım
etkısı olur mu kı ıkısının bırıkte
Olur insallah ya cok skldm adet olayim bebek yoksa artik
canım doktorlar tahlılde bışey yok dıolar ama
bı sorsana catlamadan daha ndn kıst oluomuş
ılla bı sebebı wardır
Evet var canim masabasinda calisan bayanlarin genel sorunuymis sogan kurunu soyledim evet yap dedi ilacla beraber olumlu sonuclar veriyor bize dedi eger regl olursam sogan suyuna basliycam
Canım sen bilirsin ama ben soğan suyunu hiç tavsiye etmiyorum..Benim arkadaşın ablası regl ağrılarını geçiriyor diye kullandı şimdi çocuğu olmuyor...Herkese farklı tesir eder belki ama yinede güzel aratır deyim..