S'a kimse yokmuuuuuuu.?
Nerdesiniz yahu.?
Geliyorum yoksunuz,gidiyorum beni unutuyosunuz ama napiyim daha ben :)
ben warım canım nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
S'a kimse yokmuuuuuuu.?
Nerdesiniz yahu.?
Geliyorum yoksunuz,gidiyorum beni unutuyosunuz ama napiyim daha ben :)
cok gecmış olsun canım...
dıkkat et kendıne
hawalar dengesız cunku
Geçmiş olsun canım ya portakal ayva ve elma ye hergun.yatmadan önce 1 çay bardağı boza iç, boğaz pastili ve vitaminde kullan inan çok iyi geliyo.ben 2 aylıkken atlatmıştım.birkaç gündür yine üzerimde belirtileri var gibi
inş olmam ya ben biraz ağır geçiriyorum (
yasencim soal canım amin inş hepmze nasip etsn gecmş olsun ya bnde bugün rahat nefes aldm snde inş çabuk atlatîrsn
ecrin anne benı duymuonmu
Ramel radarlarım arızalandı duymuyoruuuuum )
E girmeyince insan göremiyor da diii mi.? :)
Ya kızlar ben 17 yaşmdayken feci bi kaymayla sert ve çıkıntılı bi zemine düşmüştüm.kalça kemiğim zedelenmiş ondan beri çok ayakta kalınca ağrıyor ve bacağıma vuruyor.uzun zamandır geçmişti..hamileliğimde tekrar başladı cidden çok zorlaniyorum ( eğilirken bile belime vuruyo ağrısı nane yağı var hint yağı diye geçiyor ağrı kesici.sürsem bebeğe zarar olurmu diye tedirginim bu saatte kime sorcam ya nasıl uyunur bu şekilde
günaydınnn kıalzrrrr herkesee hayırlara vesile olacak güzell bir gün diliyorum .bu gün cuma allah hepimizin kalbimizden geçeni versin dilek kapılarımızı bu gün sonuna kadar açsınn sizin bebeişlerinizi versin olanlarınkini korusun benimde huzurumu geri versin dualarımdasınız sizde beni unutmayın dualarınızda hepinizi çok seviyorum öpüyorum hepiniziii
günaydınnn kıalzrrrr herkesee hayırlara vesile olacak güzell bir gün diliyorum .bu gün cuma allah hepimizin kalbimizden geçeni versin dilek kapılarımızı bu gün sonuna kadar açsınn sizin bebeişlerinizi versin olanlarınkini korusun benimde huzurumu geri versin dualarımdasınız sizde beni unutmayın dualarınızda hepinizi çok seviyorum öpüyorum hepiniziii
Amin canım benim Allahon izniyle herşey güzel olur bebişlerimize bişe olmasın yeterki
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
tutku ıkılı tarama yaptrdınmı hıc anlatmıosun artık
herkese kocaman gunaydın
kımse yok yaaaaa
herkese kocaman gunaydın
kımse yok yaaaaa
Günaydınn canımm:)bende gırıyorumm ama basından pek duramıyorum pcnınn kıımsede deyok zatenn baksana
günaydınnn canım.arada girip bakıyorum kimsede olmayınca başka yerlerde dolışıyorum.kii herkes böyle yapıyo sanırsam