- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ya bende pazar gunu leke geldi ama hala oyle 2-3 damla koyu kahvemsi geliyor kist solda olmasina ragmen sag kasigimda batmalar var maydonoz suyu falan ictim banamisin demiyor benim simdiye cigalmasi lazimdi niye boype olduki
canım sen doktora gitmiş miydin? doktor sana bişey önerdi mi kist için ?benimde üç ay önce kist olmuştu.doktor korunup korunmadığımızı sordu bebek istiyoruz deyince hamilelik için sorun teşkil etmeyen bi fitil yazmıştı..onu da kullanınca çok şükür adetle geçmişti kistim
KIZLAR TEST yapsam çıkarmı bilmiyorum adetim 3 gün gecikti ben geç yumurtluyorum testi ne zaman yapmalıyım
tahmini olarak ne zaman yumartladın canım?
23 şubat ile 28 şubat arası canım
hadi en geç 28 inde olduğunu varsayarsak o günden bugüne 12 gün olmuş.eğer gebelik olduysa en erken kaç günde kanda çıkıyo?? on günde çıkıyosa,bence sen yarın direk doktoruna git..hem bakar,hem testini yapar,Allah korusun kist falan olıuştuysa da ondan gecikiyosa öğrenmişş olursun.
doğru söylüyorsun canım bakıyım ben dediğin gbi..
canım ne yapptın,adet oldun mmu ?? ayy hadi inşallah hamilesindir
Yok bebeğim olmadım paazartesi kan aldırıcam çok merk ediYORUM:18::18::18::18:
canım napıyosun,var mı bi gelişmee,bize güzel haberler ver
Canimmmm nasilsinn
Canim iyiyim.sen nasilsinn okudum senden haberdarim bi turlu regl olamamistin son durum ne? Oldun mu?
Canimmmm nasilsinn
iyiyim hamdo olsun canım sen nasılsın ha la gelmemiş regel neden böyleki anlamadım gitti..
Bilmiyorum ilknurum cok kotuyummm
canım senin bir kez daha doktora gitmen gerekiyor doktora git canım bu böyle olmazki.. ilk önce doktoru ara durumunu anlat sonrada seni çağırır zaten git bidaha bi baksın böyle kafaya tak tak olmıcak bu iş..