- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
sağolasın canım ilgilendiğin için. Rabbim gönlünün muradını versin.Cnm yazdm ama cevap yok hastanede olabilir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın canım ilgilendiğin için. Rabbim gönlünün muradını versin.Cnm yazdm ama cevap yok hastanede olabilir :)
tutkuuuuu beni görmüyorsun canım ya =(((yok evdeyım ben ben hastane bana uzak oldugu ıcın sonucu yengemm alıpdoktora gösterıcekk otobuse dayanabılsem kendım gıderdım de dayanamıyorum aramadıı daha gıtmedı demekkıı bende merakk edıyorumm artık
biraz daha bekliyim diyorum
yalnız arkadaşlar soğan suyu deyip geçmeyin her şeyin fazlası zarar ,çiğ soğan suyu mesela körlüğe bile neden oluyormuş fazla miktarda kullanılırsa,lütfen iyi araştırın dikkatli kullanın,dr a mutlaka sorun.
kızlarr buralar ne kadar da sakinleşmiş böle ara ara girmeye çalışıodum biliyosunuz var mı gelişmeler? kuzular ben de kaç haftadır şekerle uğraşıyorum gebelik şekeri çıktı bende kan almalar, diyetisyene falan gittim şimdi diyetteyim aslında kilo almadım doğru düzgün sadece 6 kilo aldım ama kalan 2,5 ayda şeker yüüzünden sadece 3 kilo alma şansım var ondan moralim bozuk biraz giremedim
tutkuuuuu beni görmüyorsun canım ya =(((
vesdeniz aslında bende duydum bu kürü ama duyduğum diğer şeyide belirtmek istedim ki herkesin aklında olsun.sende sağolasın inşallah Rabbim hiçbirimize aratmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.kaderim uyarın için sağ ol. ben aylardır araştırıyorum. okumadığım şey kalmadı. soğanın kimyasını dahi araştırdım. ve artık doktorların da önerdiği bir kür bu Şifa Allah'tan. hayrolsun...
Kızlar beklemedeyim acaba bu aydamı gecikmeli olucam anlamıyorum kiiii (((
canım ne gibi belirtilerin var? yani stresten gecikiyo olabilir ama bence bugün yada yarın bi kan testi yaptır
Merhaba arkadaşlar, benim son adet tarihim 5 şubat ve yumurtlama dönemim 21 şubat. Bu ay 8 martta adet görmem gerekirdi ancak olmadım. 3 gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hiçbir adet belirtim yok kasıklarım ara ara ağrıyor ve çok sık idrara çıkıyorum. Normalde adetten 3-4 gün önce göğüs ağrım ve şişkinliğim olurdu gerginlik falan olurdu şişerdim ama şimdi hiçbir belirtim yok göğüslerim gayet normal. Sizce idrar testindeki negatife rağmen kan testini ne zaman yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar, benim son adet tarihim 5 şubat ve yumurtlama dönemim 21 şubat. Bu ay 8 martta adet görmem gerekirdi ancak olmadım. 3 gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hiçbir adet belirtim yok kasıklarım ara ara ağrıyor ve çok sık idrara çıkıyorum. Normalde adetten 3-4 gün önce göğüs ağrım ve şişkinliğim olurdu gerginlik falan olurdu şişerdim ama şimdi hiçbir belirtim yok göğüslerim gayet normal. Sizce idrar testindeki negatife rağmen kan testini ne zaman yapmalıyım?
kızlar selamm bu zamana kadar sadece 5 kilo almıştım zaten ki 7. ayımdayım.bu diyette iyice zorlamaya başladı beni her gün şeker ölçüyorum düşmüyo, sanırımm hormonlarla alakalı,doktorum zaten zayıfsın,daha da bünyen düşmesin bakalım insilüne başlarız olmadı dedi napim bebeğim için kullanırım onu da ama moraller bozuk tabi sizler naptınız???
vesdeniz aslında bende duydum bu kürü ama duyduğum diğer şeyide belirtmek istedim ki herkesin aklında olsun.sende sağolasın inşallah Rabbim hiçbirimize aratmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
canımhep aklımdasın naptı k dıodum
neolur bozma moralını yeterkı ıkınızde ıyı olun kullanırsın napcan
su son 2 ayıda gecırde..
bızde ıyıyız ıkılı taramanın sonucları ıyı geldı...3 hafta sonra tekrr kontrolumuz war bakalım
ıkı haftadan 3 haftaya cıktı kontroller
özlucez ya bebışımızı
kızlar selamm bu zamana kadar sadece 5 kilo almıştım zaten ki 7. ayımdayım.bu diyette iyice zorlamaya başladı beni her gün şeker ölçüyorum düşmüyo, sanırımm hormonlarla alakalı,doktorum zaten zayıfsın,daha da bünyen düşmesin bakalım insilüne başlarız olmadı dedi napim bebeğim için kullanırım onu da ama moraller bozuk tabi sizler naptınız???