hıc ayrılıktan bahsederek gozdağı werdınmı canım eşine
ılk yasadıgnda bu olayı
tabi canımm önce ama şimdi değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıc ayrılıktan bahsederek gozdağı werdınmı canım eşine
ılk yasadıgnda bu olayı
canım bayadır takip ediyorum yazdıklarını,benim tavsiyem ne olursa olsun al eşini karşına,azıcık naz yaparaktan sakin bir şekilde,bu hamilelik benim hormonlarımı falan altüst etti diyerekten gir konuya.ben böyle böyle hissetim ama sana da güveniyorum,sonuçta ben hamileyim,bebeğimizi sen benden daha iyi düşünürsün,bizi üzmek aklından bile geçmemiştir ama benim aklımdam çok kötü şeyler geçti de,kaç gündür psikolojim altüst oldu,seni de bu saçma kuruntularım yüzünden sıkmak istemedim falan de..sonrada başkasında olmuş gibi aklında ne varsa örnek vererekten anlat
saol canım dün konuştum bu konuyu şimdi tekrar tekrar konuşmak istemiyorum belli ettim yani o anladı anlayacağını gözlerindeki mahcupluğu gördüm eğer zaten hala devam ederse ne söylesem boş olur ama şu ilşki meselesinde uyarımı yapacağım böyle bir riske giremem
peki sen dün konuştuğunda ne dedi eşin
nerden çıkarıyorsun dedi bende artık anneyim hissediyorum dedim yüzü düştü mutsuz oldu gözlerini kaçırdı dağıldı yani hiç bişey söylemedi toparlan dön dedim sonra hadi uyuyalım dedim sarıldı kokladı iç çekti sonra uyuduk öyle sabah kalktığında çok mutluydu ama
annem gelecek canım bugün yanımaa :)
canımm ne yaptın adet oldun muu?
wala eşini sen daha ıyı tanırsın ama
ben hıc cekınmeden pat pat sokuorum lafı
haketmesınler ozman
kızlar günaydn dün kndi doktoruma gttm bebişim 5+4 gùnlükmş kesemizi gördük ya sağlık ocağndaki doktor benide yanılttı madem blmysn nye 6haftalık diyosun bilmyrm desen ölürmsn neyseki kesemiz sağlıklı
hayırlı olsun gozun aydın canım...
sen son adetıne gore hespladıgında kac hafta cıkıo
kızlar günaydn dün kndi doktoruma gttm bebişim 5+4 gùnlükmş kesemizi gördük ya sağlık ocağndaki doktor benide yanılttı madem blmysn nye 6haftalık diyosun bilmyrm desen ölürmsn neyseki kesemiz sağlıklı
saol canım son adet tarihmede göre 6haftanın bitmi gbi gözükyo ya bn anlamdm hç bu hesaplamaları kafam karışk
Günaydın canlarım özlesim siZleri çok fena grip oldum ya kaç gündür yatıyorum yeni hamişler görüyorum Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin angeltavsan çok sevindim tatlım :)
Günaydın canlarım özlesim siZleri çok fena grip oldum ya kaç gündür yatıyorum yeni hamişler görüyorum Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin angeltavsan çok sevindim tatlım :)
Geçmiş olsun canım ya portakal ayva ve elma ye hergun.yatmadan önce 1 çay bardağı boza iç, boğaz pastili ve vitaminde kullan inan çok iyi geliyo.ben 2 aylıkken atlatmıştım.birkaç gündür yine üzerimde belirtileri var gibiGünaydın canlarım özlesim siZleri çok fena grip oldum ya kaç gündür yatıyorum yeni hamişler görüyorum Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin angeltavsan çok sevindim tatlım :)