- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
iyi o zaman bu günü atlattık mı ihtimal yükseliyor :) sende çok heyecan yapma düşünme hatta bu gün git başka bir yerde takıl hiç düşünme kafanı dağıt geçmez valla böyle zaman
annem gelecek canım bugün yanımaa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi o zaman bu günü atlattık mı ihtimal yükseliyor :) sende çok heyecan yapma düşünme hatta bu gün git başka bir yerde takıl hiç düşünme kafanı dağıt geçmez valla böyle zaman
kurtulmak elınde canım ıstedıkten sonra..
bız kadınlar neden yapmıoruz
hıc mı boşluğa dusmuoruz
surtukler yapıştımı bırakmaz
kurtulmak elindede işte dediğin gibi yapıştı ve benden sana zarar gelmez her şeye razıyım falan diyorsa benmkide sıkıntı çıkmasın diye idare ediyordur bana göre senaryo bu çok zor değil düşünmek bunu valla biz niye yapmıyoruz
ya birde başka biriyle beraber oluyorsaaa ayyy ben kaldıramam birde korunmuyorsa bana da geçer bişeyler offf bunu düşündükçe çıldırıyorum
kız korunmasa hamıle kalır kadın..
ama belkı kız korunuodur..
ay yoktur ole bışey
sacmalıoruz
ayyy nebileyimm en çok düşündüğüm kısım bu geri çekilebilir biz öyle korunuyorduk offff hastalığı var şüyu var buyu varr valla kafayı yiyeceğim akşam çaktırmadan söyleyeceğim yanii
ayyy nebileyimm en çok düşündüğüm kısım bu geri çekilebilir biz öyle korunuyorduk offff hastalığı var şüyu var buyu varr valla kafayı yiyeceğim akşam çaktırmadan söyleyeceğim yanii
Merhaba hanımlar dogum kontrol hapı kullanırken hamıle kalan var mı ben 3 aydır kullanıyorum bır haftadır pembe akıntı seklınde az az yogun degıl kanamam var sızce ne olabılır
eger ole bışey yapıosan ve gelıp benlede yaptıgında bebeğe zararı olur fılan de
mıkrop pislik o de
Merhaba hanımlar dogum kontrol hapı kullanırken hamıle kalan var mı ben 3 aydır kullanıyorum bır haftadır pembe akıntı seklınde az az yogun degıl kanamam var sızce ne olabılır
wala kullananlar bıle bırakınca
aylar sonra anca hamış kalıo canım
sendekı durumu bılemem
kız öyle diyimde beni öldürsün dimiii :) benmki öyle pat diye söyleyebileceğin bir adam değil :) biri şöyle yapıyormuş böyle olmuşş diye söylerim işteee :)
lekelenme yapar ben bu yüzden bırakmıştırm 6 ay kullanmıştım 1 yıl kadar önce lekelenme çok yapıyor diye bırakmıştım
kız öyle diyimde beni öldürsün dimiii :) benmki öyle pat diye söyleyebileceğin bir adam değil :) biri şöyle yapıyormuş böyle olmuşş diye söylerim işteee :)
wala kullananlar bıle bırakınca
aylar sonra anca hamış kalıo canım
sendekı durumu bılemem
wala eşini sen daha ıyı tanırsın ama
ben hıc cekınmeden pat pat sokuorum lafı
haketmesınler ozman
ara kanama yapmış olabilir canım doktora görün yine de istersen...
vala benim çok tanıdığım var canım bıraktığı ay hamile kalan...bünyeye göre değişiyo canım..
naladım olayı..bencede başkasından örnek vererek söyle...
benım uc aydır ılk kez oldu ılacın sonundayım bıraktıgınız zaman her hangı bır sorun yasadınız mı?
sadece korunmak için mi kullanıyorsunuz eğer sadce bunun içinse neden sorun olsun ki bıraktıktan 1 ay sonra normale döndüm
yok canım bu defa tam kaçar şu an yapmamam lazım normalde bende yaparım ama şu an biraz normal davranıyorum