- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
kuzum burasıda kasıyor ama ya
bılmıyorum kı cnam bende cabuk gıdıyoorr bende anlamadım :s ben gelıcemm bırazdan öpümm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum burasıda kasıyor ama ya
kızlar ben cıktımmm kardesım gelecekk ıstanbuldan bı ara gırerım gelmek uzeredırr
inaşallahhh kuşummm inşallahhhh
Bende geldim bu sonradan olma çift çizgi çok heyecan yaptı yaaaa hastalık günümde dündü of of kocam çabuk gelişede sonuca göre tahlile gitsem:44:
hoş geldin canım ama şöyle bir durum var 1 saatten sonra çıkan çizgiye dikkat etmeyin diyorlar ilk 5 dakika geçerli bence ona göre umutlanma şimdiden yarın sabah ilk idrarınla yap veya kana git
esra sen ne zaman kalp atışını duymuştun ? ben iyice kıllandım bu işe bir arkadaşımla görüştüm 7.haftda aynı gün hem keseyi hemde kalp atışını gördük dedi ?
ben geldimmmmmm :)))
ama kimse yok herkes gitmişşşş
yeni topikimiz hayırlı olsunn )
bize bol şans bebiş getirsin inşallahhhh :)
anneme geldimm burdan nete girdim napıosunuz bakayım dedim ama herkes kaçmışşş:)
pazartesi görüşürüzzz öptüm hepiniziii
Gelmem miiii hayirli olsun kizlar :)
Merhaba kızlar bende yeni üyeyim 3yıllık evliyiz 2yıldır uğraşıoruz normalde bugün adet olmam gerekiyor ama tık yok bu sıkıntı öldürecek beni yaaa bu arada adım Eda
Bebegim benim de sali gunu buyuk ama inanilmaz akintim geliyor 3 gundur bazen beyaz bazen seffaf bazen sari anlamadim yaaa