Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar benim de 2-3gün gecikti test negatif çıktı sabah. Dün bir damla açık kırmızı kan geldi peçeteye aralarda da iki gündür açık kahve akıntı var hafif sümüksü gibi yumurtlama zamanınfaki gibi ama çok az. Sizce teste çkkamamış olabilir mi ?

Kızlar benim de 2-3gün gecikti test negatif çıktı sabah. Dün bir damla açık kırmızı kan geldi peçeteye aralarda da iki gündür açık kahve akıntı var hafif sümüksü gibi yumurtlama zamanınfaki gibi ama çok az. Sizce teste çkkamamış olabilir mi ?
Yerleşme kanaması olabilir mi ? Kan testi yaptirsan kesin sonuç alirsin veya tekrar idrar testi yap

Yerleşme kanaması bir damlacık olur mu ki kahverengi akıntı da çok değil peşeteye sildikçe az az arada geliyor. Adetin gecikmesiyle idrar testi yapıp çokıyor yazıyor genelde nette kan vermek de istemiyorum hüsrana uğruyorum hem de boşa gidiyor kanım zaten düşük demirim fln ☺️ Ne zormuş ya

Yerleşme kanaması bir damlacık olur mu ki kahverengi akıntı da çok değil peşeteye sildikçe az az arada geliyor. Adetin gecikmesiyle idrar testi yapıp çokıyor yazıyor genelde nette kan vermek de istemiyorum hüsrana uğruyorum hem de boşa gidiyor kanım zaten düşük demirim fln ☺️ Ne zormuş ya
Yerleşme kanamasi zaten bildiğim kadariyla damla damla akinti ile birlikte gelirmiş yani az miktarda ve günü de kısa sürer

Normalde herkesin adet gecikmesiyle testte belli olmuş benim iki gün gecikincd yaptım çıkmadı bişi ovulasyon testi kaldı elimde onu yapayım dedim hafif çizgi çıkto onda dün de bugün de bi anlamı var mı acaba

12 şubat bat. Gunler gecmiyor zor tutuyorum kendimi test yaptirmamak icin ztn su an da cok erken cikmayacagini da biliyorum

Psikolojik olarak butun belirtilerin fazlasi var sanki bende bu kdr erkrn ortaya cikmaz farkindayim tabi ama sanirim kafayi yiyorum

bence tek hamilelik belirtisi testin pozitif çıkması o da sadece belirti, kesin sonuç ultrason
yani bu 15 günlük hamileyim değilimiyim süreçleri ömrümüzden gidiyor
Kesınlıkle Suan bır gün var adetime ve cok sitresliyim sabah test yapıcam belırtıler e cok kaptırıyorum kendımı rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın evlat aratmasın

canım keşke öyle olsa, benim her ay bacaklarım ağrıyor ama göğüsler ilk defa bu kadar erken belirti verdi, genelde adetten bir iki gün önce göğüsler hassaslaşırde o da bazen, bu ay iğneden 5 gün sonra göğüslerimde hareketlilik başladı sanki, bana ümit veriyorsun çok saol
Merhabalar ben geçen ay 14 de adet oldum karnım adet olcakmışım gibi kaç haftadır ağrıyo sağ ve sol kasıkda bazeb iğne batıyomuş gibi bişey okuyo kahve şeklinde leke oldu geçen ve sonra beyaz bi akıntı oldu göğüsde ağrım yok ama bikere göğüs altında sancım olmuitu az bişey geçti sonra aizce hamilelik olabilirmi heniz adet olmaıdm daha

Merhabalar. Lütfen biri benimle tecrübelerini paylaşabilir mi? Yumurtlamadan 2 3 gün sonra sümüksü yapıda akıntım başladı ilerleyen günlerde sıvı akıntıya dönüştü hiç bu kadar çok olmazdı. Yine yumurtlamadan 2 3 gün sonra acayip bir şekilde göğüslerim ağrımaya başladı ve şişti normalde adete 1 hafta kala olur. Bel ağrısı ve kasıklarımda ve karnımda iğne batar gibi batmalar oldu ve aşırı şişkinliğim var. Sıvı akıntım çoğaldı. Adet oldum falan sanıyorum geldiğinde. Garip olan göğüs ağrısını bel ağrısını hep adet olacağım hafta yaşarım şu an adet olmama 6 gün var ve hala bu saydığım belirtiler devam ediyor. Psikolojik olduğunu hiç zannetmiyorum çünkü geçen ayın ortasında bu bekleyişten yorulduğum için oluruna bırakmıştım. Ve bu ay hiç kendimi dinlememiştim.

selam kızlar :) biraz mesajları okudum ama yınede o heycan işte :) belirti arıyorum yalan yok bılıyorum husran var sonucunda biliyorum ama kafam cok karısık :) ben adet takvimi olan uygulamalardan kullanıyorum telefonum bozuldugu ıcın uygulamayı kullanamıyodum dun tekrardan kullanmaya basladım 28 gunde adet gören biriyım sarkmalar olsada dun bılgılerımı gırdıgımde 3 gun gecıkme oldugunu soyledı benımde kafam cok karıstı bu ay tansıyon yukselmesıne bagladım ama 4 5 kere baş donmesı yasadım sigaradan tıksınır gıbı oldum göguslerim büyümedi ama arada batıyor belime sankı ıgne batırıyolar gibi oldu ama konduramıyorum ustume yoksa uzulurum dıye ama içimide kemiriyo sizlere sormak istiyorum bana akıl verebılcek olan var mı ?

Kızlar bat 9 şubattı 5 gün önce belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm 11 şubatta kan testi yaptırdım 0,100 çıktı adetlerim geçen aya kadar düzenliydi rahim ve yumurtalıklarda herhangi bir sorun yok hala adet olmadım ama hemen hemen her gün damla damla kahverengi leke görüyorum sizce hala hamile olma şansım var mı tekrar kan testi yaptırmalı mıyım?Belirtilerin bir çoğu var

Kızlar bat 9 şubattı 5 gün önce belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm 11 şubatta kan testi yaptırdım 0,100 çıktı adetlerim geçen aya kadar düzenliydi rahim ve yumurtalıklarda herhangi bir sorun yok hala adet olmadım ama hemen hemen her gün damla damla kahverengi leke görüyorum sizce hala hamile olma şansım var mı tekrar kan testi yaptırmalı mıyım?Belirtilerin bir çoğu var
Canim seni umitlendirmek istemem ama test bozuk degilse silik cizgi bile hamissindir kan tahlili yaptir derim

Merhabalar. Lütfen biri benimle tecrübelerini paylaşabilir mi? Yumurtlamadan 2 3 gün sonra sümüksü yapıda akıntım başladı ilerleyen günlerde sıvı akıntıya dönüştü hiç bu kadar çok olmazdı. Yine yumurtlamadan 2 3 gün sonra acayip bir şekilde göğüslerim ağrımaya başladı ve şişti normalde adete 1 hafta kala olur. Bel ağrısı ve kasıklarımda ve karnımda iğne batar gibi batmalar oldu ve aşırı şişkinliğim var. Sıvı akıntım çoğaldı. Adet oldum falan sanıyorum geldiğinde. Garip olan göğüs ağrısını bel ağrısını hep adet olacağım hafta yaşarım şu an adet olmama 6 gün var ve hala bu saydığım belirtiler devam ediyor. Psikolojik olduğunu hiç zannetmiyorum çünkü geçen ayın ortasında bu bekleyişten yorulduğum için oluruna bırakmıştım. Ve bu ay hiç kendimi dinlememiştim.
Yumurtlamadan sonra gelen sümüksü yapi yumurta catlamasindan sonra gelir canim. Bel agrisi igne batmasi gibi sebepler de hamilelik belirtisi deniyor ama adet belirtileriyle de ayni umarim gebelik belirtisidir hakkinda hayirlisi olsun

selam kızlar :) biraz mesajları okudum ama yınede o heycan işte :) belirti arıyorum yalan yok bılıyorum husran var sonucunda biliyorum ama kafam cok karısık :) ben adet takvimi olan uygulamalardan kullanıyorum telefonum bozuldugu ıcın uygulamayı kullanamıyodum dun tekrardan kullanmaya basladım 28 gunde adet gören biriyım sarkmalar olsada dun bılgılerımı gırdıgımde 3 gun gecıkme oldugunu soyledı benımde kafam cok karıstı bu ay tansıyon yukselmesıne bagladım ama 4 5 kere baş donmesı yasadım sigaradan tıksınır gıbı oldum göguslerim büyümedi ama arada batıyor belime sankı ıgne batırıyolar gibi oldu ama konduramıyorum ustume yoksa uzulurum dıye ama içimide kemiriyo sizlere sormak istiyorum bana akıl verebılcek olan var mı ?
Ovulasyon testi ile net bilirsin canim takvim uygulamlari olmasi gerektigi gibi veriyor kimi zaman denk gelsede genelde denk gelmiyor. Ovulasyon testinde yumurtlamayi gordukten 14 gun sonra adetin gelir. Ve emin sekilde ilerlersin takvim uygulamalari senin vücudunu bilmez testler bilir ancak..

Kan testinin üstünden bir hafta gecmis ve hâlâ adet olmamissin bence tekrar kan testi yaptir muayene ol eger hamile degilsen doktor zaten adt söktürücü verir

Back
X