Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merhabalar ben bişey öğrenmek istiyorum 8 aylık evliyiz ve doktora gittik eşimin sperm sayısı normal düşün değil fakat hızlı değilmiş spermler tomografi istediler sonuç çıktıkdan sonra ilaç tedavisi işe yararmı ve yapılabilecek bişey varmıdır başka yardımcı olurmusunuz

Canım benim eşimde varikosel var sayısı hizi morfolojisi düşüktü. Doktorlar normal yolla cok zor aşılama bile tutmaz tüp bebek dediler direk. Yaptım kimyasal oldu. Eşim kullandığı ilaca devam ederken internette araştırmış sarımsak cok iyi geliyormuş öğlen ve aksam yemeklerinde cig yiyemedigi icin bol sarımsaklı yoğurt yedi. 2ay sonra hamile olduğumu öğrendim tavsiye ederim sarımsağı en azindan doğal.

sedamsf sedamsf arada takibimdesin canım ben eskilerden :) doğumuna çok az kalmış ve kızın olacakmış. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Hamileliğinde umarım iyi gidiyordur. Kendine cici bak :)

Çok fazla girmiyorum canım buralara ya ondan görüşemiyoruz bebişte bende iyiyiz çok şükür kızım olacak allah izin verirse.
Sen ne yapıyorsun canım nasıl gidiyor hamilelik?
Eh bu aralar biraz agirlastik sirt ağrılarım var biraz :)) benimde kız rabbim ömürlerini hayırlı eylesin :)

Kızlar merhaba. Dün aksam üzeri yaptığım ovulasyon testim. Sizce pozitif mi test çizgisi ilk kez bu kadar koyu çıktı dün sağ kasığımda hafif ağrıyla beraber şeffaf akıntıda geldi. Ovulasyon testi hakında tecrübesi olanlar cevaplayabilir mi?
IMG_20190226_062804.webp

Kızlar merhaba. Dün aksam üzeri yaptığım ovulasyon testim. Sizce pozitif mi test çizgisi ilk kez bu kadar koyu çıktı dün sağ kasığımda hafif ağrıyla beraber şeffaf akıntıda geldi. Ovulasyon testi hakında tecrübesi olanlar cevaplayabilir mi? Eki Görüntüle 2239450
Yumurta oluşmuş catlamak uzere canim.
Onundeki 4 gunu değerlendir mutlaka.
Inşallah hayırlı haber alırsın ay sonu.

Yumurta oluşmuş catlamak uzere canim.
Onundeki 4 gunu değerlendir mutlaka.
Inşallah hayırlı haber alırsın ay sonu.

Cok sağol canim açıklaman için. Dün gece değerlendiremedik acaba kaçırdık mı diye üzülüyordum. Insallah hamile kalırsam kesinlikle bildiricem. Umarım isteyen herkes bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucağına alır.

Cok sağol canim açıklaman için. Dün gece değerlendiremedik acaba kaçırdık mı diye üzülüyordum. Insallah hamile kalırsam kesinlikle bildiricem. Umarım isteyen herkes bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucağına alır.
Bugun catlar canım o zaman imkaniniz olursa degerlendirmeye baslayin mutlaka.
Benim esimde sorun olmasina ragmen 3gun pespese yaptik bosluk biraktik 1gun sonra tekrar yaptik şükür nasip oldu.
Rabbim sana da tüm isteyenlere nasip etsin inşallah tez vakitte.

Bugun catlar canım o zaman imkaniniz olursa degerlendirmeye baslayin mutlaka.
Benim esimde sorun olmasina ragmen 3gun pespese yaptik bosluk biraktik 1gun sonra tekrar yaptik şükür nasip oldu.
Rabbim sana da tüm isteyenlere nasip etsin inşallah tez vakitte.

Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun bebişin inşallah rabbbim banada nasip etsin. Bugünü değerlendirecez bakalım yarın da olur umarım senin dediğin gibi önümüzdeki ücgün calismalara devam kesinlikle tavsiyene uyucam.

Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun bebişin inşallah rabbbim banada nasip etsin. Bugünü değerlendirecez bakalım yarın da olur umarım senin dediğin gibi önümüzdeki ücgün calismalara devam kesinlikle tavsiyene uyucam.

Sagol canım Allah razı olsun.
Rabbim gönülden dileyen isteyen herkede tez vakitte nasip etsin inşallah.
Kimisi gun aşırı diyor ama bence o gunleri pespese değerlendirmek lazım bizim ancak oyle tuttu su 3 senede.
Insallah mucizen ay sonu sürpriz yapar sana.

Belirtiler herkeste bir olmuyor ama en belirgin benim kasık karın ağrım oldu regl olacakmış gibi

Sagol canım Allah razı olsun.
Rabbim gönülden dileyen isteyen herkede tez vakitte nasip etsin inşallah.
Kimisi gun aşırı diyor ama bence o gunleri pespese değerlendirmek lazım bizim ancak oyle tuttu su 3 senede.
Insallah mucizen ay sonu sürpriz yapar sana.

Amin canim insallah tutar. Bizde gün aşırı deniyorduk buda benim yumurtlama günüme ve onun ertesi günü veya iki gün sonrasına denk geliyordu demekki yumurtlamadan sonraki üç gün önemliymiş.Yarın tekrar ovulasyon testi yapıcam bakalım silik çıkarsa demekki doğru hesap.

Amin canim insallah tutar. Bizde gün aşırı deniyorduk buda benim yumurtlama günüme ve onun ertesi günü veya iki gün sonrasına denk geliyordu demekki yumurtlamadan sonraki üç gün önemliymiş.Yarın tekrar ovulasyon testi yapıcam bakalım silik çıkarsa demekki doğru hesap.

Mutlaka değerlendirin arkadaşım Rabbim büyük ol derse olmayacak hicbirsey yok çünkü. Inşallah sana da nasip olur.
Yumurtlamadan sonra adete yakın iliski yasamayin ve sen mutlaka folik asit kullan ve dinlenerek gecir zamanini imkanin varsa eğer.
Strese girmemeye dusunmemeye çalış ayrica stres cok büyük olumsuz faktör cunku.

Amin canim insallah tutar. Bizde gün aşırı deniyorduk buda benim yumurtlama günüme ve onun ertesi günü veya iki gün sonrasına denk geliyordu demekki yumurtlamadan sonraki üç gün önemliymiş.
Mutlaka değerlendirin arkadaşım Rabbim büyük ol derse olmayacak hicbirsey yok çünkü. Inşallah sana da nasip olur.
Yumurtlamadan sonra adete yakın iliski yasamayin ve sen mutlaka folik asit kullan ve dinlenerek gecir zamanini imkanin varsa eğer.
Strese girmemeye dusunmemeye çalış ayrica stres cok büyük olumsuz faktör cunku.

Tavsiyene uyup dün geceyi değerlendirdik canım cuma gününe kadar devam insallah rabbim bu ay nasip eder. Dün akşam sağ kasiğımda hafif ağrı vardı ateşimde 36,5 3 derece yükselme oldu belirtiler testi de onayladı bakalım ay sonunu sabırsızlıkla bekliyorum.Stresten uzağım şimdilik dinlenme kısmına gelince çalışan bir bayanım eve gelince artık pek yormamaya çalışacağım kendimi. Adete yakın agrilarim olduğu icin iliski zaten pek olmuyor bizde. hayırlısı beklemekten başka çare yok.

Tavsiyene uyup dün geceyi değerlendirdik canım cuma gününe kadar devam insallah rabbim bu ay nasip eder. Dün akşam sağ kasiğımda hafif ağrı vardı ateşimde 36,5 3 derece yükselme oldu belirtiler testi de onayladı bakalım ay sonunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah canim.
Insallah önümüzde ki gunleride degerlendirin ay sonu inşallah mucizen icinde olur.
Kasik agrin yumurtan catladi diye olmuştur ateşinde onayi vermis zaten rast gelsin insallah.
Aman diyeyim stres olma arkadaşım belirti arama kendinden elinden geldigince düşünemeye çalış cok zor biliyorum ama gayret et stres en büyük olumsuz faktör cunku.

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah canim.
Insallah önümüzde ki gunleride degerlendirin ay sonu inşallah mucizen icinde olur.
Kasik agrin yumurtan catladi diye olmuştur ateşinde onayi vermis zaten rast gelsin insallah.
Aman diyeyim stres olma arkadaşım belirti arama kendinden elinden geldigince düşünemeye çalış cok zor biliyorum ama gayret et stres en büyük olumsuz faktör cunku.

Amin canım canım
Seninde rabbim sağ sağlim yavrunu kucağına almayı nasip etsin sanırsam hamilesin şuan. Düşünmemeye çalişicam artık sabır edip bekliycem. Tam bir yıl oldu 9 haftalik bebeğimi kürtaj yapmak zorunda kaldım kalp atisları durmustu 7 haftalık duymustum kalbinin senini ama yaşamadı. Ondan sonra istemiyirdum yine aynı sey olur korkysuyla gecirdim. Geçen ay karar verdim korunmuyoruz olursa inşallah bu sefer aynı şeyleri yaşatmasın mevlam. Bugün folik asit alıcam kullanmaya basliyayim internettede okudum cok önemliymis bebeğin sağlıklı gelisimi için tabi olursa bu ay allahtan ümidimi kesmiyorum hep dua ediyorum.

Back
X