- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
hehe kalp kalbe karşıymış bak sırnaşık şeysırnaşık şey
tesekkurler ama birden icimden oyle geldi soyle 1 karton cikolata burdaki herkese yollasam
tamam kız hamiş kal gönder sen hepsini bana sengözlerimebaksanabgönder ben ulaştırırım atataneme jeyyar:sm_cool:
Ya kıslaar noluyo ben 149 . cu sayfadan mesaj yazayım derken siz 152 ye gelmişsiniz. bugün bana gıcığı var bu siteninsenağlama
canım sen regl olcaksın herhald regli zamanı karın şişer sık idrara çıkmada hepimizde var merak etme soğuklardan oluyo o da . sen kafanı çok takıp stres yapma(diyene bak sırnaşık şey ) eğer hazır değilsen enazından kondomla korunun yoksa bu stres nsanı bitiriyo inankafamçokkarıştı
ravzanur sakın gönderme ona hepsini yer bu yaaa:sm_cool::roflol:
olabilir tatlım ama bu konuy üzerinde cok durdunsa bu günlerde piskolojik de olabilir bak bize mesela hepmizin kasıkları ağrıyo sırnaşık şey
ya şimdi oraya oraya zor olur kendimi düşünüyosam hamiş olim kızcağızı düşündüm yemem hem ben sevmem öle cok cukulatayı iyi geliyo diye şeyttiydim naniknanik:icecream:
kıslaaar şükür kavuşturana.. çikolata mı nerde bende istiyommm. Pamukum sen hepsini yemezsin dimi. yemezsin yemezsiiiin:icecream:
kıslaaar şükür kavuşturana.. çikolata mı nerde bende istiyommm. Pamukum sen hepsini yemezsin dimi. yemezsin yemezsiiiin:icecream:
kizlar ciddi soyluyorum eger gonderme yontemi olsa gonderim size bir fikir verin bana olmazmi?sizi iyiliginiz icin (ayrica siz yiyin yiyin kilo alin ben zayif olim boyle)ne dersiniz..............?
ama ya öyle bi bakmışsın ki ata taneme hak vericem şimdi. banane ya pamukuma göndermeyin. yoksa bize kalmayacak..:1no2:aaaa aşk ol dalılırım valla yermiyim heççççççç jeyyar
bak yaaa olmadı şimdi. ben zaten hamiş olmadan fazla kilolarımdan kurtulmaya çalışıyomm. şimdi moralim bozuldusenağlama ama olsun ben kendimle barışığıııım. sen bana gönder çikolataları. kıslara yazık onlar şişmanlamasın:dance:kizlar ciddi soyluyorum eger gonderme yontemi olsa gonderim size bir fikir verin bana olmazmi?sizi iyiliginiz icin (ayrica siz yiyin yiyin kilo alin ben zayif olim boyle)ne dersiniz..............?