Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bencede olcan sana tavsiyem evliligin tadini cikar (benim gibi 6sene)tabi sen 6 sene bekliyemezsen en azindan2 sene kondomla korunmani tavsiye ederim

nerde oturuyon senin icin sorcam postahaneye ama haftaya sorabilirim cunku yarin zamanim yok sturtgata halakizina gidiyom okk

Ya kıslaar noluyo ben 149 . cu sayfadan mesaj yazayım derken siz 152 ye gelmişsiniz. bugün bana gıcığı var bu siteninsenağlama

bende diyorum bu kız nerde meğer 149. sayfada kalmış neyse yetişmilşin ravzanur cikolata yollayacak bana ben size ulaştırcam merak etmeyin eşit parcalar halinde bölerim yerimsenibenjeyyarjeyyar

Şenizcanım yaa teşekkür ederim inşaallah dediğiniz gibidir.evet benim işyerim soğuk oluyor ayaklardan üşütüyorum sanırım ama içimi kemiren bişey var sanki( ya zaten kondomla korunuyoruz canımcımm ama bu ay biraz terslik gibi bişey olduune diyeyim allah herkesin gönlüne göre versin inş...a.s.

ravzanur sakın gönderme ona hepsini yer bu yaaa:sm_cool::roflol:

ya şimdi oraya oraya zor olur kendimi düşünüyosam hamiş olim kızcağızı düşündüm yemem hem ben sevmem öle cok cukulatayı iyi geliyo diye şeyttiydim naniknanik:icecream:

ya şimdi oraya oraya zor olur kendimi düşünüyosam hamiş olim kızcağızı düşündüm yemem hem ben sevmem öle cok cukulatayı iyi geliyo diye şeyttiydim naniknanik:icecream:

hadi ordaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:ben bilmiyommu seni çukulata manyağı:icecream:

kıslaaar şükür kavuşturana.. çikolata mı nerde bende istiyommm. Pamukum sen hepsini yemezsin dimi. yemezsin yemezsiiiin:icecream:

ravzanurcum sen bakma bu atataneme bu öle konuşur sen bana yolla cukulataları bana

kizlar ciddi soyluyorum eger gonderme yontemi olsa gonderim size bir fikir verin bana olmazmi?sizi iyiliginiz icin (ayrica siz yiyin yiyin kilo alin ben zayif olim boyle)ne dersiniz..............?

kıslaaar şükür kavuşturana.. çikolata mı nerde bende istiyommm. Pamukum sen hepsini yemezsin dimi. yemezsin yemezsiiiin:icecream:

yer kızım er nuri alçonun kahkahası gibi kahkahasını burdan duyuyorum.nıhahahaha diye gülüyo hepsini yicek bize de kırıntılarını gönderceksenağlamasenağlamasenağlama

kizlar ciddi soyluyorum eger gonderme yontemi olsa gonderim size bir fikir verin bana olmazmi?sizi iyiliginiz icin (ayrica siz yiyin yiyin kilo alin ben zayif olim boyle)ne dersiniz..............?

hain dom dom bizde iyilik düşünüyyo sanıyoz.kızlar bugünden itibaren hepinz çikolata rejimindesiniz ravzanura yükleniyoz göbiş yapcaz onu.bizde pasta yiyelimnaniknaniknaniknanik

bak yaaa olmadı şimdi. ben zaten hamiş olmadan fazla kilolarımdan kurtulmaya çalışıyomm. şimdi moralim bozuldusenağlama ama olsun ben kendimle barışığıııım. sen bana gönder çikolataları. kıslara yazık onlar şişmanlamasın:dance:

ya yavaşşşşşşş...
konuya hakim olmak için okuyum kaldıgım yerden dedım yetısene askolsunn..ne çikolatamı bayılırım çikolatayaaaa.... bende istiyorummmm....
kankalar bu arada bıraz once bankaya gıderken bı eczane dank dıye onumde belırdı gırdım ve ne buldum bılıyomusunuz......
ONCOMED testini bulduummmmmm.............
ama daha yapmadımmm
2 tane aldım. 1 tane birazdan yapcam bıde sabah ılk ıdrarla yapcam..bu arada merak edenlere yazayım bu test gebelik başladıgından 7 gun sonrasında yapılıyomus yani gecıkmeyı beklemeye gerek yokmus. %99.9 güvenilir. hemde 2,5 ytl ben hep 5 e falan alıyodum.bu daha ıyı bence...:roflol:

eweeeeeeeeeeet itiraaaaaaf zamani geldi bu bir hain tuzakti.cokta guzel yediniz cikolatayi(pardon tuzagi)Simdi nuri alco gibi gulme sirasi bende yasasin kotuluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…