Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

evet
ravzanur aldığın ilaçlara bağlı eczaneyede sorabilirsin doğal şeylerkullanlan cikolatanın iyi geldiğini duymuştum ben cok severim ve yerim zaten:eek:

neyse artık bu konuyu kapatalım engin bilgierimden faydalanmak isteyen özelime mesaj atabilir :)))

soz sana eger hamile olursam sana bir alaman cikolotasi gonderirim madem canin cekti adresini ver yollimhemen

kimse kusura bakmasin senin o engiin bilgilerin beni cok rahatlatti allah razi olsun senden seninle devam kontak kurmak isterim

soz sana eger hamile olursam sana bir alaman cikolotasi gonderirim madem canin cekti adresini ver yollimhemen

yaa bende istiyooommm.bitane çikolata var sizin orda içinde bütün bütün fındık var birsürü dışı kırmızı beyaz kutu hatta.en sevdiğim çikolata adını da bimiyom onun tadı damağımdan hiç gitmez walla.ak nasıl tatlı istedi canım.ben hamile değilken bile bukadar bokboğazsam hamile olunca eşim yandı hergördüğümü canım ister:icecream:

benim adetimde beş gün geçti kasıklarımda ağrı oluyo adet olucam sanıyom hep ama hala olmadı bide göğüs halkasında küçük kabarcıklar var inş bende hamileiymdir sende

merhabaa kıslarrr bende katılayım aranızaa yazdıklarınızı okuyorumda allah isteyen herkese nasip etsin inş.ama ben kendim için daha erken diye düşünüyorum ya tabiki rabbim bilir zamanını amaa ne bileyim kendimi hazır hissetmiyorum bebek konusunda hemde evleneli daha 6 aycık olduu.ama bugünler de bu konuda bi tedirginlik yaşıyorum acabamı diyee ve çok kötü bir psikoloji bu yaa çok sık idrara çıkıyorum ve aşırı şekilde akıntım var ve karnım şiş hoş günümde geçmedi ama şubat 7 gibi falan bekliyorumm kafam çok karışıkk olabilirmi acaba ya ne dersiniiizz????

:dance:
benim adetimde beş gün geçti kasıklarımda ağrı oluyo adet olucam sanıyom hep ama hala olmadı bide göğüs halkasında küçük kabarcıklar var inş bende hamileiymdir sende

tatlım gögüslerdeki değişiklik en büyük belirtisi bana göre inşallah hamişsindir bi test yapsana hemen eczane varsa yakınlarında bizede haber ver:dance:bu günün hamiş haberini alalım birinizden haddiiii a.s.

estagfurullah canim vallahi yollarim ama bilmiyorum yiyecekler postayla gidiyomu nerde oturuyosunki turkiyeye gelince sana yollasam otobusle oludu.biliyorum hangi cikolatayi dedigini

merhabaa kıslarrr bende katılayım aranızaa yazdıklarınızı okuyorumda allah isteyen herkese nasip etsin inş.ama ben kendim için daha erken diye düşünüyorum ya tabiki rabbim bilir zamanını amaa ne bileyim kendimi hazır hissetmiyorum bebek konusunda hemde evleneli daha 6 aycık olduu.ama bugünler de bu konuda bi tedirginlik yaşıyorum acabamı diyee ve çok kötü bir psikoloji bu yaa çok sık idrara çıkıyorum ve aşırı şekilde akıntım var ve karnım şiş hoş günümde geçmedi ama şubat 7 gibi falan bekliyorumm kafam çok karışıkk olabilirmi acaba ya ne dersiniiizz????

canım sen regl olcaksın herhald regli zamanı karın şişer sık idrara çıkmada hepimizde var merak etme soğuklardan oluyo o da . sen kafanı çok takıp stres yapma(diyene bak sırnaşık şey ) eğer hazır değilsen enazından kondomla korunun yoksa bu stres nsanı bitiriyo inankafamçokkarıştı

olabilir tatlım ama bu konuy üzerinde cok durdunsa bu günlerde piskolojik de olabilir bak bize mesela hepmizin kasıkları ağrıyo sırnaşık şey

canım sen regl olcaksın herhald regli zamanı karın şişer sık idrara çıkmada hepimizde var merak etme soğuklardan oluyo o da . sen kafanı çok takıp stres yapma(diyene bak sırnaşık şey ) eğer hazır değilsen enazından kondomla korunun yoksa bu stres nsanı bitiriyo inankafamçokkarıştı

hehe kalp kalbe karşıymış bak sırnaşık şeysırnaşık şey

tesekkurler ama birden icimden oyle geldi soyle 1 karton cikolata burdaki herkese yollasam

Ya kıslaar noluyo ben 149 . cu sayfadan mesaj yazayım derken siz 152 ye gelmişsiniz. bugün bana gıcığı var bu siteninsenağlama

X