ee kızcağız haklı bizim ne deli olduğumuzu bilmiyordutatlicadiarzu pişman olmuştur tabiii. bak ravzanur sen hiç üzülme bize bişey olmaz. ama çok üzüldüm diyosan gönder bana hamilelere itinayla ulaştırırım:1ninca:kizlar ben cok pismanimsizin caniniz cekti yollamazsam kendime cok kizarim hakkinizi heleal edin ama yollamak gercekten istiyorium.hem test n oldu sonuc
pamukuum olmaz ama valla hiç bişey hissetmiyon.. hard diye değil tıss diye batırıyorlar. timam korkmak yok. bak sen korkma ben sana alman olmasa da türk çikolatası göndercem. hemide fıstıklı:icecream:
valla nasıl sabrettim bilmiyorum bugüne kadar dedimya korkuyorum daha öncede yaşadım ama 10 gün geçmemişti ama o zaman ve hala adet olmadım mesela şu anda yani 2 saattir falan kasık ağrım yok bunlar normal mi acaba bu arada yazan arkadaşlarda hamiş olanlar var ALLAH analı babalı büyütsün inş. bende hamişimdir.
Valla fıstıklı billa fıstıklı sen yarın kan aldır hemen adresine kargo çağırıp göndericem deli sözütatlicadiarzufıstıklı ama dimiCADIARZU
ee kızcağız haklı bizim ne deli olduğumuzu bilmiyordutatlicadiarzu pişman olmuştur tabiii. bak ravzanur sen hiç üzülme bize bişey olmaz. ama çok üzüldüm diyosan gönder bana hamilelere itinayla ulaştırırım:1ninca:
kız korkma canını acıtırsa hemşireyi dava edersin avukat değilmisin:roflol:
yok kız ben avukat değilim avukat katibiyim ayrıntılar profilimde yerimseniben
davaya gerek kalmaz ben orda cözerim bu olayı bi sene bedavada cekap kazanırım (nası yazılıyosa bööle okunuyo) jeyyar
amin. pamuk helva saol inş. içine doğan olur hayırlısıyla canım bende hamişimdir. testi yapim haberini vercem ama bugünde beklemek istiyorum yarın yapim diyorum gerçi şuan işteyim test alamamda tekim... hayırlısı bakalım