Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kizlar ben cok pismanimsizin caniniz cekti yollamazsam kendime cok kizarim hakkinizi heleal edin ama yollamak gercekten istiyorium.hem test n oldu sonuc
ee kızcağız haklı bizim ne deli olduğumuzu bilmiyordutatlicadiarzu pişman olmuştur tabiii. bak ravzanur sen hiç üzülme bize bişey olmaz. ama çok üzüldüm diyosan gönder bana hamilelere itinayla ulaştırırım:1ninca:

kizlar aranizda avcilarda oturan varmi annem samsun dan avcilara geldi gezmeye onu cooooooooook ozledim belki komsunuzdur benim icin ona sarilacak bir vatandas varmi yaninizda ?en azindan siz gurbetlik cekmiyonuz

pamukuum olmaz ama valla hiç bişey hissetmiyon.. hard diye değil tıss diye batırıyorlar. timam korkmak yok. bak sen korkma ben sana alman olmasa da türk çikolatası göndercem. hemide fıstıklı:icecream:

kız korkma canını acıtırsa hemşireyi dava edersin avukat değilmisin:roflol:

kübra83 sağol canım Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin :asigim:
kasıklarıma ara ara ağrı giriyor hala, sürekli ağrımıyor
sen hamişsin gibi doğuyor içime 10 gün geçmiş hadi hayırlısı olsun
sevgiler..

ahhh cnaım kıyamam ben sanaaa Şenizsen hiç yorma kendimi ben kendimi sizin için veda ederim ravzanurcum sen yolla bana ben ulaştırcam sengözlerimebaksanaba.s.

kız pamukum hemşireye dava aç tazminat al aldığın tazminatlada koli koli çikolata al bize gönder hihihihihi

kıslaar bu arada bubuş kayıp oldu. heralde testi yapıyor. inşallah güzel bi haberle döner.

amin. pamuk helva saol inş. içine doğan olur hayırlısıyla canım bende hamişimdir. testi yapim haberini vercem ama bugünde beklemek istiyorum yarın yapim diyorum gerçi şuan işteyim test alamamda tekim... hayırlısı bakalım

kız korkma canını acıtırsa hemşireyi dava edersin avukat değilmisin:roflol:

yok kız ben avukat değilim avukat katibiyim ayrıntılar profilimde yerimseniben

davaya gerek kalmaz ben orda cözerim bu olayı bi sene bedavada cekap kazanırım (nası yazılıyosa bööle okunuyo) jeyyar

senin cok zeki oldugunu soylemistim dede doppel soyluyom simdi cok zekisin ata tanem24

yok kız ben avukat değilim avukat katibiyim ayrıntılar profilimde yerimseniben

davaya gerek kalmaz ben orda cözerim bu olayı bi sene bedavada cekap kazanırım (nası yazılıyosa bööle okunuyo) jeyyar

korkulur kızım walla senden:1ninca:

yarın müjdeli haberi verirsin inşAllah canım
testi sabah eşine aldır yaparsın çünkü geceden beri vücutta beklemiş idrarda daha belirgin çıkıyor sonuç
Rabbim hayırlsını versin a.s.

kıslar bişi daha sorcam diceksiniz bu kısın derdi hiç bitmiyo... hamişler bu kasıklardaki ağrı adet sancısına benziyo mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…