Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

valla suan herkez bana bakiyo bu niye guluyo diye suan ben bilgisayar kursundayim millet cakcak davayi kocan cok sansli

güneşim07 hoş geldin evet tatlım coğu öyle fikir danışıyoruz bişiler öğrenmeye calışıyoruz birbirimizden birbirimizin sorunlarından birbirimize cöözümler cıkartmaya calışıyoruz öyle işte

canım adet periyodun uzun olduğu için yumurtlamanı takip etmende zor. Doktorunun söylediği gün belki yumurtlama günündü. Ama merak etme yumurtayı gıdaklar gıdaklamaz vücudumuzdan atmıyoruz. Yüreğini ferah tut. İnşallah güzel haberler verirsin bize..:1hug:

bir turlu ogunu tuttuiramadim iste millet korunuyo hamile kaliyo bense!ayrica ben esimle birlikte olmam icin onu hissetmem lazim sanki mecbur cocuk icin yaparsam olmuyo cocugu dusunmemem lazim konsantre meselesi anlican

ondan diyom işte istek arttırıcı alırsan bebek için değil canın istediği için birlikte olucaksın

hosbulduk canim paylasmak guzeldir tabi zaten bu sitede ben ortam sanal oldugu halde cok fazla dosluklarin oldugunu gordum

hımmm bu konuda konuşmiyimşakkıdı utandım birdenn

inan cok yardimci oldunuz tesekkurler sen ata tanem 24 yazdiklarinida okudunmu

bak bu son aldığı zımbırtının adını bimiyorum ama eve gidince sana adını yazayım istersenşakkıdı ay birden kendimi çok terbiyesiz hissettim:roflol::roflol::roflol:

ya kızlar sistem bende mi yavaş sizdede yavaşmı ben bi yazıyom benim yazdığımı gönderene kadar kaç tane atlıyo

bak bu son aldığı zımbırtının adını bimiyorum ama eve gidince sana adını yazayım istersenşakkıdı ay birden kendimi çok terbiyesiz hissettim:roflol::roflol::roflol:
canim ya kendini niye terbiyesiz hisediyosun cok onemli boyle konular sende yardimci olmaya calisiyosun arkadasimiza

ya kızlar sistem bende mi yavaş sizdede yavaşmı ben bi yazıyom benim yazdığımı gönderene kadar kaç tane atlıyo

ondan değil canım herkes biran da yükleniyo bikaç saniye arayla cevap yolluyoz ya ondan kasılıyo bian

ama periyodum ilk defa boyle oldu insallah birdaha boyle olmaz.insallah hepimiz guzel haberler aliriz

yok kıız öle değil şimdi daha iyi yavaş yolluyo iki saatde gidiyo yazdıklarım şimdi biraz daha iyi

online üye sayısı çok da ondan birsürü kişi var yazışan forum tıklım tıklım yavaşlıyo normal olarak

ravzanur bebek için stres yapıyosun anladığım kadarı ile bikaç arkadaşımızda daha böyle olmuştu o yüzden oluyo olabilir canım sen atatanemin dediklerini dikkate al bence gülüyoruz geciyoruz ama bunlar önemli şeylerdir

ve hatunlar unutmayın evliliğin yüzde 60 ı seks dir diğerleride yüzde 40 lık bölümü oluşturur ancak

kizlar ben ciktim tekrar gorusmegi umit ediyorum hersey icin cok tesekekurler hoscakalin bebek isteyenlerde bebegine kavusur insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

ata tanem24 cgim bu destekleyici ilaclar ilerde bir yan etki yapmazmi biz daha dun aksam esimle konustuk oda cok tedirgin bende destekleyici ilaclari hic iyi duymadik.ama istiyoruz denemeyi daha uzun surmesi icin.ayyyyyyyyyyy kendimi bende simdi tuhaf hissettim ama bunlar dogal seyler?

walla doğru söze ne hacet.bizim yatak odamızda problem varken çok kavga ediyoduk herşeyi daha da büyütüyoduk şmdi bişey yok allaha şükür.çok etkiliyo heşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…