Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

hain dom dom bizde iyilik düşünüyyo sanıyoz.kızlar bugünden itibaren hepinz çikolata rejimindesiniz ravzanura yükleniyoz göbiş yapcaz onu.bizde pasta yiyelimnaniknaniknaniknanik

tamam ama cikolatalı olsun burdan alalım ben size yollarım jeyyar
ben zaten baya bi, göbiş oldum bu bikaç haftadır bi iştahım acıldı sormayın durmadan yiyiorum patlayacam yakında
ya kızlar benim bacaklarım kuruyo ve kabuk kabuuk oluyo hiç böle bişi olmamıştı soğuklardan olabilirmi ki CADIARZU fikri olannn ? yoksam hamişmiyim :1shok: lülülülülülü dermişim bööö eskimiş espiri

bak yaaa olmadı şimdi. ben zaten hamiş olmadan fazla kilolarımdan kurtulmaya çalışıyomm. şimdi moralim bozuldusenağlama ama olsun ben kendimle barışığıııım. sen bana gönder çikolataları. kıslara yazık onlar şişmanlamasın:dance:

sattın beni wavy aşkolsun:1closedeyes:

ya yavaşşşşşşş...
konuya hakim olmak için okuyum kaldıgım yerden dedım yetısene askolsunn..ne çikolatamı bayılırım çikolatayaaaa.... bende istiyorummmm....
kankalar bu arada bıraz once bankaya gıderken bı eczane dank dıye onumde belırdı gırdım ve ne buldum bılıyomusunuz......
ONCOMED testini bulduummmmmm.............
ama daha yapmadımmm
2 tane aldım. 1 tane birazdan yapcam bıde sabah ılk ıdrarla yapcam..bu arada merak edenlere yazayım bu test gebelik başladıgından 7 gun sonrasında yapılıyomus yani gecıkmeyı beklemeye gerek yokmus. %99.9 güvenilir. hemde 2,5 ytl ben hep 5 e falan alıyodum.bu daha ıyı bence...:roflol:

bubuş kıs ne duruyon yap şu testi. koş çabuk bekliyoz biz seni:1hug:

ya yavaşşşşşşş...
konuya hakim olmak için okuyum kaldıgım yerden dedım yetısene askolsunn..ne çikolatamı bayılırım çikolatayaaaa.... bende istiyorummmm....
kankalar bu arada bıraz once bankaya gıderken bı eczane dank dıye onumde belırdı gırdım ve ne buldum bılıyomusunuz......
ONCOMED testini bulduummmmmm.............
ama daha yapmadımmm
2 tane aldım. 1 tane birazdan yapcam bıde sabah ılk ıdrarla yapcam..bu arada merak edenlere yazayım bu test gebelik başladıgından 7 gun sonrasında yapılıyomus yani gecıkmeyı beklemeye gerek yokmus. %99.9 güvenilir. hemde 2,5 ytl ben hep 5 e falan alıyodum.bu daha ıyı bence...:roflol:

hadi yaaa iyi bende cıkışta nöbetci eczaneleri denk getiremiyorum

bu arada konumuza dönmüş olduk hadi git dene hemen haber ver

cikolata işine gelince ravza hamiş kalınca bana cikolata göndercek bende size eşit parcalar halinde ulaştırcammmm

ata tanem ve wavy kıskanmayıon eşit parcalar diyom göndercem dşyomaaaa cok ayıp aramızda bi cikolatan nın lafımı olur sengözlerimebaksanab

su testi bende merak ettim bir an once yapta rahatliyalim ama korkuyosun deme.ben daha test almicamda

kız bubuş yap hemen çatlıycam ben meraktan.bu oncmedi de idrar testi gibimi yapıyon aynı??

tamam ama cikolatalı olsun burdan alalım ben size yollarım jeyyar
ben zaten baya bi, göbiş oldum bu bikaç haftadır bi iştahım acıldı sormayın durmadan yiyiorum patlayacam yakında
ya kızlar benim bacaklarım kuruyo ve kabuk kabuuk oluyo hiç böle bişi olmamıştı soğuklardan olabilirmi ki CADIARZU fikri olannn ? yoksam hamişmiyim :1shok: lülülülülülü dermişim bööö eskimiş espiri
hımm bak olabilir benim bi arkadaşımda da olmuştu. kızın bacakları sürekli kuruyup pul pul dökülmüştü. kısss bak oklavayla sana da gelicem haa. :eek:klava: git nemlendirici falan sür bu havalarda genellikle olur bak attırma tepemin tasını:kızgın:naniknanik

valla nasıl sabrettim bilmiyorum bugüne kadar dedimya korkuyorum daha öncede yaşadım ama 10 gün geçmemişti ve hala adet olmadım mesela şu anda yani 2 saattir falan kasık ağrım yok bunlar normal mi acaba bu arada yazan arkadaşlarda hamiş olanlar var ALLAH analı babalı büyütsün inş. bende hamişimdir.

valla nasıl sabrettim bilmiyorum bugüne kadar dedimya korkuyorum daha öncede yaşadım ama 10 gün geçmemişti ama o zaman ve hala adet olmadım mesela şu anda yani 2 saattir falan kasık ağrım yok bunlar normal mi acaba bu arada yazan arkadaşlarda hamiş olanlar var ALLAH analı babalı büyütsün inş. bende hamişimdir.

kizlar aslinda kizi bunaltiyoz belki heyecandan idrari gelmiyodur benim hep oyle oluyo sans ya gelmez enson teste 5 sn idrarimi yapmam lazimdi 3 sn surdu sans iste ne etcen

valla nasıl sabrettim bilmiyorum bugüne kadar dedimya korkuyorum daha öncede yaşadım ama 10 gün geçmemişti ama o zaman ve hala adet olmadım mesela şu anda yani 2 saattir falan kasık ağrım yok bunlar normal mi acaba bu arada yazan arkadaşlarda hamiş olanlar var ALLAH sağlıkla kucaklarına nasip etsin sonrada bana :) inş. bende hamişimdir.

ben yarın kan testi yaptırcam tabi yarına kadar fikir değiştirmezsem ya bu testleri tükürükle falan yapsalar yada bu idrardan bi baksalar o kötü cirkin şeyi koluma harddd diye sokmasalar ya üfff sanırım vazgeçtim :KK43:(

kizlar ben cok pismanimsizin caniniz cekti yollamazsam kendime cok kizarim hakkinizi heleal edin ama yollamak gercekten istiyorium.hem test n oldu sonuc

kızlar yumurtalam gününü tükürükten hesaplayan bi test gibi bişey vardı deneyen oldumu hiç aranızda?

ravzanur kız aramızda henüz hamiş yok o yüzden pişman olma bubuş gelsin ona göre yollarsın ben alırım bubuşa veririmjeyyar:icecream:

ben yarın kan testi yaptırcam tabi yarına kadar fikir değiştirmezsem ya bu testleri tükürükle falan yapsalar yada bu idrardan bi baksalar o kötü cirkin şeyi koluma harddd diye sokmasalar ya üfff sanırım vazgeçtim :KK43:(
pamukuum olmaz ama valla hiç bişey hissetmiyon.. hard diye değil tıss diye batırıyorlar. timam korkmak yok. bak sen korkma ben sana alman olmasa da türk çikolatası göndercem. hemide fıstıklı:icecream:

X