hain dom dom bizde iyilik düşünüyyo sanıyoz.kızlar bugünden itibaren hepinz çikolata rejimindesiniz ravzanura yükleniyoz göbiş yapcaz onu.bizde pasta yiyelimnaniknaniknaniknanik
bak yaaa olmadı şimdi. ben zaten hamiş olmadan fazla kilolarımdan kurtulmaya çalışıyomm. şimdi moralim bozuldusenağlama ama olsun ben kendimle barışığıııım. sen bana gönder çikolataları. kıslara yazık onlar şişmanlamasın:dance:
ya yavaşşşşşşş...
konuya hakim olmak için okuyum kaldıgım yerden dedım yetısene askolsunn..ne çikolatamı bayılırım çikolatayaaaa.... bende istiyorummmm....
kankalar bu arada bıraz once bankaya gıderken bı eczane dank dıye onumde belırdı gırdım ve ne buldum bılıyomusunuz......
ONCOMED testini bulduummmmmm.............
ama daha yapmadımmm
2 tane aldım. 1 tane birazdan yapcam bıde sabah ılk ıdrarla yapcam..bu arada merak edenlere yazayım bu test gebelik başladıgından 7 gun sonrasında yapılıyomus yani gecıkmeyı beklemeye gerek yokmus. %99.9 güvenilir. hemde 2,5 ytl ben hep 5 e falan alıyodum.bu daha ıyı bence...:roflol:
kıss çaktırma çikolataları emin ellere almaya çalışıyom aramızda kırışırız aşk olsun yanii ben hiç satarmıyımsengözlerimebaksanabsattın beni wavy aşkolsun:1closedeyes:
ya yavaşşşşşşş...
konuya hakim olmak için okuyum kaldıgım yerden dedım yetısene askolsunn..ne çikolatamı bayılırım çikolatayaaaa.... bende istiyorummmm....
kankalar bu arada bıraz once bankaya gıderken bı eczane dank dıye onumde belırdı gırdım ve ne buldum bılıyomusunuz......
ONCOMED testini bulduummmmmm.............
ama daha yapmadımmm
2 tane aldım. 1 tane birazdan yapcam bıde sabah ılk ıdrarla yapcam..bu arada merak edenlere yazayım bu test gebelik başladıgından 7 gun sonrasında yapılıyomus yani gecıkmeyı beklemeye gerek yokmus. %99.9 güvenilir. hemde 2,5 ytl ben hep 5 e falan alıyodum.bu daha ıyı bence...:roflol:
hımm bak olabilir benim bi arkadaşımda da olmuştu. kızın bacakları sürekli kuruyup pul pul dökülmüştü. kısss bak oklavayla sana da gelicem haa.tamam ama cikolatalı olsun burdan alalım ben size yollarım jeyyar
ben zaten baya bi, göbiş oldum bu bikaç haftadır bi iştahım acıldı sormayın durmadan yiyiorum patlayacam yakında
ya kızlar benim bacaklarım kuruyo ve kabuk kabuuk oluyo hiç böle bişi olmamıştı soğuklardan olabilirmi ki CADIARZU fikri olannn ? yoksam hamişmiyim :1shok: lülülülülülü dermişim bööö eskimiş espiri
kizlar ben cok pismanimsizin caniniz cekti yollamazsam kendime cok kizarim hakkinizi heleal edin ama yollamak gercekten istiyorium.hem test n oldu sonuc
pamukuum olmaz ama valla hiç bişey hissetmiyon.. hard diye değil tıss diye batırıyorlar. timam korkmak yok. bak sen korkma ben sana alman olmasa da türk çikolatası göndercem. hemide fıstıklı:icecream:ben yarın kan testi yaptırcam tabi yarına kadar fikir değiştirmezsem ya bu testleri tükürükle falan yapsalar yada bu idrardan bi baksalar o kötü cirkin şeyi koluma harddd diye sokmasalar ya üfff sanırım vazgeçtim(