- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
evet atatanem bende her ay psikolojik hamilelik yaşadığım için belirtiler dikkatimi çekiyor ma hadi ordan kandırıyon beni diyorumnaniknanik bu sefer herşeye hazırlıklıyım bebişede bebişsizliğede..heytt savunun ben geliyorum:dance:
canım kübracım aslında arkadaşlar bende dahil olmak üzere sana yazdık.. ben tekrarlayayım.galiba kimse cvp yazmıca benim sorunu ma yada ben yanlış yere yazıyprum...
kızlar benimd ereglim geçeli 4 gün oldu normalde hiç aksamazdı gerçi geçen ayda öyle oldu 5 6 gün geçti kan testi yaptırdım ama olumsuzde sizce idrara çok çıkıyorum birde göhüslerim çok ağrıyo başkada öyle pek bişiy yok napmalıyım kızzlarrr
canım geçen ayda günün geçtiyse istersen birkaç gün daha bekle. yok dayanamam diyorsan. kan testi yaptır varsa kantestinde çıkar diye biliyorum..:1hug:kızlar benimd ereglim geçeli 4 gün oldu normalde hiç aksamazdı gerçi geçen ayda öyle oldu 5 6 gün geçti kan testi yaptırdım ama olumsuzde sizce idrara çok çıkıyorum birde göhüslerim çok ağrıyo başkada öyle pek bişiy yok napmalıyım kızzlarrr