Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar allahtan dileğim hepimiz topluca bianda hamile kalıverelim çok güzel olur

yürrüüü kankaaaa:teytey: çok cesur gördüm seni afferin bende takmıyorum artık allahın izniyle doğru zamanda inşallah bende bebişimi kollarıma alıcamsüprizzzzz

galiba kimse cvp yazmıca benim sorunu ma yada ben yanlış yere yazıyprum...
canım kübracım aslında arkadaşlar bende dahil olmak üzere sana yazdık.. ben tekrarlayayım.
bence 10 gün olmuş bi koşu test al ve yap varsa kesin çıkar. çünkü 10 günlük gecikmede çıkıyor.:1hug:

çok teşekkür ediderim bubuş ilgin için bugünde beklimde yarın yapim diyorum... taktir ALLAHTAN inş. hamileyimdir ALLAH herkese nasip etsin sonrada bana aminn...

teşekkürler arkadaşlar ben görmedim demekki yazan herkese teşşkkür eiyorum saolun ALLAH herkesin gönlüne göre versin...

Kübra Arkadaşim Zannimca Bebiş Olabilir 10 Gün Geçtiyse Bi Test Yapti Bence Beklemenin Anlami Yok

Kübra Arkadaşim Zannimca Bebiş Olabilir 10 Gün Geçtiyse Bi Test Yaptir Bence Beklemenin Anlami Yok

kübra ben cevap yazmıştım sana görmedin sanırım :)
eczaneden bir idrar testi al sonuç pozitif çıkar inşallah hayırlısı olsun
en kesin sonuç testte çıkacak
ben 5 haftalık hamileyim adet 2 gün geçince yapmıştım testi çıkmıştı
senin 10 gün geçmiş mutlaka çıkar belirtiler de var sende
ama testi yap mutlaka derim
sevgiler..

kübracım bırak 10 günü ben 1 gün geçse yapıyorum. koş bence hemen. kıs ben olsam çatlamıştım şimdiye kadar:))

kızlar benimd ereglim geçeli 4 gün oldu normalde hiç aksamazdı gerçi geçen ayda öyle oldu 5 6 gün geçti kan testi yaptırdım ama olumsuzde sizce idrara çok çıkıyorum birde göhüslerim çok ağrıyo başkada öyle pek bişiy yok napmalıyım kızzlarrr

bi test al içini rahatlat:dance: inşallah bebiştir

Esengülüm eczaneden bir test al canım :))
belirtiler değişiyor çünkü kişiden kişiye..
test kesin sonuç
hayırlısıı olsun..

canım geçen ayda günün geçtiyse istersen birkaç gün daha bekle. yok dayanamam diyorsan. kan testi yaptır varsa kantestinde çıkar diye biliyorum..:1hug:

beklemek işin enzor kısmı zaten dayanamıyosun ki.test aldığım paraları biriktirseydim zengin olmuştum zengin:)))

kizzzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.ben suanda bilgisayar kursundayim banada yardimci olun lutfen.ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.kursta bile daynamiyorum sizinle haberlesmek istiyorum birde insan yurtdisinda gurbette olunca kendini hep yalniz hissediyo.sorunum su ;regl gunum 45 sonra oldu buay ama normalde 29-30 gunde oluyodum bu ay öyle oldu .doktora gittim bana sugun kocanla beraber olcaksin dedi ama ogunu ben biliyodum kocama soylemedim eger soylersem konsantre olamiyo.ama ogunu ben bildigim icin bende konsantire olamadim ve hicbirsey yapmadik.ertesi gun yaptik sizce bisey olmusmudur?ne olur yardim edin.

yok ya illa bigün olmuyo bildiğim önce sonrasında da olabiliyo ama tabii kesin bilemem 45 gün normal değil onunla ilgili bişey demedimi doktorun?buarada almanyann neresi berlin de kuzenim var benim

slm kizlarr mrb nasilsiniz kisaca kendimden bahsedeyim adim gunes antalyada yasiyorum konu nuz beni yakindan ilgilendiriyor bende bir cokarkdas gibi bebek ozlemi cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…