- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor dediki stres yapmisindir dedi ondan olabilir dedi-butun kontrollerden gectim.ama boyle hic olamisti.kfami cok taktim herhalde simdide doktorundedigi gun esimle niye yatmadim diye taktim belki yatsaydim simdi hamile olurdumama ertesi gun yattim insallah vardir birseyler yarin doktor esimle yattiktan sonra kanimi alcakti yarin randevum var bakalim!ben munih teyim kuzenin bana7 saat uzakta.ayrica ilgilendigin icin cok tesekkurler.belkide yumurtlama tarihim ogun degildir degilmi?
allah yardimcin olsun canim insallah istedigin gibi olur ertesi gunde hamile kalma olasiligi olabilir yumurtlama doneminin 4 gununde bile hamis kalinabiliyokizzzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.ben suanda bilgisayar kursundayim banada yardimci olun lutfen.ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.kursta bile daynamiyorum sizinle haberlesmek istiyorum birde insan yurtdisinda gurbette olunca kendini hep yalniz hissediyo.sorunum su ;regl gunum 45 sonra oldu buay ama normalde 29-30 gunde oluyodum bu ay öyle oldu .doktora gittim bana sugun kocanla beraber olcaksin dedi ama ogunu ben biliyodum kocama soylemedim eger soylersem konsantre olamiyo.ama ogunu ben bildigim icin bende konsantire olamadim ve hicbirsey yapmadik.ertesi gun yaptik sizce bisey olmusmudur?ne olur yardim edin.
kızlar benimd ereglim geçeli 4 gün oldu normalde hiç aksamazdı gerçi geçen ayda öyle oldu 5 6 gün geçti kan testi yaptırdım ama olumsuzde sizce idrara çok çıkıyorum birde göhüslerim çok ağrıyo başkada öyle pek bişiy yok napmalıyım kızzlarrr
insallah canim cok saghol samimiyetin icin sen hamismisinhoşgeldin aramızaaa inşallah seni de bebekleriz burda
belki değildir tabii.bence eşinle ikinizde takviye türü şeylere yönelin eğer konsantre sorununuz varsa.bazı ilaçlar yada doğal maddeler var hem rahatlatır hemde odaklanmanızı sağlar.açıkça da yazamıyom kelimeleri seçeyim diye ter attım:roflol:
insallah canim cok saghol samimiyetin icin sen hamismisin
canimbenim ins olur be bitanem cok zor tabi damdan dusenin halini damdan dusen anlarmis seni cok iyi anliyorumyok yaa nerdeee .hatta bu ay kesin hamileyim dedim tüm belirtiler de vardı ama düş kırıklığına uğradım.neyse demekki hayırlısı şuan dğilmiş.bizde deniyoruz:teselli:
kızzz anlamadım ben acık yaz bakem jeyyarjeyyar
ata tanecim cok ama cok zekisin sagol yadogru soyluyosunda ya bebek azgin olursa o zaman ne yapariz
rica ederim canim ne demek yardimci olabildiysem yada biraz rahatlatabildiysem ne mutlu bana.8 aydir bebek mistiyorum canim 1, 8 aylik evliyim 1 yil dogal yontemile korundumewet gunesim07 biz ozlem cekiyoruz ya sen?ayrica tesekkurler paylasimin icin