Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar bu istek arttırıcı gibi şeylerden deneyen varmı??yumurtlama zamanı onlardan alsak ya.iştah açılınca o an bebeğe değil zevk almaya odaklanırsınız

doktor dediki stres yapmisindir dedi ondan olabilir dedi-butun kontrollerden gectim.ama boyle hic olamisti.kfami cok taktim herhalde simdide doktorundedigi gun esimle niye yatmadim diye taktim belki yatsaydim simdi hamile olurdumama ertesi gun yattim insallah vardir birseyler yarin doktor esimle yattiktan sonra kanimi alcakti yarin randevum var bakalim!ben munih teyim kuzenin bana7 saat uzakta.ayrica ilgilendigin icin cok tesekkurler.belkide yumurtlama tarihim ogun degildir degilmi?

hoşgeldin aramızaaa inşallah seni de bebekleriz burda

belki değildir tabii.bence eşinle ikinizde takviye türü şeylere yönelin eğer konsantre sorununuz varsa.bazı ilaçlar yada doğal maddeler var hem rahatlatır hemde odaklanmanızı sağlar.açıkça da yazamıyom kelimeleri seçeyim diye ter attım:roflol:

allah yardimcin olsun canim insallah istedigin gibi olur ertesi gunde hamile kalma olasiligi olabilir yumurtlama doneminin 4 gununde bile hamis kalinabiliyo

test yap bakalım cıkmazsa bi kaç gün bekle kan testi yaptır yanlış hatırlamıyosam sende daha öncede belirtileri vardı gibi kalmış aklımda

bu arada kübra83 adaşım inşallah hamişsindir öle gibi gözüküyo
hiç yarını beklme test yap hemen

ya benim bildiğim adetin bittiğin andan itibaren her an olabilirmiş denk getircen artık annem öyle demişti

ata tanecim cok ama cok zekisin sagol yadogru soyluyosunda ya bebek azgin olursa o zaman ne yapariz

kızzz anlamadım ben acık yaz bakem jeyyarjeyyar

insallah canim cok saghol samimiyetin icin sen hamismisin

yok yaa nerdeee .hatta bu ay kesin hamileyim dedim tüm belirtiler de vardı ama düş kırıklığına uğradım.neyse demekki hayırlısı şuan dğilmiş.bizde deniyoruz:teselli:

cok tesekkur ederim kendi kendime stres yapiyorum iste allah sizede kolaylik versin

burda herkes bebek ozlemi mi cekiyorrr kusura bakmayin daha tanismadik bilgi almak istyorum

yok yaa nerdeee .hatta bu ay kesin hamileyim dedim tüm belirtiler de vardı ama düş kırıklığına uğradım.neyse demekki hayırlısı şuan dğilmiş.bizde deniyoruz:teselli:
canimbenim ins olur be bitanem cok zor tabi damdan dusenin halini damdan dusen anlarmis seni cok iyi anliyorum

kızzz anlamadım ben acık yaz bakem jeyyarjeyyar

bak şimdi canım bende geçen sene isteksizlik vardı kocamla çok problem yaşamıştık.bi damla aldık adını veririm isteyen olursa.onu içtikten yarım saat sonraisteğin artıyo ama durduğun yerde kurtlanmıyon tabii başlangıçta hiçbişey olmuyo gibi oluyo ama tam ortalarda senin aklını başıdan alıyo öyle bebk mebek gelmiyo aklına.o şekilde hem zevkalır hemde bebk diye kafayı yemezsiniz.eşim şimdi bişey almış iki tane bilye gibi bitkisel bişeymiş.onu çiğneyip yutuyomuşsun suyla çok iyiymiş ama daha denemedik ou birgün içinde 3-4 defa eşini istersen alıyomuşsun yani X 3 katı performans alnadınyerimseniben

bir turlu ogunu tuttuiramadim iste millet korunuyo hamile kaliyo bense!ayrica ben esimle birlikte olmam icin onu hissetmem lazim sanki mecbur cocuk icin yaparsam olmuyo cocugu dusunmemem lazim konsantre meselesi anlican

ewet gunesim07 biz ozlem cekiyoruz ya sen?ayrica tesekkurler paylasimin icin
rica ederim canim ne demek yardimci olabildiysem yada biraz rahatlatabildiysem ne mutlu bana.8 aydir bebek mistiyorum canim 1, 8 aylik evliyim 1 yil dogal yontemile korundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…