Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pamukumm azından bal damlamış ya inşallah bebişim yerleşmeye çalışıyodur. Bu arada pekümitlenmek istemiyorum ama sürekli idrara çıkıyorum. ama ilk haftalarda baskı yapmaz heralde dimiCADIARZUkız genital bölgede kaşıntı oluyo hamileliğin ilk haftalarında cünkü bebek rahme yerleştiğinde rahim bebeyi korumak amacı ile tıpa gibi bişey geliştiriyor dıiş etkilerden korumak için bunu yaparken salgıladığı hormonlarda kaşıntı yapıyo hadi bakalım inşallah :1hug:ata tanem senin yediğin dayak az geldi heralde canım he Ne bicim konuşuyon sen öle küçük emrah modunda klava:
tatlım rahim filminden sonra tıkanıklık falan varsa acılıyomuş kimleri filmden sonra kalmış
hayırlısı inşallah
canım rahat ol filmi çektirmeye giderken hep şunu düşün bunu sahip olacağım bebişim için yapıyorum. bende hiç bişey çıkmayacak. yapışıklık varsa o da açılacak. ve bebişim benim olacak. pozitif olalım herşey güzel olsun. beynin dağıttı negatif sinyaller hayatımızı etkiliyor bunu unutma canım benim. herşey çok güzel olacak.:1hug:cnm evet haklısın ama tüplerde çok azıcık yapışıklık varsa ilacın basıncından dolayı açılıyomuş ama ağrılı bişey birde karnını kasıyosun ağrıdan ister istemez öyle olunca da tüpler tıkalı olmasada tıkalı görünüyomuş.ondan tırsıyorum birazda:asigim:
pamukumm azından bal damlamış ya inşallah bebişim yerleşmeye çalışıyodur. Bu arada pekümitlenmek istemiyorum ama sürekli idrara çıkıyorum. ama ilk haftalarda baskı yapmaz heralde dimiCADIARZU
canım burdaki arkadaşların çoğu bunları erken dönem belirtisi olarak yazmıştı. umarım hamişsindir.:dance:arkadaşlar merhaba canlarım bende bişiy sormak istiyorum yarın falan adet olmam gerekiyo ama bende daha öncelere kahverengi bi akıntı geliyodu sona adet oluyodum şimdi o yok ama şefaf bi akıntı var kokuz bişey ve göğüslerimde aşırı bi fark var yanı aşırı ağrı ve uclarındaki renktede aşırı değişme var bayağı karardı ucları sizce buda bi belirti olabilirmi? adet sanıcısı falan gibi bi sancım yok ama...
canım rahat ol filmi çektirmeye giderken hep şunu düşün bunu sahip olacağım bebişim için yapıyorum. bende hiç bişey çıkmayacak. yapışıklık varsa o da açılacak. ve bebişim benim olacak. pozitif olalım herşey güzel olsun. beynin dağıttı negatif sinyaller hayatımızı etkiliyor bunu unutma canım benim. herşey çok güzel olacak.:1hug:
Pamukum oklavanı kap gel burda bi dayaklı daha varklava:canım benim 10 gün uzun bi süre. bence hemen bi test al ve yap. 10 günde sonuç veriyor testler. ay inşallah hamişsindiiir.:dance:slm arkadalar ben yeni üye oldum. doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim. benim günüm 10 gün oldu bugün geçeli acba hmilemiyim test yapmadım yapamıyorm çünkü hüsrana uğramaktan korkuyorum brnim günüm 5-6-7 gün en fazla geç oluyorum. 4 aydır bebiş istiyoruz 4 ay öncede ginera hap kullandım 3-4 ay kadar sizce hamilemiyim acaba göğüslerde ağrı ve hassasiyet var ve göğüs uçalarım karıncalanıyo kasıkta ağrı eğilip doğrulunca dah çok sızlıyo bide arada çok hafif mide bulantısı bide benim adet dönemimde göğüslerim bu kadr hassas olmuyolardı yani sizce hamilemiyim bana yardımcı olursanız sevinirim...
:dance:
canım burdaki arkadaşların çoğu bunları erken dönem belirtisi olarak yazmıştı. umarım hamişsindir.:dance:
slm arkadalar ben yeni üye oldum. doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim. benim günüm 10 gün oldu bugün geçeli acba hmilemiyim test yapmadım yapamıyorm çünkü hüsrana uğramaktan korkuyorum brnim günüm 5-6-7 gün en fazla geç oluyorum. 4 aydır bebiş istiyoruz 4 ay öncede ginera hap kullandım 3-4 ay kadar sizce hamilemiyim acaba göğüslerde ağrı ve hassasiyet var ve göğüs uçalarım karıncalanıyo kasıkta ağrı eğilip doğrulunca dah çok sızlıyo bide arada çok hafif mide bulantısı bide benim adet dönemimde göğüslerim bu kadr hassas olmuyolardı yani sizce hamilemiyim bana yardımcı olursanız sevinirim...
canım ya inşallah öyledir. artık ümitlenmemeyi öğrendim.ama benim böbrekler çok hızlı çalışmaz yani sabah bir akşam bir misali. ama şimdi gece bile kalkıyorum. hayırlısı bu sefer belirtiler biraz fazlalaştı göğüslerimde sızlıyor. yok yok ümitlenmeyeceğim. böylece olursa büyük süpriz olur:dance:cnm bende seni ümitlendirmek istemem ama normal rahim portakal kadarken ilk haftalarda greyfurt kadar büyüdüğü için baskı yapıyo zaten hamilelik belirtileri arasında sık ıdrara cıkma var.hadı hayırlısı cnm
evet atatanem bende her ay psikolojik hamilelik yaşadığım için belirtiler dikkatimi çekiyor ma hadi ordan kandırıyon beni diyorumnaniknanik bu sefer herşeye hazırlıklıyım bebişede bebişsizliğede..heytt savunun ben geliyorum:dance:kızlar bende de dehşet kaşıntı olmuştu ve idrara çıkmam inanılmaz artmıştı.hemen ona yormayın psikolojik oluyo canlarım aynıları bende de oldu kasık ağrıları falan biliyonuz bu sefer kesin dedim ama yok gene bişey sizde benim gibi üzülmeyin diye sölüyorum canlarım.ama bi arkadaş göğüslerinin renk değişiminden falan bahsetmiş o galiba hamile çünkü en belirgin belrtilerden biri bu.deniz 1634 galiba sen hamişsin koş bi test yap